Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Dcera by chtěla domek pro panenky. Já zvažuji zda koupit dřevěný nebo Duplo. Nemáte jej (ten duplo
) některá? Jak jsou děti spokojené? Mi se na tom líbí, že lze dokupovat, rozšiřovat je skladný, ale vůbec nemám představu, jak je „to“ veliké. Zda se tam malé (v lednu 3 roky) vlezou ručky. Lega Dupla doma máme celkem dost (ZOO, Hasiče, Popeláře, cisternu, 3× box s kostkami).
Děkuji za postřehy ![]()
Nemam holku, ale kluky, ale casti domku duplo jsme poridili a je to super, urcite lepsi jak drevenej, vic se s tim vyhraje a muzes dokupovat ruzny dalsi veci. Rozhodne vyuzitelnejsi nez drevenej domecek si myslim.
Rucicky se ji tam vlezou, navic to muzes stavet jak chces…
Souhlas se Suvikem, je bezva ![]()
Ale pro jak velke panenky to ma byt?
@Baba píše:
Souhlas se Suvikem, je bezva
Ale pro jak velke panenky to ma byt?
Ten duplo domek tam má „své“ panenky. Dřevěný bychom také kupovali s panenkami. Stejně myslím, že tam bude parkovat auta. Právě si hraje s popelářským autem od Bruderu
. Ale přání bylo jasné: „To přinese Ježík, žužový důmek miluju“ ![]()
@MarieP píše:
Ten duplo domek tam má „své“ panenky. Dřevěný bychom také kupovali s panenkami. Stejně myslím, že tam bude parkovat auta. Právě si hraje s popelářským autem od Bruderu. Ale přání bylo jasné: „To přinese Ježík, žužový důmek miluju“
no jo, zuzova
to snad maji holky v genech ![]()
Jo, panacci tam jsou, cela familie, coz mi pripomina, ze sem dlouho nezahlidla duplo mimino. Naposled sem ho videla, kdyz ho Knedla nalozil do lodky
Tak asi mame po Plavackovi, najdem ho pri pristim malovani ![]()
Mame Duplo domek (a zamek a hrad) uz spoustu let, je stale nezniceny a deti si s nim stale hraji. Takze jednoznacne doporucuji Duplo.
Mame Duplo domek (a zamek a hrad) uz spoustu let, je stale nezniceny a deti si s nim stale hraji. Takze jednoznacne doporucuji Duplo.
@Baba, já našla psa a krokodýla v letadle - no byli tam dobře 1/2 roku
a prohledala jsem skoro všechno, myslela jsem, že jsou buď v koši nebo hajzlu
a kupodivu přežili…
Holky děkuji, máme skoro rozhodnuto, ještě to oznámit drahé polovičce a objednat… ![]()
Mame jej a syn si s nim vyhraje, dcerka taky a to ma teprve 9 mesicu:)
Omlouvám se zakladatelce, že se sem přidám s dotazem, ale nevíte náhodou, jestli jde ještě sehnat ten žlutý domeček ze staré kolekce za normální cenu kolem 1300 Kč? Všude je nejméně za 1700 Kč
Máme kluka a růžový fakt nepřekousnu
Nechápu, že nenechali nějakou neutrální barvu, vždyť i kluk si může hrát s domečkem pro panenky ![]()
@Markéta2208 na MMB ses dívala? My s úspěchem stavíme domeček z Farmy, akorát nemáme to vnitřní vybavení. Ale to se dá případně po kusech dokoupit, my spíš improvizujeme
. Ty díly jsou téměř všechny stejné, jen mají jiné barvy.
Na MMB jsem právě našla celé domečky ty starší za cenu 1700 Kč a vyšší a to fakt nedám
Zkusím kouknout na tu farmu, děkuji za tip! A kdybych k tomu dokoupila nějaký nábytek zvlášť, tak by to možná mohlo vyjít za rozumné peníze ![]()
@Markéta2208, ještě je nemocnice, ta taky nevypadá nejhůře
a na aukru se dá potom dokupovat (stěny, okna, dveře… já na to ale nemám nervy, raději najdu něco na dokoupení v celku, bez aukce
, ale uvidím, jak se u nás domek ujme, malá naštěstí po růžové přímo pase
)
@MarieP no, já právě taky nemám nervy na to dokupovat to po částech, ale když už to někdo prodává jako celek, tak za stejnou cenu jako nové…Vím, že na tom není co zničit, ale tak to si raději koupím to nové… ![]()
@Markéta2208, jasně, ale na MMB mne to zase tak moc nepřekvapuje, jednou jsem viděla, jak nošenou věc v aukci koupila maminka 2× dráž, než by vyšla nová
![]()
Já myslela něco takového: http://www.starenovehracky.cz/index.php?…