Legíny s riflovým vzhledem

3701
19.9.12 14:08

Legíny s riflovým vzhledem

Ahoj holky, prosím Vás nosíte někdo tyto legíny?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Üplně jsem se do nich zamilovala, ale ještě jsem je neviděla ve skutečnosti na nikom, takže si to neumím na sobě moc představit (na modelce vypadá všechno krásně, že :) )A taky by mě zajímalo jestli to po vyprání nebude jak tepláky vytáhlé.
Pište prosím názory :kytka: Díííky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
73
19.9.12 14:57

Ahoj,

já měla jedny takové kalhoty, byly to taky spíše legíny, ale měly aspoň skutečné kapsy na zadku a hlavně neprosvítaly a v zimě do kozaček to nevadilo. Ale s těmito bych nevěděla co dělat. Vadí mi, když někdo k leginám nosí jen krátké tričko, protože pak velmi často ženám jdou vidět obrysy zadku, často jsou i na těle celkem průhledné :roll:. Takže si je dokážu představit jen třeba k delší bílé košili, tunice a spíš vyšším botám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
19.9.12 15:05

@SarkaNovo jeden čas takové nosila dcera, je žížala a byl problém koupit klasické kalhoty, myslím že na štíhlé dlouhonohé ženě to bude vypadat dobře. A dcera měla několikery a nevytáhli se.

• Citovat
  • Upravit
16557
19.9.12 16:03

Já mám jedny hodně podobný doma ve skříni už asi rok a ještě jsem je nevytáhla, páč jsem trochu přibrala a říkám si že by na mě nebyl hezký pohled :mrgreen: Ale jsou krásný, značkový, ne od číňanů a souhlasím, že by se měli nosit s delším trikem, tunikou nebo svetrem, nesnesla bych kdyby mi byl vidět obrys pipky 8o :oops: bych si připadala jak rajda. Jinak moc pěkný legínový džíny jsem včera obdivovala v Bershce, stály 699 kč, ale mě to jejich L nebylo :oops: a větší neměli, jinak bych si je koupili a dokonce měli na výběr i z několika odstínů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maquina
13.2.13 10:36

Šárko, koupila jsem si podobné legíny od stejného výrobce, jakého máte na obrázku (když jsem je kupovala, byly tam stejné obrázky, vždy tatáž slečna pokaždé s jinými leginami) a musím upřímně říct, ze nejsem úplně spokojená. Oblečené sice vypadají dobře, ale co se týče materiálu, jsou to jen tenoučké elasťáky (například v Lidlu občas prodávají ty džegíny - riflové legíny a ty jsou teda bitelné, z pevné riflové látky a natahují se málo, ale mají normálně švy, kapsy a vypadají opravdu jako rifle). Koupila jsem si i jiné, tmavé s bílými květy od stejné značky a když je obleču, jsou průhledné, protože zvenku jsou sice černé, ale zevnitř bílé a když se to natáhne, tak ta bílá prosvítá. Ty s riflovým vzhledem navíc vypadají hrozně lacině, což na fotce z e-shopu není vidět…celý ten denimový vzhled ne na nich jen natisknutý včetně kapes a švů…kdybych to věděla dopředu, mohla jsem si ty samé koupit za 100 u Vietnamců. Takže pokud jste je ještě nekoupila, doporučuji od té firmy vybrat jiné než riflové a spoléhat na to, že máte dost tenké nohy, aby Vám to neprosvítalo, riflové doporučuji opravdu ty z Lidlu…sice se těžko oblékají i vysvlékají, protože jsou dost upnuté, ale oblečené vypadají opravdu jako rifle a není to žádná tenká průsvitná „socka“ jako ty, o kterých uvažujete. Nicméně ty jsou zase pohodlné a pokud Vám nevadí, že ta riflovina je na tom pouze natištěná, tak není problém. Ale těch 380 korun bych za ně rozhodně nedala, často to mívají na vykupto.cz ve slevě (tak jsem je i koupila)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat