Ponk pro kluky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
270
13.9.10 09:12

Ponk pro kluky

Ahoj,
chtěla bych malému k vánocům koupit takový ten kutilský ponk,ale vůbec nevim kde ho mám koupit. :think: V obchodech jsem ho nikde neviděla,a když už tak jen třeba malý kutilský kufřík.Poradíte mi prosím klidně i bazarový. :palec: Můžete mi dát i radu co koupit dalšího pro 2,5letého raubíře.Předem děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
216
13.9.10 09:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Georgexxx
14.9.10 18:27

Pracovní stůl

• Citovat
  • Upravit
1803
13.5.14 13:24

Ahoj, obnovuji diskuzi a ráda bych poprosila o tipy na dětské ponky pro kluky… kdo máte doma a jaké? a vyhrajou si s tím děti? děkuji… vyhlídla jsem si např. toto: http://destske-naradi-a-nastroje.heureka.cz/…specifikace/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.5.14 13:31

@evulkanov Sice je ještě brzy, ale na vánoce máme v plánu pro holku kuchyňku a pro kluka ponk z Ikea. Za mě je nejlepší, oboje mají ve školce a je nadšenej z obojího. Hlavně je dřevěnej, má rostoucí nohy, tak se užije dlouho a nářadí si dokoupíš podle sebe, toho je všude dost, ale to my už máme. Jinak ty plastový ponky jsou prý dost vratký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.5.14 13:36

Určitě hledej dřevěný, ta Ikea zní dobře. Většinu věcí z plastů kluci poměrně rychle zničí (rozlámou), to máme spolehlivě ověřené více exempláři tohoto pohlaví ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.5.14 13:39

@Oldotter Přesně, plastový věci jsou na chvíli a to kupujeme kvalitní, i tak to nevydrží. Kluk 3 roky a je to demoliční četa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
13.5.14 13:44

Diky. ten dreveny z Ikei vypada dobre. ale do Ikei se jen tak nedostanu a na netu nic moc neni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.5.14 13:49

@evulkanov Zkus pohledat na netu, třeba sbazar, jsou lidi, který ti to koupí a pošlou na dobírku. Pražáci si s tím přivydělávají. Sice dáš trochu víc, ale máš kvalitu, není to na chvíli a za to to stojí. Já jsem z HK, taky se mi do Ikea nechce a znám 3 lidi, který si tím přivydělávají. Teď zrovna jsem si nechala přivézt nějaké doplňky. Třeba na mimibazaru stačí dát přivezu i ikea a město HK, posílá i na dobírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
13.5.14 14:02

@evulkanov máme doma toto http://www.smobyshop.cz/…-smoby-velky není to dřevo, ale bytelné to je. Ten náš drak to nezničil, jen kleště, ale ty zničil už několikatery i z jiné sady nářadí, ponk jako takový je kvalitní plast a baví to i kamarádky-holky, když přijdou na návštěvu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
13.5.14 14:07

@mismurka diky, to vypada taky dobre:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.10.15 14:20

Ahoj, v hodne diskuzich je zmineny ponk z Ikea ale ja jsem zadny nenasla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí