3,5letá s teplotou 10 minut sama doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1096
8.11.16 12:27

3,5 leta s teplotou 10 minut sama doma?

Ahojte maminky, dcera je nemocná, teplota okolo 38, ani nesrazim, jinak nic moc, cuci na pohádky, pospava a ja potřebuju odnest doktorce moč. středisko máme pět minut. přemlouvá mě ať ji tu necham že bude koukat a bude hodná. Nechce se mi:/ ale je fakt že navlikat ji chuderu do téhle zimy a pak ji tam táhnout pěšmo - nemůžu ji vzít jsem v osmém mesici rizikového - je faaaakt otrava. Riskli byste to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
446
8.11.16 12:30

Ja nevim, strasne bych se bala 8o asi ne. Vis co jsou schopny vymyslet behem vteriny. Hodny sousedi nejsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828

Ty jo bála bych se, ze se něco semele.
Sousedka chvilku zaskočit nemůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875

Sestřička by k Vám nezaskočila, když je to 5 minut? Nebo hodná sousedka či kamarádka? Ono nevíš, co se Ti může stát cestou. O to jde. Ty znáš nejlépe svou dceru a když to doma zabezpečíš, zamkneš, tak se asi nic nestane, ale jde o to, co se může přihodit Tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348

Ne. nenechala bych. bez ohledu na teplotu. poprosila bych sousedku, manžela. nebo vzala s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.11.16 12:31

Jo 10 minut nechávám, ale jdu jen před barák nebo naproti, dál bych měla strach, že se stane neco necekaného a já se zdržím déle a co pak? Nemáte sousedy?, že bys k nim dala chuvicku třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.11.16 12:31

Já nechávala a nechávám na pár minut tak od těch tří let..když jdu koupit nezbytnosti - obchod minutu od paneláku, nebo jdu vyhodit koš, pro poštu atd..zavřit okna, dveře k balkonu, pustím pohádky..

• Citovat
  • Upravit
13711
8.11.16 12:33

Nechala bych. A nezamykám, aby dítě mohlo v případě potřeby odejít pryč (pokud by třeba hořelo nebo něco takového).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
8.11.16 12:35

@Rezii Deset minut je v pohodě - ale co když, se se svým rizikovým skončíš místo doma v nemocnici? Nemohl by moč zanést tatínek zítra ráno (samozřejmě čerstvou)? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
8.11.16 12:36

A co kuryr?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
8.11.16 12:36

Nenechala ani kdyby bylo zdravé. Nikdy nevíš, co dítě ve vteřině napadne. Radši bych ji oblíkla a vzala s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
8.11.16 12:37

Asi bych nechala…běžně chodím věšet prádlo na zahradu (to je někdy dýl jak deset minut) a pokud je pohádka, tak jsem nikdy nezaznamenala, že by se pohnul (dala bych pro jistotu ještě misku se svačinkou a bude klid). Je pravda, že si někdy na to věšení beru chůvičku, ale… Záleží na povaze dítěte, náš je kliďas a strašně se o sbe bojí, takže nikam neleze a nic podobného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
8.11.16 12:37

Záleží na dítěti, jedno ze svých bych nechala, druhé ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.11.16 12:38

Díky všem, víc hlasů je že byste nenechali tak jsem ukecala sousedku že to tam zanese a řekne mi hned výsledek s jestli to bude ok nemusíme tam. Díky…snad za rok. Jsem taky bojácná a to je dcera hrozne hodná. Ale je fakt ze v osmém měsíci člověk neví kde sebou svihne i když pravděpodobné to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
8.11.16 12:39

Takhle malé dítě bych samotné doma nenechala ani zdravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí