Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak, a teď ještě jeden dotaz.
Co FIGURKY?
Protože v tom LEGO Classic žádné figurky nejsou a zvlášť se dají podle všeho koupit jen jako ty sběratelské edice a ty jsou dost hloupé pro malou holčičku. (Star Wars, Simpsonovi, Zombíci…)
@Anyshka píše:
Tak, a teď ještě jeden dotaz.Co FIGURKY?
Protože v tom LEGO Classic žádné figurky nejsou a zvlášť se dají podle všeho koupit jen jako ty sběratelské edice a ty jsou dost hloupé pro malou holčičku. (Star Wars, Simpsonovi, Zombíci…)
Spoustu jednotlivých figurek prodávají různí prodejci na Mimibazaru.
Na to už jsem taky narazila. Ale zase si říkám, přece jen je to dárek k Vánocům. Braly byste takhle něco z druhé ruky?
I když já jsem jako malá byla nejšťastnější za panenku z bazaru. ![]()
@Anyshka píše:
@WaIlNa to už jsem taky narazila. Ale zase si říkám, přece jen je to dárek k Vánocům. Braly byste takhle něco z druhé ruky?
I když já jsem jako malá byla nejšťastnější za panenku z bazaru.
Pozor, oni tam prodávají i zcela nové figurky v sáčku. Ne jen použité.
A jinak jo, koupila jsem Lego hru Pyramida za 250,–, z druhé ruky. Přišla v naprosto nezničené krabici, s návodem.. vše jako nové, a ušetřila jsem několik stovek. Takže klidně.. Synovi je 5 let, a „nové“ neřeší. ![]()
@Anyshka Dají se koupit i takové pidi sáčky od Lega a tam je vždycky nějaká ta figurka…
@Black Cat No to je právě to, co jsem říkala, tam jsou akorát Batmani a Simpsonovi atd…
@Anyshka píše:
@Black Cat No to je právě to, co jsem říkala, tam jsou akorát Batmani a Simpsonovi atd…
Nejsou…
@Black Cat to už jsem zkoumala. Uvnitř není postavička, ale doplňky. Gril, skluzavka atd. Ale bez figurky ![]()
@Anyshka píše:
@Black Cat to už jsem zkoumala. Uvnitř není postavička, ale doplňky. Gril, skluzavka atd. Ale bez figurky
Ale obsahuje to i figurku. Tyhle sacky kupuju celkem pravidelne. To co je nakreslene na sacku, je i vevnitr…