Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonymní píše:
@Snehurenka omlouvám se, ale ještě nějakou dobu bych si to nechala pouze pro sebevím, že je to neosobní, ale cítím to tak.. Je to ještě strašně krátce..
Aha tak to si pustit podpisy tedy asi nemůžeš, když jsi anonym… no já užívám každý den co jsme objevili s mužíčkem //, mám dvě děti 13 a 5 let, rozvedená, takže pro mého pana božského to bude první miminko a jelikož jsme předchozí mimuško tajili do 14 tt, kdy jsem měla vše ukázkové a nic mi nebylo, pak jsme to teprve řekli a po týdnu mu přestalo bít srdíčko (příčinu se nikdy nedovíme a kdyby jsme neměli doma Angelsounds nosím malého v sobě více jak 5 dní mrtvého, opravdu mě nic nebylo, spíše naopak), tak proto. Protože se to může posr*at kdykoliv i na konci, co si tady pročítám
. Užívej těhulkování, mysli pozitivně a bude všechno OK. Hlavně je mi 36 let, takže musím být na sebe opatrnější. ![]()
@Snehurenka
ježiš to je hrozný, to mě mrzí!
Bohužel těhlech nebo ještě horších případů je tolik, že člověk má opravdu strach, ale snažím se jak píšeš myslet, co nejvíce pozitivně a užívat si to
taky se snažím na sebe dávat trochu pozor, ale né zase být moc přecitlivělá - prostě tak akorát, teda aspoň myslím
![]()
Ahooj ![]()
Tak hlásím, že i já mám na testíku 2 čárky
.
Poslední ms byla 31.3. K dr jsem obědnaná 16.5, ale předběžný termín mám 5.1.2015 ![]()
Ahoj holky, tak bych se k Vam taky rada pridala. Dneska tehotenstvi potvrzeno krevnim testem. V polovicce kvetna jdu na prvni ultrazvuk, tak snad to bude dobre. A termin priblizne prelom prosince a ledna ![]()
Ahoj holky, taky mám termín na začátku ledna 1.1.2015
poslední MS 27.3.2014 a prohlídka v plánu 12.5.2014. Doma máme už 20m rošťáka, tak doufám, že to nějak přežijeme ![]()
Ahoj holky. Pridavam se, taky pozoru od vikendu na teste dusiky. Dnes sem ocekavala MS a nic. Tak tuk tuk, at to vyjde… muze se zeptat, jestli muzu uz ted uzivat Femibion 400, v letaku je sank, z az od 13 tt..
@Anonymní píše:
@Snehurenkaježiš to je hrozný, to mě mrzí!
Bohužel těhlech nebo ještě horších případů je tolik, že člověk má opravdu strach, ale snažím se jak píšeš myslet, co nejvíce pozitivně a užívat si to
![]()
taky se snažím na sebe dávat trochu pozor, ale né zase být moc přecitlivělá - prostě tak akorát, teda aspoň myslím
![]()
Tak hlavne, by ti to vydrzelo ![]()
@Lenka1987 @Mišulka86 @simona.b. ahojik vitam
,konecne se nam to tu rozrusta ![]()
@anetinkaaa píše:
Ahoj holky. Pridavam se, taky pozoru od vikendu na teste dusiky. Dnes sem ocekavala MS a nic. Tak tuk tuk, at to vyjde… muze se zeptat, jestli muzu uz ted uzivat Femibion 400, v letaku je sank, z az od 13 tt..
tak ja beru od elastiqu jen listovku 800 a femibion jeste nevim, jestli budu kupovat, aby to nebylo zbytečné
Ahoj holky! Přidám se k Vam zda mohu. Zitra jdu poprve k dr. v 9 rano
posledni MS byla 11.3. Tak jsem zvědavá ![]()
@simona.b. píše:
Ahoj holky, taky mám termín na začátku ledna 1.1.2015poslední MS 27.3.2014 a prohlídka v plánu 12.5.2014. Doma máme už 20m rošťáka, tak doufám, že to nějak přežijeme
my máne 3,5 letého syna
@Elen25 gratuluji! Mas opravdu krasne testiky! Ja uz jednou tehotna byla a dopadlo to spatne
takže se ted zase o neco vice bojim ![]()
@Snehurenka Ahoj, viděla jsem tve testy myslim uz v jine diskuzi a moc gratuluji ![]()