Traktor Wader - líbí se dětem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.9.10 18:17

Traktor Wader

Holky,nemáte někdo Wader gigant traktor.Zajímají mne vaše zkušenosti a jak se dětem líbí.Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
L-enny
16.9.10 21:32

přímo traktor nemáme,ale od waderu máme několik hraček (sklápěčku, náklaďák, auto s boxama jakoby na tříděný odpad) a syn si s nima už víc jak rok nadšeně hraje a jsou dá se říct nezničitelné. Vydrží fakt strašně moc.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
17.9.10 08:27

Synovec dostal k narozeninám ten giga traktor s vlekem a musím říct, že se mi to moc líbí. Na traktoru může sedět, mít to jako odrážedlo, vlek má nosnost 60 kg, takže tam vozí ségru. Souhlasím s tím, že je to kvalitní a takřka nezničitelné. Také po něm pokukuju :palec:

• Citovat
  • Upravit
5907
17.9.10 08:42

Vypadá dobře.Já ač mám holčičku,tak taky ujíždíme na traktorech(děda má doma velkej,tak asi proto).Madi,a na tom traktůrku se dá sedět?To my nějak nepřišlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.9.10 11:46
milhaus píše:
Vypadá dobře.Já ač mám holčičku,tak taky ujíždíme na traktorech(děda má doma velkej,tak asi proto).Madi,a na tom traktůrku se dá sedět?To my nějak nepřišlo :think:

je to tenhle - http://www.icshop.cz/?…
JJ, opravdu se dá na něm sedět, na té žluté stříšce a odrážet se. I je to napsané v návodu. Ničemu to nevadí, je to bytelné - nosnost 60 kg :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5907
17.9.10 12:26

Tak děkuji za info.Já ho viděla ještě v zeleno-červené. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
26.9.10 15:07

Tak v pátek nám přišel domů,vypadá fakt dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.9.10 18:44
milhaus píše:
Tak v pátek nám přišel domů,vypadá fakt dobře :mavam:

Prosím tě, kde jsi ho kupovala a za kolik, jestli se můžu zeptat. My ho budeme objednávat pod stromeček.

• Citovat
  • Upravit
5907
26.9.10 18:52

Ahoj Madi,kupovala jsem ho na FUN KIDS.CZ-mají ho za 689kč.Hledala jsem na netu a vyšel u nich nejlaciněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.9.10 07:22

A máš jenom traktor nebo i vlek? Já jsem totiž byla docela naštvaná - jelikož v tomhle obchodě je na obrázku obojí, cena těch šest stovek - když jsem to dala do košíku, tak mi napočetli 2× 689Kč, jako že jsou to dva kusy 8-o 8-o Tak hledám dál :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5907
27.9.10 10:04

Madi je to i s tím vlekem a stojí to těch 689kč.bacha já si to taky dala dvakrát do košíku,ale jinak je to komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.9.10 10:31

Díky moc, ono mi to tam skočilo automaticky dvakrát :wink: Takže ti za těch 689 Kč přišlo obojí? To je super, to bych taky objednala :palec:

• Citovat
  • Upravit
5907
27.9.10 10:51

Jojo,komplet traktor+vlek a vypadá to fakt moc pěkně a hlavně odolně.Tak ať se vám taky líbí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
27.9.10 10:53

Ještě se teda musí zaplatit poštovné,ale stejně i tak byl furt lacinější.Levněji jsem ho fakt nikde nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí