Plyšová želva Matylda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.9.10 10:08

Plyšová želva Matylda

Holky,našla jsem si na netu suprovou plyšovou želvu Matylda.Asi blbý dotaz zda ji někdo nemáte?Chtěla jsem dát i stránky kde je,ale na to jsem fakt antitalent.Děkuji za názor. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
23.9.10 10:14

Tuhle želvu nemám, ale vkládám odkaz: http://www.darek.cz/…acka-z81186/

Pokud je to tedy ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.10 10:28
Pettulle píše:
Tuhle želvu nemám, ale vkládám odkaz: http://www.darek.cz/…acka-z81186/Pokud je to tedy ona.

Jojo,to je ona,děkuji za odkaz.Tohle jsem ještě nevychytala.Asi jí jen tak nikdo mít nebude,ale třeba stačí i napsat jak se vám líbí :oops:

• Citovat
  • Upravit
3580
23.9.10 10:38

ahojki, nemám ji, ale pokud teda můžu i tak svůj názor, tak se mi ale vůbec nelíbí její obličej, takže nelíbí.
Jsme želvoví, proto jsem s nadšením otevřela tuhle diskusi, ale jsem zklamaná :()))
Jinak je to dva roky nazpět jsem kupovala bomba želvu v Ikea,,,, není tak vysoká, je to jakoby polštářek, oranžovej krunýř /to je ten polštářek/, a zpodněho vykukují zelené nožičky, ocásek a hlava, dá se se vším ohýbat a hrát, je to něco jako mikroplyš, no mňam, krom toho,že je opravdu moc hezká, tak i příjemná na omak a tak, zkrátka náš miláček. nevím jestli ji budou ještě mít, ale rozhodně byla mnohem hezčí a i o něco levnější.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.9.10 10:39

My jí máme, je úžasná :palec:
Byla to sice taková unáhlená koupě, manžel jí koupil ještě když jsem byla těhotná, jako dárek pro mimi :mrgreen: Stála kolem devítiset, no dneska si říkám, že jsme byli blázni. :mrgreen:
Ale malého baví, tulí se k ní, jezdí na ní. I ostatní děti, co k nám přijdou, tak se jim líbí. Bude to první věc, kterou budu stěhovat do jeho nového pokojíčku.

• Citovat
  • Upravit
5907
23.9.10 10:42

Tak my jsme taky želvová rodina,máme i živou,ale tahle je fakt super.Díky za tip :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
23.9.10 10:42

Našla jsem tu naši, někdo ji prodává, ale tahle není vůbec hezká, ta naše oranžovo jasně zelená je bomba, tahleta nijak nevyniká, mám pocit.

http://deti.bazos.cz/…ci-potah.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.9.10 10:45

Aniku, ono je to asi o vkusu, mě se zas nelíbí ta z toho tvého odkazu. :wink: Nic ve zlém..
U té Matyldy také děti baví to, že má otevírací čumáček. Malý se naučil celkem brzy, že tam strčí ručičku a želva zavře pusu (to dělám já samo) a může se usmát. :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
5907
23.9.10 10:48

Tak já se taky přiznám,že Matylda je hezčí,ale přesně,každému se může líbit něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.10 10:58

Tak moc vám děkuji za příspěvky.A jsem ráda,že se tu našel někdo,kdo jí fakt má.DÍKY :lol:

• Citovat
  • Upravit
662
23.9.10 11:25

Matyldu mame a je uzasna :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.9.10 13:14

Matylda je kouzelná.Má krásnej obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
24.9.10 19:10

Ahoj, reaguji sice se zpožděním :roll: , ale máme ji taky. Je hezká, z příjemného materiálu. Dcera se po ní válí nebo na ní jezdí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí