Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Devcata poradte
Odkud berete/stahujete pisnicky pro deti? Zamlada jsem dost muzicirovala - umim hrat na fletnu, kytaru a housle
a rada bych detmi (4+5 let) taky trosku vedla k hudbe
Zijeme ale v cizine, takze deti umi ze skolky sice spousty nemeckych pisnicek a od tatinka madarskych (zavidim - v madarstine znam i ja spoustu hezky rytmickych pisnicek, ktere deti milujou) ale v cestine nic moc
Mate tip? Nejlepe na stazeni nekde z internetu? Na vesele detske a rytmicke pisnicky, ktere se daji dobre zpivat a zahrat?
Nejlepší zpěvník, kde se hodně dá zahrát přímo na flétnu a jsou tam i akordy na klavír a kytaru byl tenhle: zpěvník
mám ho u rodičů zahrabaný a nabádám mamku, aby ho vyhrabala… nevím, jestli by se dal stáhnout, ale mohl by se sehnat v antikvariátu, že by ti ho rodina poslala do Německa?
Dobrý den, dnes jsem si vzpomněla na písničku podzimní: text zní už léto končí stříbro jíní, svítí v mlází… píseň se jmenuje podzimní, zpívali jsme to před hodně lety na zš, učitelka to měla okopírované z nějakého zpěvníku, pamatuju si, že byli nad písničkou akordy pro kytaru, takže zřejmě zpěvník pro kytary? Léta už tento zpěvník sháním, ale nevím název. Neporadíte?