Od kolika let autodraha

2073
11.9.10 20:40

Od kolika let autodraha

Ahoj holky,
synovi budou 4 roky a zvazujeme co mu koupit. Manzel chtel autodrahu, ale neivm jeslti na to jeste neni maly. Jeslti ji nekoupit treba az za rok - kdy jstej i kupovali a jak si s ni hrali.
Ja jsem spis myslela dokoupit vlacky lego duplo - mame par koleji, tak ze bychom koupili i tu masinku nabaterky - i s ohledem, ze si pak s tim budou moc hrat oba - kdezto s autodrahou zatim ne.
Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
11.9.10 20:54

Čtyřletý syn má zatím vláčky z Tesca - různé doplňky, kromě kolejí domeček, zvířátka, značky, různé mašinky. Jsou dřevěné - „nefunkčí“, bez baterií, ale vyhraje si s nimi dost. Často ani nepotřebuje společníka. Autíček a vláčků na baterky má pár taky, spíše nižší kvality, ale hraje si s nimi taky.

Nevím, taky jsem o funkční autodráze přemýšlela, ale pořád si myslím, že to není nutnost. Dítě v tomto věku baví vše chvíli. A syn si nejraději vyhraje s úplně obyčejnýma hračkama - např. gumová zvířátka za pár korun :-)

Potom, aby zase nebylo pozdě, ale jak pozoruju okolí, i starší kluci si rádi hrají. Našemu se moc líbí autíčko na dálkové ovládání, venku mu ho předváděl a ukazoval asi 9 lety kluk. Ten náš za ním chodil jak ocásek, na vše se ptal, jestli si to může vyzkoušet, kluk to dovolil, malý byl spokojený. Vím, že k této hračce by ještě potřeboval společníka, sám by si s tím ještě poradit nedovedl a dlouho by ho to nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
11.9.10 21:40

No me se prave tale libi spis ty vlacky - jednak si mylsim, ze je na autodrahu jeste dost maly a hlavne - uz nejake koleje z lega dupla mame, tak jsem si rikala, ze kdyby se jeste dokoupila nejaka sada s masinkou (kluci by ji dostali dohormady k Vanocum), ze se to urcite neztrati a hlavne za chvilku si s itm budou mod hrat spolu, ale s autodraohu jeste dlouho ne.
Navic si mylim, ze ted bude blbnout a spis ji znici. Jak jsme psala me se take vic libi to duplo, nebot si to mhoou stavet jak chteji a k tomu ruzne domecky apod - prijde mi to kreativnejsi.
Ja jsem jako ditko sice autodrahu mela, ale pak jsem ji dala sestrinym detem a mylsim, ze z nic nic nezbylo :-(
Takze diky moc za nazory a nejspis pockame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.9.10 21:50

Autodráhu máme a absolutně nezájem :mrgreen: .Miluje dřevěný koleje + mašinky Tomáš a spol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí