Poradna duly
Jana Čurdová
Krásný večer, dámy! Ležím, přemýšlím, jak si zkrátit čas… Před týdnem jsem na testu nalezla dusika a dnes uz to byla krasna carka. Podle MS mi termin, vycházel na prosinec, ale vzhledem k tomu, ze jsem otehotnela tedy nekdy okolo 4.4. a vcera byla na UTZ kde nebylo nic videt, termin vychází az na leden. Uz jsem jednou po tehotenstvi zklamana, snažili jsme se tedy znovu dalších 13 měsíců a ted se modlím, aby toto tehotenstvi dopadlo uz dobre do konce…
je tu nejaka maminka, ktera by si rada, popsala, pripadne i se můžeme občas videt na nejaky caj
… Záměrně nepíši kávu
tu by těhotné nemely..
Já nemám nic moc k tématu, jen že se známe z jiné diskuse. Tak přeju hodně štěstí, aby to klaplo ![]()
Teda?… Tady nikdo nema v lednu terminek nebo to aspon podle MS sedi?
@Naja.R ahoj, já nejspíš budu rodit v lednu 2015, jeste jsem u dr. Nebyla, jsem objednána na 13.5. Tak uvidíme a napisu
máme už doma jednu holčičku.
@Naja.R Ahoj ![]()
Tak já bych měla taky rodit v lednu, ale ještě to nemám potvrzené od lékaře, jsem totiž po IVF, 14.den po ET a mám nádherné //
…takže v Po jdu na krev a kolem 10.5 na ultrazvuk, tak snad bude všechno, jak má být ![]()
Super, ráda bych to s někým prožívala ![]()
Ahojik tay se pridavam a tesim se na dalsi lednove miminka
. TP hned zacatkem ledna
.
Ahoooj
já dle ms bych měla mít termín 2. ledna
zatím to moc zvěřejňovat nechci.. ale ráda si pokecám
zatím jsem si udělala asi 4 testy, ze začátku dušíci, ale v pátek už docela pěkná čárka.. V pátek jdu k doktorvi, tak snad bude něco malinko vidět
jak se cítíte? Tohle je moje první těhotenství, tak jsem z toho všeho taková vyjukaná
![]()
@Anonymní píše:
Ahooojjá dle ms bych měla mít termín 2. ledna
![]()
zatím to moc zvěřejňovat nechci.. ale ráda si pokecám
zatím jsem si udělala asi 4 testy, ze začátku dušíci, ale v pátek už docela pěkná čárka.. V pátek jdu k doktorvi, tak snad bude něco malinko vidět
jak se cítíte? Tohle je moje první těhotenství, tak jsem z toho všeho taková vyjukaná
![]()
Já hlásím, že jen malinko bříško dole tlačí a možná trochu bradavky brní, jinak vůbec nic
, posílám svůj výřad taky k pokochání. dnes jsem 18 DPO, TP stejně jako tyy
,
Jinak k dr. chci jít až v 8tt
, pokud bude vše ok, není kam spěchat, ať to mám i se ![]()
@Snehurenka noo tak to je pěkný výřad
já dělala naposledy 15DPO a mám to skoro jak Ty, teď už na to kašlu
když jdu stejně v pátek k dr. Takže početí kol 10. dubna, že? Mě taky pobolívá bříško někdy víc, někdy míň..jinak vůbec nic
taky bych k dr. nespěchala jeeeenže máme letět na dovču a musím se s ním domluvit, jestli mě pustí ![]()
Urcite uz neni co testovat dal, pokud brisko neboli
. jinak ano ovulka presne jako ty.tak jsme zvedave na prvni obrazek z utz.
@Naja.R kdepak mame zakladatelku
![]()
@Snehurenka už nějaké děťátko máš nebo je to také Tvá premiéra? Já vůbec nevím, co v pátek čekat, jestli něco uvidí nebo ne..
na
je ještě brzy, to mi je jasné
no mě právě bříško docela bolí, tak teď sem trochu znejistila
ale jak už jsem psala 4 testy, kde byly čárky vidět
a co si myslíš o letu na dovču takhle na začátku těhu? ![]()
@Anonymní píše:
@Snehurenka už nějaké děťátko máš nebo je to také Tvá premiéra? Já vůbec nevím, co v pátek čekat, jestli něco uvidí nebo ne..na
je ještě brzy, to mi je jasné
no mě právě bříško docela bolí, tak teď sem trochu znejistila
ale jak už jsem psala 4 testy, kde byly čárky vidět
a co si myslíš o letu na dovču takhle na začátku těhu?
Já osobně bych ji oželila (ale já mám za sebou ZT v 15tt), ale záleží na tobě
nebo pokud ti je dobře klidně vyraž, ale já jsem ráda, že můžu po práci odpočívat a ani se nehnout, když si nahoře zapneš podpisy tak se vše dozvíš
.
@Snehurenka omlouvám se, ale ještě nějakou dobu bych si to nechala pouze pro sebe
vím, že je to neosobní, ale cítím to tak.. Je to ještě strašně krátce..