Zkušenosti s pomalým hrncem

82
8.7.08 16:08

Zkušenosti s pomalým hrncem

Zvažujeme koupi pomalého hrnce, můžete se se mnou prosím podělit o zkušenosti s tímto výrobkem, případně jakou značku máte? Doporučujete ho? Všem díky, Ola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
8.7.08 16:19

Já už pomalý hrnec používám několik mnoho let a je to úžasná věc. Značku neznám, je to takové nějaké bezejmenné trdlo, které si manžel přivezl z Británie. Ale nemyslím, že se na tom dá něco zkazit neznačkovým hrncem … je to v podstatě jen keramická mísa, která je vyndavací a je zasazena do kovového „hrnce“, který je připojen k elektřině.
Tak dobré maso s omáčkama, co z toho lezou bez jakékoliv větší práce, jsem před objevením pomalého hrnce nejedla :D Maso se téměř rozpadá a všechny ty chutě se tam nádherně promísí.
Vždycky toho udělám několik litrů a pak namražuju nám a prckovi do zásoby.
Doporučuju především, když máš vařit pro více než 4 lidi … to pak servíruješ přímo z té mísy, ve které se to vařilo. Zatím jsem vždycky před návštěvama slavila velký úspěch.
Pokud je to k obědu, tak si to všechno předpřipravím večer, pak ráno brzy vstanu, strčím do hrnce, jdu zpátky do postele a za 5-7 hodin je úžasný oběd.
Večeře tam strčím odpoledne, pak můžeme na výlet a vracíme se do provoněného bytu a véča je hned.

Dají se v tom vařit i polévky a snad i péct nějaké sladkosti, ale to jsem ještě nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.7.08 16:31

Vůbec netuším, o čem to mluvíte, ale to říká Evikk zní hodně inspirativně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.7.08 16:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
8.7.08 19:59

Teda lidi,já zírám… 8O 8O 8O
Moje babička vždycky říká,co ti lidi nevymyslí…
Myslela jsem,že si děláte :-) :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
9.7.08 08:04
O-LIN-KA píše:
Janine, mrkni sem :)
http://www.dokapsy.cz/…ec/co-to-je/

Tak teď už vím, co to je a další hloupý dotaz, co to tam stojí? To jsem tam nenašla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
9.7.08 14:45

Janine, taky mě to zaujalo. :D

Mrkla jsem a zde podrobné info o vaření, receptech, velikostech hrnců včetně ceníku.
http://www.bionaire.cz/rival/index.htm
Mě by zase zajímala reálná energetická náročnost, přece jen je délka vaření dost dlouhá.

Beruška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1