Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hele je to suprová hračka!! mám ji schovanou po sourozencích a těším se až do ní doroste
pak si sourezenci strašně vyhrají s tou doopravdovou už pro velký! je to hračka k nezaplacení ![]()
Hodně přemýšlím o té 20-ti dílné.Když už tak asi tu větší.Schovala bych to na vánoce to mu bude 18 měsíců snad to není pozdě.
Tobíček ji dostal k narozeninám v roce, vůbec ho neazujala. Zato Aňula ho miluje
Hlavně je suprové, že nám drží i na vaně, vyblbnou se s ní i při koupání.
Díky za odkaz, asi dostane nějakou menší (máme to 20-ti dílnou) sadu k Vánocům ![]()
ahoj, taky jsem ji koupila, myslim, ze je dobre udelana, nase 16 mesicni anicku taky ze zacatku moc nezaujala, ale ted uz si s ni vyhraje.
Taky u ní uvažuji, možná k Vánocům. Ale přečetla jsem si, že jsou postavičky měkké na dotek, což by u nás mohl být dost kámen úrazu… Myslíte, že se ty postavičky dají rozkousat? U nás jsou potřeba spíše opravdu tvrdé plastové hračky, zbytek náš malej bobr okusuje. Nedávno ukous i obrovskej kus z tvrdýho hopíku, u kterýho bych v životě neřekla, že se dá rozkousat
Takže pro nás to chce spíše hladký plast, což tohle asi nebude, co? Nebo jak mám rozumět tomu „měkké na dotek“? Pokud je to třeba z nějaké pěny, můžeme na to zatím zapomenout. Doufám, že už s tím brzy přestane…
Malej dostal ve dvou letech tu opravdovou a super. Malou už v roce a půl zajímá taky, ale ještě s tím neumí. Tak nechceš to nechat na narozky? Tu dětskou verzi jsme neměli.
Kajiszek píše:
Taky u ní uvažuji, možná k Vánocům. Ale přečetla jsem si, že jsou postavičky měkké na dotek, což by u nás mohl být dost kámen úrazu… Myslíte, že se ty postavičky dají rozkousat? U nás jsou potřeba spíše opravdu tvrdé plastové hračky, zbytek náš malej bobr okusuje. Nedávno ukous i obrovskej kus z tvrdýho hopíku, u kterýho bych v životě neřekla, že se dá rozkousatTakže pro nás to chce spíše hladký plast, což tohle asi nebude, co? Nebo jak mám rozumět tomu „měkké na dotek“? Pokud je to třeba z nějaké pěny, můžeme na to zatím zapomenout. Doufám, že už s tím brzy přestane…
Někde na netu jsem četla recenzy a psali,že se to dá použít i jako kousátko.Nevím jestli tím mysleli i ty gumové figurky,ale asi ano.
Dobrý večer, omlouvám se, že Vám do toho vstupuji, ale stavebnici znám - zvířátka se rozkousat našemu Toníčkovi nepodařilo. Po velkém úsilí tam byly nepatrné otisky po zubech.
Dostalovaj píše:
Dobrý večer, omlouvám se, že Vám do toho vstupuji, ale stavebnici znám - zvířátka se rozkousat našemu Toníčkovi nepodařilo. Po velkém úsilí tam byly nepatrné otisky po zubech.
A vyhraje si sní?Je to dobrá stavebnice?
Plastové kostky, polokoule a válečky jsou z hladkého, ale tvrdého plastu a chrastí.
Zvířátka jsou z pevného, ale pružného plastu.
Pokud o stavebnici Geomag Baby chcete vědět další podrobnosti, ozvěte se. Do vany (plechové)- geniální.
U nás byla (kluk už vyrostl) oblíbená ve vaně i mimo ni.
Rozhodně mohu říct, že je bezpečná.
To vůbec neznám, dík za tip, líbí se mi to moc, ještě aby se to líbilo i Vikči ![]()
Stavebnice Geomag znám dobře a ráda odpovím na Vaše otázky o Geomagu. Ptejte se
!
Ahoj maminky,mám 14-ti měsíční dítě a chtěla bych mu koupit stavebnici geomag http://www.magnetickyobchudek.cz/katalog.php?… Máte ji někdo?Je to dobrá hračka?Trochu váhám protože není zrovna nejlevnější.