Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chtěla bych malému k vánocům koupit takový ten kutilský ponk,ale vůbec nevim kde ho mám koupit.
V obchodech jsem ho nikde neviděla,a když už tak jen třeba malý kutilský kufřík.Poradíte mi prosím klidně i bazarový.
Můžete mi dát i radu co koupit dalšího pro 2,5letého raubíře.Předem děkuji ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi a ráda bych poprosila o tipy na dětské ponky pro kluky… kdo máte doma a jaké? a vyhrajou si s tím děti? děkuji… vyhlídla jsem si např. toto: http://destske-naradi-a-nastroje.heureka.cz/…specifikace/#…
@evulkanov Sice je ještě brzy, ale na vánoce máme v plánu pro holku kuchyňku a pro kluka ponk z Ikea. Za mě je nejlepší, oboje mají ve školce a je nadšenej z obojího. Hlavně je dřevěnej, má rostoucí nohy, tak se užije dlouho a nářadí si dokoupíš podle sebe, toho je všude dost, ale to my už máme. Jinak ty plastový ponky jsou prý dost vratký.
Určitě hledej dřevěný, ta Ikea zní dobře. Většinu věcí z plastů kluci poměrně rychle zničí (rozlámou), to máme spolehlivě ověřené více exempláři tohoto pohlaví
.
@Oldotter Přesně, plastový věci jsou na chvíli a to kupujeme kvalitní, i tak to nevydrží. Kluk 3 roky a je to demoliční četa.
Diky. ten dreveny z Ikei vypada dobre. ale do Ikei se jen tak nedostanu a na netu nic moc neni..
@evulkanov Zkus pohledat na netu, třeba sbazar, jsou lidi, který ti to koupí a pošlou na dobírku. Pražáci si s tím přivydělávají. Sice dáš trochu víc, ale máš kvalitu, není to na chvíli a za to to stojí. Já jsem z HK, taky se mi do Ikea nechce a znám 3 lidi, který si tím přivydělávají. Teď zrovna jsem si nechala přivézt nějaké doplňky. Třeba na mimibazaru stačí dát přivezu i ikea a město HK, posílá i na dobírku.
@evulkanov máme doma toto http://www.smobyshop.cz/…-smoby-velky není to dřevo, ale bytelné to je. Ten náš drak to nezničil, jen kleště, ale ty zničil už několikatery i z jiné sady nářadí, ponk jako takový je kvalitní plast a baví to i kamarádky-holky, když přijdou na návštěvu ![]()
Ahoj, v hodne diskuzich je zmineny ponk z Ikea ale ja jsem zadny nenasla…