Stavebnice geomag

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
11.9.10 23:35

Stavebnice geomag

Ahoj maminky,mám 14-ti měsíční dítě a chtěla bych mu koupit stavebnici geomag http://www.magnetickyobchudek.cz/katalog.php?… Máte ji někdo?Je to dobrá hračka?Trochu váhám protože není zrovna nejlevnější.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
11.9.10 23:42

Hele je to suprová hračka!! mám ji schovanou po sourozencích a těším se až do ní doroste :-) pak si sourezenci strašně vyhrají s tou doopravdovou už pro velký! je to hračka k nezaplacení :-)

• Citovat
  • Upravit
Baba Jaga
11.9.10 23:48

Hodně přemýšlím o té 20-ti dílné.Když už tak asi tu větší.Schovala bych to na vánoce to mu bude 18 měsíců snad to není pozdě.

• Citovat
  • Upravit
20840
12.9.10 08:05

Tobíček ji dostal k narozeninám v roce, vůbec ho neazujala. Zato Aňula ho miluje :pankac: Hlavně je suprové, že nám drží i na vaně, vyblbnou se s ní i při koupání.
Díky za odkaz, asi dostane nějakou menší (máme to 20-ti dílnou) sadu k Vánocům :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavla002
12.9.10 08:18

ahoj, taky jsem ji koupila, myslim, ze je dobre udelana, nase 16 mesicni anicku taky ze zacatku moc nezaujala, ale ted uz si s ni vyhraje.

• Citovat
  • Upravit
10091
12.9.10 09:22

Taky u ní uvažuji, možná k Vánocům. Ale přečetla jsem si, že jsou postavičky měkké na dotek, což by u nás mohl být dost kámen úrazu… Myslíte, že se ty postavičky dají rozkousat? U nás jsou potřeba spíše opravdu tvrdé plastové hračky, zbytek náš malej bobr okusuje. Nedávno ukous i obrovskej kus z tvrdýho hopíku, u kterýho bych v životě neřekla, že se dá rozkousat 8-o Takže pro nás to chce spíše hladký plast, což tohle asi nebude, co? Nebo jak mám rozumět tomu „měkké na dotek“? Pokud je to třeba z nějaké pěny, můžeme na to zatím zapomenout. Doufám, že už s tím brzy přestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
12.9.10 09:33

Malej dostal ve dvou letech tu opravdovou a super. Malou už v roce a půl zajímá taky, ale ještě s tím neumí. Tak nechceš to nechat na narozky? Tu dětskou verzi jsme neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
12.9.10 22:34
Kajiszek píše:
Taky u ní uvažuji, možná k Vánocům. Ale přečetla jsem si, že jsou postavičky měkké na dotek, což by u nás mohl být dost kámen úrazu… Myslíte, že se ty postavičky dají rozkousat? U nás jsou potřeba spíše opravdu tvrdé plastové hračky, zbytek náš malej bobr okusuje. Nedávno ukous i obrovskej kus z tvrdýho hopíku, u kterýho bych v životě neřekla, že se dá rozkousat 8-o Takže pro nás to chce spíše hladký plast, což tohle asi nebude, co? Nebo jak mám rozumět tomu „měkké na dotek“? Pokud je to třeba z nějaké pěny, můžeme na to zatím zapomenout. Doufám, že už s tím brzy přestane…

Někde na netu jsem četla recenzy a psali,že se to dá použít i jako kousátko.Nevím jestli tím mysleli i ty gumové figurky,ale asi ano.

• Citovat
  • Upravit
Dostalovaj
12.9.10 23:06

Geomag baby

Dobrý večer, omlouvám se, že Vám do toho vstupuji, ale stavebnici znám - zvířátka se rozkousat našemu Toníčkovi nepodařilo. Po velkém úsilí tam byly nepatrné otisky po zubech.

• Citovat
  • Upravit
Baba Jaga
12.9.10 23:11
Dostalovaj píše:
Dobrý večer, omlouvám se, že Vám do toho vstupuji, ale stavebnici znám - zvířátka se rozkousat našemu Toníčkovi nepodařilo. Po velkém úsilí tam byly nepatrné otisky po zubech.

A vyhraje si sní?Je to dobrá stavebnice?

• Citovat
  • Upravit
Dostalovaj
12.9.10 23:13

Geomag baby 2

Plastové kostky, polokoule a válečky jsou z hladkého, ale tvrdého plastu a chrastí.
Zvířátka jsou z pevného, ale pružného plastu.

Pokud o stavebnici Geomag Baby chcete vědět další podrobnosti, ozvěte se. Do vany (plechové)- geniální.

• Citovat
  • Upravit
Dostalovaj
12.9.10 23:15

GeoBaby

U nás byla (kluk už vyrostl) oblíbená ve vaně i mimo ni.
Rozhodně mohu říct, že je bezpečná.

• Citovat
  • Upravit
12.9.10 23:38

Geobaby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
12.9.10 23:45

To vůbec neznám, dík za tip, líbí se mi to moc, ještě aby se to líbilo i Vikči :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.10 23:59

Geomag

Stavebnice Geomag znám dobře a ráda odpovím na Vaše otázky o Geomagu. Ptejte se :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí