Lednové maminky 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1246
28.4.14 19:26
@Světluš.R píše:
@Lenka1987 Brisko dole poboliva, mam zvláštní chutě, je mi na zvraceni, mela jsem i zvýšenou teplotu trochu…a prsa me silene boli!

chutě nemám, ale neměla jsem ani u malého. Spiš naopak jsem měla knedlik v krku a nic jsem nemohla snist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
28.4.14 19:48

@Světluš.R diky :hug:, ja taky mam spatnou zkusenost, ale tentokrat nam to dofam vyjde, musime miminku verit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
28.4.14 19:50

@Snehurenka Ja mu věřím! Překonal anovulacni cykly, tak to snad zvládne… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762

@Khalmati hezka fazolka gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286

@Snehurenka A smím se zeptat, mas jednu spatnou zkušenost nebo vice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
28.4.14 19:54

Holky ja bych chtela jit 19.5. To budu 7+3 tt :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
28.4.14 19:57

@Světluš.R zapni si podpisy nahore vse se dovis :palec:, pred dcerou jsem mela ZT v 6 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
28.4.14 19:59

@Snehurenka Ach uz uvidim, dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 20:01

@Khalmati :mavam: zdravím :) mohu se zeptat, jakou plánuješ služebku (myslím jak dlouho cestu a čím) a co na to řekl doktor? My máme totiž letět na dovču, a proto jdu taky brzy k doktorovi, musím se ho zeptat, co on na to.. sestra říkala, že by to neměl býr problém - je to poměrně krátký let :think:
jinak všechny zdravíííím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
286
28.4.14 20:16
@Anonymní píše:
@Khalmati :mavam: zdravím :) mohu se zeptat, jakou plánuješ služebku (myslím jak dlouho cestu a čím) a co na to řekl doktor? My máme totiž letět na dovču, a proto jdu taky brzy k doktorovi, musím se ho zeptat, co on na to.. sestra říkala, že by to neměl býr problém - je to poměrně krátký let :think:
jinak všechny zdravíííím :kytka:

Ahoj, tak ja ted letěla 23 hodin a jsem ok :hug: a podle kalkulačky jsem v 7tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
28.4.14 21:26
@Anonymní píše:
jinak všechny zdravíííím :kytka:

Letím na týden do Turecka, doktor to schválil, jsou to jen 2 hodinky letu, na opalování nebude čas a prý se držet co nejvíc ve stínu.. Budu lítat po hotelech, budu ráda když za celý tyden jednou smocim palec v moři :-D to spíš sestra se divila, že pan doktor schválil bez problémů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
28.4.14 21:45
@simona.b. píše:
Ahoj holky, taky mám termín na začátku ledna 1.1.2015 :-) poslední MS 27.3.2014 a prohlídka v plánu 12.5.2014. Doma máme už 20m rošťáka, tak doufám, že to nějak přežijeme :-)

Ahoj, my máme také doma 22 měsíční slečnu a poslední ms jsem měla 17.3.2014. A také doufám, ze to nějak doma zvladneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 22:30

Ahojte, dnes objeveny dvě // na testu, k doktoru je jeste brzo, tedy doufám, že až tam zavolám, tak bude mít rozum a dřív jak v 8tt mě hnát k sobe nebude. Odhadovaný termín cirka kolem 6.1.2015. A anonymně neb je příliš brzy. Doma už mám 2,5 letou dceru a ted to vypadá na miminko s novým tatínkem (plus svatba za dveřmi), tak jestli to vše bude OK, budu se vdávat na začátku 2. trimestru :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6762
29.4.14 06:30

Krásné ráno těhulky, jak se cítíme? Těším se, že se naše diskuze pořádně rozjede a vítám nově příchozí :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.14 08:41

@Světluš.R @Khalmati :* jéé, ženský to jste mě udělaly radost :hug: tak snad mě dr. taky na dovču pustí, je mi jasné, že budu muset ležet ve stínu, ale i tak se hrozně s přítelem na dovču těšíme a nebyla zrovna nejlevnější, tak by mě to mrzelo, že nemůžeme letět.. Sice zdraví miminka je nejdůležitější!! :srdce:
@Snehurenka Dobré rááánko :* :lol: mě se vede krásně, je to hezky, takže parádní náladička :) ráno mi bylo po prvé na blinkání :poblion: :lol: ale dobře to dopadlo.. jak je Tobě? ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex