Kočárek na panenky Doris

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
30.12.14 18:34

Tak sem na tu firmu psala a chtěli to nafotit, tak čekám na odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
30.12.14 19:04
@R.Hanik píše:
Tak sem na tu firmu psala a chtěli to nafotit, tak čekám na odpověď.

Tak to jsem zvědavá co z té fotky poznají. Když vada je na tom mechanismu s vroubky, které do sebe nezapadají a samovolně se protáčí :think: Taky zvažuji, že se jim ozvu, malá o kočárek jen zavadí a už se korbička celá nakloní a mě už nebaví ji znovu a znovu klopit do správné polohy, když vím, že se co chvíli zase hne. A to ještě nejezdíme venku, to potom na sebemenším hrbolu bude korbička lítat sem tam, ach jo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.12.14 19:53

MY jsme se snažily nafotit tu změnu polohy korbičky, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
30.12.14 20:12

@R.Hanik tak snad to je dobře vidět a doufám, že poradí, co s tím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.12.14 01:09

@R.Hanik nedalo mi to, a taky jsem tam napsala. Ať vidí, že je nás víc se stejným problémem. Čekám, že budou chtít taky nafotit :D uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
31.12.14 11:00

Mukran, tak dejte taky vědět jak jste dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.1.15 13:42

@mukran opět pozdě, nějak poslední dobou nestíhám :) malá také dostala na Ježíška a už si s ním hraje, moc nadšená :) jen s tím problémem s korbičkou Vám asi nepomohu, my ji máme naprosto pevnou, nejde s ní jen tak lehce pohnout, stejně jako u jiných částí, už si te zpětně nevybavuji to, jak jsem to skládala, ale u nás bez problémů, celý kočárek je komplet pevný, proto si jej nesmírně chválím… a máte stejný typ? já mám ten malý, ne ten velký, malá má 17měs, proto malý, tak jestli třeba není u nich nějaký rozdíl v konstrukci :) a jo, ted koukám na ten odkaz, jej, tak my máme úplně jiný máme tuto dvoukombinaci: http://shop-kryspin.mimishop.cz/…y-nova-barva a ten je super, vřele doporučuji i těm, které ještě koupi zvažují, tento typ je rozhodně super, pevný, krásný, prostě paráda :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.1.15 13:46

A to, jak je malá, vzhledem k věku, ještě celkem nešikovná, kolikrát kočárkem někde narazí, často jej vyvrACÍ, apod, tak na kočárku se nic ani nehne, ani to mimino, i ty pásy skvěle drží :D moc mě mrzí, že máte problémový tip, ted jsem ráda, že jsem vybrala dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.1.15 20:28

Ten náš je taky krásnej a pevnej, jen ta jedna součást se nějak viklá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.1.15 20:53

No přesně tak, sportovní sedačka drží pevně, ale ta hluboká se překlápí. Zatím mi neodpověděli, snad zítra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.1.15 14:21

My tam tu sportovní ještě nezkoušeli dát, zkusíme a uvidíme. Mně se taky už neozvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
5.1.15 18:18

Tak mě dneska napsali, abych nafotila, o co přesně jde. Zítra jim pošlu fotky. Pochybuji, že to nějak vyřeší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.1.15 12:52

Mukran, nevyřeší. Včera jsem to urgovala a paní mi napsala, že se ptala skladníka a u hluboké verze se to houpat má. Ale manžel s tím tuhle šiboval a pod podložkou (jak tam leží panenka)jsou ty dráty nebo jak to napsat, tak je potřeba aby byly narovnané a ono se to hodně zpevnilo. Kýve se to už minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.1.15 13:12

@R.Hanik já jim včera poslala fotky a pro jistotu mi vůbec neodpověděli. Podle mě se jen vymlouvají, že se má hluboká korbička kývat, aby to nemuseli řešit. Nám přepadává dozadu a je přece blbost, aby miminko leželo hlavičkou dolů, i když je to jen panenka. A ty drátky máme zapasované do těch drážek, ale vůbec to na tohle nemá vliv, pouze zpevňují korbičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.1.15 13:18

Na této fotce je vidět jak do sebe vůbec nezapadají zoubky v tom nasazovacím mechanizmu, a proto se korbička takhle přetáčí :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí