Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
přímo traktor nemáme,ale od waderu máme několik hraček (sklápěčku, náklaďák, auto s boxama jakoby na tříděný odpad) a syn si s nima už víc jak rok nadšeně hraje a jsou dá se říct nezničitelné. Vydrží fakt strašně moc.
Synovec dostal k narozeninám ten giga traktor s vlekem a musím říct, že se mi to moc líbí. Na traktoru může sedět, mít to jako odrážedlo, vlek má nosnost 60 kg, takže tam vozí ségru. Souhlasím s tím, že je to kvalitní a takřka nezničitelné. Také po něm pokukuju ![]()
Vypadá dobře.Já ač mám holčičku,tak taky ujíždíme na traktorech(děda má doma velkej,tak asi proto).Madi,a na tom traktůrku se dá sedět?To my nějak nepřišlo ![]()
milhaus píše:
Vypadá dobře.Já ač mám holčičku,tak taky ujíždíme na traktorech(děda má doma velkej,tak asi proto).Madi,a na tom traktůrku se dá sedět?To my nějak nepřišlo
je to tenhle - http://www.icshop.cz/?…
JJ, opravdu se dá na něm sedět, na té žluté stříšce a odrážet se. I je to napsané v návodu. Ničemu to nevadí, je to bytelné - nosnost 60 kg ![]()
milhaus píše:
Tak v pátek nám přišel domů,vypadá fakt dobře
Prosím tě, kde jsi ho kupovala a za kolik, jestli se můžu zeptat. My ho budeme objednávat pod stromeček.
Ahoj Madi,kupovala jsem ho na FUN KIDS.CZ-mají ho za 689kč.Hledala jsem na netu a vyšel u nich nejlaciněji.
A máš jenom traktor nebo i vlek? Já jsem totiž byla docela naštvaná - jelikož v tomhle obchodě je na obrázku obojí, cena těch šest stovek - když jsem to dala do košíku, tak mi napočetli 2× 689Kč, jako že jsou to dva kusy
Tak hledám dál ![]()
Madi je to i s tím vlekem a stojí to těch 689kč.bacha já si to taky dala dvakrát do košíku,ale jinak je to komplet.
Díky moc, ono mi to tam skočilo automaticky dvakrát
Takže ti za těch 689 Kč přišlo obojí? To je super, to bych taky objednala ![]()
Jojo,komplet traktor+vlek a vypadá to fakt moc pěkně a hlavně odolně.Tak ať se vám taky líbí ![]()
Ještě se teda musí zaplatit poštovné,ale stejně i tak byl furt lacinější.Levněji jsem ho fakt nikde nenašla.
Holky,nemáte někdo Wader gigant traktor.Zajímají mne vaše zkušenosti a jak se dětem líbí.Díky