Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o info. Nemáte někdo doma kočárek zn. DORIS? Vybírám kočárek pro tříletou, chtěla bych něco cenově méně náročné, ale zároveň aby se po první jízdě nerozpadl…
Zkrátka ideální poměr cena/výkon ![]()
Líbí se mi tento:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Díky za jakékoliv rady, tipy, informace… ![]()
@sebla Ahoj, já objednala dcerce (na vánoce jí bude 2,5, je drobnější postavy) tento. Včera přišel, tak jsem ho vybalila a kontrolovala zda vše je v pořádku. Ten samý má i sousedovic holka (3,5), tak vím, že je stabilní, snadno se skládá a dcerka ho dobře ovládá. Za tu cenu miliónový kočárek (stál mě 1200,– i s poštovným)
, já i sousedka jsme nadšené. Jen pokud máš vybraný kočárek se 4 koly napevno (odkaz na kočárek ti už bohužel nefunguje), tak podobný má neteř a dost se s tím zápolí, je daleko hůř ovladatelný, poměrně těžký a špatně se skládá (ale nevím, co je to za značku).
@sebla Jaký kočárek jsi nakonec koupila, taky jsem měla našlápnuto na Doris, ale te´d nevím… ![]()
@3HE koupila jsem nakonec ten doris - zatím jsme ho jen kontrolovali, jestli je komplet, takže „praktickou zkušenost“ nemáme, ale jeví se celkem dobře. A co jsem sehnala info od maminek, jejichž děti už ho mají doma, tak jsem slyšela samou chválu. Tak snad bude dobrý… ![]()
@3HE není zač
jestli ho pořídíš, tak ať se líbí!
já v to taky doufám ![]()
No, právě, že naše slečna zase tak moc kočárková není. Zatím měla jen ten protěný, moc si s ním nehrála…, pak má starší tříkolku po sestřence, ta ji taky nezaujala… moc jistá si koupením kočárku nejsem. Ona mám panenky, ale jako miminko používá ovečku Shoun
- tu přebaluje, krmí atd. nemá ještě ale pořádné miminko, takže jí chci koupit panenku se zvuky - brečící, smějící se, apod… asi ještě s kočárkem počkám…
, aby to nebyly vyhozené peníze. v červnu bude mít narozeniny, tak třeba na ty narozky.
Po dvouměsíčním výběru kočárků pro 1,5letou holčičku, konečně dorazil kočárek Doris. Konstrukce a zpracování je za vydané peníze super. Prošla jsem opravdu mnoho kočárků i za zdaleka jiné peníze a s tímto výběrem jsem velmi spokojená a vlastně předčil mé očekávání.
Doufejme, že bude pod stromečkem spokojená i dcerka.
Prosím vybírám kočárek ke druhým narozeninám, líbil se mi vzhledově tento: http://www.babydracek.com/…nenku-malibu ale raději bych chtěla nějaký s polohováním rukojeti, takže jsem našla tento Doris: http://shop-kryspin.mimishop.cz/…u-nove-vzory Máte s ním nějaké zkušenosti? Není malý? Nenašla jsem žádné ukázkové video, tak ani nevím jak se skládá a zda-li je malý při složení…byl by na procházky, tak aby se dal třeba přivázat složený na kočárek, kdyby ho už malá nechtěla… Děkuji.
Kočárek Doris hluboký jsme kupovali dcerce k Vánocům. Pro dvouleté dítko akorát a vydrží díky polohovatelné rukojeti déle. Dá se sklopit na placku a těžký není. My s ním ven tedy nechodíme, to máme obyč gfáč za 135 Kč, ale domnívám se, že by se mi vešel pod kočárek. Je lehký, dobře ovladatelný a jsme s ním opravdu moc spokojeni, vlastně mohu říci, že co se týče poměr výkon-cena předčil mé očekávání. ![]()
Dobrý den, také přemýšlím nad tímto kočárkem…mohu se zeptat, jaký typ máte doma? kterou velikost atd…je jich myslím více…děkuji
Mám doma tento kočárek Doris od loňských Vánoc, kupovali jsme ho dcerce 1,5roku http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, jsme s ním naprosto spokojeni. Má polohvací rukojeť i vnitřek pro panenku, může sedět i ležet. Dcerka se k němu nechová zrovna příliš hezky, vozí v něm i svého stjně starého bráchu a vůbec s ním dělají psí kusy, ale vydržel vše. Kamarádky mají daleko dražší doporučované kočárky z hračkáren, které už mají různě rozbité, navíc mají jen takové chabé konstrukce. Jsme tedy naprosto spokojeni a když budu kupovat větší pro starší, půjdu do stejné značky. Cena-výkon je super. Za nás moc doporučujeme
@petulili máme doma 2. Jeden velký a jeden ten menší. Veliká spokojenost. Jak píše anonymní, tak poměr cena / výkon je super! Kola otočná nejsou, ale vůbec ničemu to nevadí. I čerstvě 2letá s ním manipuluje snadno. Určitě ho doporučuji ![]()
Jé, děkuji moc za příspěvky…mám dcery kterým budou na Vánoce 3 a půl a čerstvě 2, ale ta dvouletá je docela vysoká, tak přemýšlím, zda jí jen ten malý nebo rovnou velký…ten jsem se dívala, že má výšku 86 cm…myslíte, že by to bylo pro ni moc velké? nechce se mi za rok kupovat zase větší…a nebo jí ten malý vydrží do těch 5 let? děkuji za rady ![]()