Zpěvník pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3819
6.11.16 10:27

Zpevnik pro deti

Devcata poradte :-) Odkud berete/stahujete pisnicky pro deti? Zamlada jsem dost muzicirovala - umim hrat na fletnu, kytaru a housle :-) a rada bych detmi (4+5 let) taky trosku vedla k hudbe :-) Zijeme ale v cizine, takze deti umi ze skolky sice spousty nemeckych pisnicek a od tatinka madarskych (zavidim - v madarstine znam i ja spoustu hezky rytmickych pisnicek, ktere deti milujou) ale v cestine nic moc :nevim: Mate tip? Nejlepe na stazeni nekde z internetu? Na vesele detske a rytmicke pisnicky, ktere se daji dobre zpivat a zahrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1185
6.11.16 14:20

Nejlepší zpěvník, kde se hodně dá zahrát přímo na flétnu a jsou tam i akordy na klavír a kytaru byl tenhle: zpěvník
mám ho u rodičů zahrabaný a nabádám mamku, aby ho vyhrabala… nevím, jestli by se dal stáhnout, ale mohl by se sehnat v antikvariátu, že by ti ho rodina poslala do Německa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.19 22:29

zpěvník- nevím který to je

Dobrý den, dnes jsem si vzpomněla na písničku podzimní: text zní už léto končí stříbro jíní, svítí v mlází… píseň se jmenuje podzimní, zpívali jsme to před hodně lety na zš, učitelka to měla okopírované z nějakého zpěvníku, pamatuju si, že byli nad písničkou akordy pro kytaru, takže zřejmě zpěvník pro kytary? Léta už tento zpěvník sháním, ale nevím název. Neporadíte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML