Lednové maminky 2015

• Fotoalbum (284)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
314
23.4.14 21:38

Lednové maminky 2015

Krásný večer, dámy! Ležím, přemýšlím, jak si zkrátit čas… Před týdnem jsem na testu nalezla dusika a dnes uz to byla krasna carka. Podle MS mi termin, vycházel na prosinec, ale vzhledem k tomu, ze jsem otehotnela tedy nekdy okolo 4.4. a vcera byla na UTZ kde nebylo nic videt, termin vychází az na leden. Uz jsem jednou po tehotenstvi zklamana, snažili jsme se tedy znovu dalších 13 měsíců a ted se modlím, aby toto tehotenstvi dopadlo uz dobre do konce… :kytka: je tu nejaka maminka, ktera by si rada, popsala, pripadne i se můžeme občas videt na nejaky caj :dance:… Záměrně nepíši kávu :mrgreen: tu by těhotné nemely..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
23.4.14 22:12

Já nemám nic moc k tématu, jen že se známe z jiné diskuse. Tak přeju hodně štěstí, aby to klaplo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.4.14 22:13

@KPKristy Achtak :kytka: ale i přesto mnohokrát dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
24.4.14 15:54

Teda?… Tady nikdo nema v lednu terminek nebo to aspon podle MS sedi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
26.4.14 06:28

@Naja.R ahoj, já nejspíš budu rodit v lednu 2015, jeste jsem u dr. Nebyla, jsem objednána na 13.5. Tak uvidíme a napisu :lol: máme už doma jednu holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
26.4.14 06:46

@Naja.R Ahoj :mavam:
Tak já bych měla taky rodit v lednu, ale ještě to nemám potvrzené od lékaře, jsem totiž po IVF, 14.den po ET a mám nádherné // :andel:…takže v Po jdu na krev a kolem 10.5 na ultrazvuk, tak snad bude všechno, jak má být :kytka:
Super, ráda bych to s někým prožívala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
27.4.14 19:44

Ahojik tay se pridavam a tesim se na dalsi lednove miminka :palec:. TP hned zacatkem ledna :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 10:22

Ahoooj :mavam: já dle ms bych měla mít termín 2. ledna :potlesk: :lol: zatím to moc zvěřejňovat nechci.. ale ráda si pokecám ;) zatím jsem si udělala asi 4 testy, ze začátku dušíci, ale v pátek už docela pěkná čárka.. V pátek jdu k doktorvi, tak snad bude něco malinko vidět :) jak se cítíte? Tohle je moje první těhotenství, tak jsem z toho všeho taková vyjukaná :D :D

• Citovat
  • Upravit
6762
28.4.14 10:42
@Anonymní píše:
Ahoooj :mavam: já dle ms bych měla mít termín 2. ledna :potlesk: :lol: zatím to moc zvěřejňovat nechci.. ale ráda si pokecám ;) zatím jsem si udělala asi 4 testy, ze začátku dušíci, ale v pátek už docela pěkná čárka.. V pátek jdu k doktorvi, tak snad bude něco malinko vidět :) jak se cítíte? Tohle je moje první těhotenství, tak jsem z toho všeho taková vyjukaná :D :D

Já hlásím, že jen malinko bříško dole tlačí a možná trochu bradavky brní, jinak vůbec nic :pankac:, posílám svůj výřad taky k pokochání. dnes jsem 18 DPO, TP stejně jako tyy :pankac: :kytka:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
28.4.14 10:43

Jinak k dr. chci jít až v 8tt :palec:, pokud bude vše ok, není kam spěchat, ať to mám i se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 10:58

@Snehurenka noo tak to je pěkný výřad ;) :D já dělala naposledy 15DPO a mám to skoro jak Ty, teď už na to kašlu :) když jdu stejně v pátek k dr. Takže početí kol 10. dubna, že? Mě taky pobolívá bříško někdy víc, někdy míň..jinak vůbec nic :) taky bych k dr. nespěchala jeeeenže máme letět na dovču a musím se s ním domluvit, jestli mě pustí :(

• Citovat
  • Upravit
6762
28.4.14 11:18

Urcite uz neni co testovat dal, pokud brisko neboli :palec:. jinak ano ovulka presne jako ty.tak jsme zvedave na prvni obrazek z utz. :palec: @Naja.R kdepak mame zakladatelku :?: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 11:26

@Snehurenka už nějaké děťátko máš nebo je to také Tvá premiéra? Já vůbec nevím, co v pátek čekat, jestli něco uvidí nebo ne.. :( na :srdce: je ještě brzy, to mi je jasné :( no mě právě bříško docela bolí, tak teď sem trochu znejistila :roll: ale jak už jsem psala 4 testy, kde byly čárky vidět :nevim: a co si myslíš o letu na dovču takhle na začátku těhu? :think:

• Citovat
  • Upravit
6762
28.4.14 12:16
@Anonymní píše:
@Snehurenka už nějaké děťátko máš nebo je to také Tvá premiéra? Já vůbec nevím, co v pátek čekat, jestli něco uvidí nebo ne.. :( na :srdce: je ještě brzy, to mi je jasné :( no mě právě bříško docela bolí, tak teď sem trochu znejistila :roll: ale jak už jsem psala 4 testy, kde byly čárky vidět :nevim: a co si myslíš o letu na dovču takhle na začátku těhu? :think:

Já osobně bych ji oželila (ale já mám za sebou ZT v 15tt), ale záleží na tobě :palec: nebo pokud ti je dobře klidně vyraž, ale já jsem ráda, že můžu po práci odpočívat a ani se nehnout, když si nahoře zapneš podpisy tak se vše dozvíš :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 12:30

@Snehurenka omlouvám se, ale ještě nějakou dobu bych si to nechala pouze pro sebe :) vím, že je to neosobní, ale cítím to tak.. Je to ještě strašně krátce..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex