Lego Duplo

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
66
26.9.10 11:15

Lego Duplo

Ahoj,chci koupit k narozeninám lego už nějakou velkou sadu,malé jsou 4 roky co se holkám tak nejvíc líbí..ta Zoo?Poradte at pak máme prostor dokupovat ty menší sady .Děkuji ahoj všem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
26.9.10 11:32

Anežka má nejradši zvířátka a panáčky, takže tou ZOO určitě chybu neuděláš. My tu velkou sadu nemáme, ale zase máme těch menších různých několik (nejen ZOO), takže panáčků a zvířátek je dost. Taky má ráda autíčka a vláčky (všechno se dá spojit dohromady, dokonce i sanitka a traktor :D ). A nedávno dostala obchod, je tam i kasa (vydává zvuk), tu dostala dokonce dvakrát (dědeček zapomněl, že ji jednou už koupil :D ) a vůbec jí to nevadilo - právě naopak. Jsou ram regály, zboží (potraviny - bagety, banány, mrkev, kukuřice..) a ta kasa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
26.9.10 11:55

Za sebe doporucuju koupit nejaky velky box s kostkama a pak dokupovat,treba ty zviratka a tak..My zacinali s timhle :

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
26.9.10 13:16

U nás vede velký domeček a velká farma + pak dokoupit třeba na MMB pár kostiček.
Mě se teda zase nesvědčilo kupovat kostičky, podle mě je lepší koupit sadu, malá si s tím fakt vyhraje hodně.

Jo a co se naší mladé ještě hodně líbilo (hrála si s tím ve školce) byli duplo hasiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
26.9.10 13:18

my taky začínali koupí boxu,ale nic pořádného z toho neposládáš to dostali na vánoce a na narozky jsme jim koupili LEGO domeček výborný kup nemůžu si to vynychválit už to mají měsíc a furt si s tím hrajou
 http://eshop.kak.cz/…-domek-5639/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
14.4.13 22:50

Ahoj, my máme ZOO a pak domeček. Dceři je přes 3 roky a pořád si s tím hraje, je u toho spousta panáčků a zvířátek a to miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
17.5.13 20:54

Tak jsem dneska objednala Lego duplo za 1200,– - zvířátka ze ZOO a zvířátka na farmě. Malej (21m) zvířátka miluje, nejradši staví právě ty figurky. Už se nemůžu dočkat, až to dorazí. :* :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.5.13 21:46

@Clarkia můžeš tu prosím hodid odkaz na ty zvířátka na farmě? díííky
a ať si malý užije s dárky hodně zábavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marionett
17.5.13 21:56

No tak já pro holku doporučuji velký domeček. Ten me bavi :) Naši malou taky trochu baví (nejsou jí ještě ani 3) a ještě víc baví její šestiletou sestřenici, která občas přijde na návštěvu. Jsou tam postýlky kočárek a tak a kombinujeme i se základníma kostkama..

• Citovat
  • Upravit
bibie
18.5.13 07:18

Ja kupovala 1,5 stare dceri k vanocum domecek a mel velky uspech, hned vytahla mimi a kocarek, ukladala panacky do postylek, moc se ji to libilo a libi i ted. ZOO mame doma uz dyl dostala v podobnem veku starsi dcera a hraji si s tim velmi malo, spis jen vezmou zviratka. mame jeste pro starsi princezny, zamek pro popelku a tam se mladsi libi brana, porad by otvirala a zavirala, a pak sukynky pro princezny:-)

• Citovat
  • Upravit
5724
18.5.13 09:12
@Spenata píše:
@Clarkia můžeš tu prosím hodid odkaz na ty zvířátka na farmě? díííky
a ať si malý užije s dárky hodně zábavy :)

No, syn je ještě malej, tak jsem mu koupila jenom to malé balení se zvířátky:

http://www.hracky-4kids.cz/…tdetail.aspx?…

Objednávala jsem to ve 4kids, protože to lego-poslední odkaz už se nedá skoro nikde sehnat.
Ještě jsem koupila tu velkou podložku. Základní kostky už máme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
18.5.13 09:16
@Marionett píše:
No tak já pro holku doporučuji velký domeček. Ten me bavi :) Naši malou taky trochu baví (nejsou jí ještě ani 3) a ještě víc baví její šestiletou sestřenici, která občas přijde na návštěvu. Jsou tam postýlky kočárek a tak a kombinujeme i se základníma kostkama..

@bibie

No ten domeček se mi líbí moc, ale je pro holky, a já mám kluka. :| Nevím, proč nedělají nějaký klučičí. :mrgreen: Jako jinak je toho dost, hasiči, policie… ale na to máme ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13708
29.10.13 11:29

@CokeLady jsou teď nějaké nové řady pro malé děti, takové barevné kostičky, dají se z toho postavit zvířátka na tahání za sebou. Jinak syn dostal první kostky už v roce, ale nehrál si s tím, postupně pak začal s autíčkama, vozíčkama a panáčkama. S kostkama si zatím ještě pořád moc nestaví, ale stavím mu já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
29.10.13 11:31

@CokeLady Tak to bych zkusila pořídit z lega dupla ten vláček, jezdí, houká, aspoň myslím, to snad baví každé dítě:-D a vyhraje si i tatínek:-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.10.13 11:31

U nas melo uspech cca od 2 let ;) V roce a pul dostala prvnich par kosticek a zviratka a jako jo, okusovala kravicce usi a sem tam ji povozila na podvozku s kolecky :lol: Ale cilene stavet a hrat si s tim zacala mezi 2 a 2,5 roky ;) Ke 2.narozkam dostala malou sadu vlacku a tu fakt muzu doporucit, koleje jdou stavet celkem snadno a masinka sama jezdi, houka a tankuje, byl to jeden z nejlejpsich darku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí