Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, poprosila bych Vás, jaké máte zkušenosti se stavebnicí Jixin? Chtěla bych dcerce koupit k Vánocům tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… co tak čtu, že by to mělo být kompatibilní s Lego Duplem, ale hodně jsem četla, že ta kvalita nic moc, za chvíli přestal vláček jezdit, tohle se ulomilo, špatně se hýbe s těmi postavičkami, vím samozřejmě, že Lego je nejlepší, máme Lego Duplo 2stavebnice a malá si s nimi vyhraje denně, ale chtěla jsem jí koupit za trošku méně peněz, moc se mi tam líbí ten vláček, ale zas aby to aspoň nějakou dobu vydrželo, máte s tím nějaké zkušenosti, není to „šmejd“?Děkuji ![]()
Šmejd…podle mě to úplně šmejd není. Jako Duplo to teda není určitě, ale dcera dostala vláček před 14ti dny a nehraje si s ničím jiným. Jezdí to tady pořád dokola. Mám to smíchaný s ostatníma kostkama, sem tam se rozčílím, že to tak úplně nepasuje, ale dceři to rozhodně nevadí. Vláček už letěl ze schodů, několikrát jsem do něj omylem kopla a drží
. Když se vybijí baterky, je to velký haló, protože bez něj asi už nemůže existovat
. Nemáme teda ten, co máš na obrázku, ale je to samá firma… Mrknu, jestli ho najdu ![]()
Tak jsem našla rovnou video http://www.youtube.com/watch?…
a takhle přesně to u nás jezdí o samého rána
![]()
@meringa Jéé,tak to by bylo fajn, pokud máš dobrou zkušenost, moc se mi ta stavebnice líbí a dcerka by byla určitě nadšená, tak uvidím ještě na pár reakcí ![]()
@meringa No,vláček vypadá perfektně, já mám právě spadeno na tu růžovou, ten růžový vláček mě nadchl
ale je to stejný výrobce, no kéž by to aspoň chvíli vydrželo ![]()
Jako není to na dlouho…náš malý dostal od této značky vláček minulý rok, službu to splnilo, vláček dodnes jezdí, jen teda některé kostičky na sobě nedrží, docela mě taky štvalo, když za mnou pořád chodil, ať mu spravím okýnko od domečku a ono prostě nešlo spravit, pořád to vypadávalo, to bylo docela k naštvání. Jinak on je na své hračky opatrný, ale nechtěně mu vláček vypadl z ruky a ulomila se střecha
, takže hračka tak na rok- u nás teda, někomu možná vydrží dýl ![]()
My máme od této firmy cca rok policejní stanici. Kostky s Legem do sebe pasují, malej to má smíchané a bez problému. My jsme teda spokojený. Postavičky taky fungují jak mají. Jen u autíčka co jezdilo a blikalo, tak přestalo blikat, takže to manžel rozdělal, že to opraví a ještě se k tomu nedostal ale jinak za nás spokojenost.
Ahoj, řeším úplně to stejné jako ty chci to koupit pro syna akorát teda né v růžové barvě
četla jsem na to spoustu recenzí a jdu do toho
většinou to má 80% ohlasy že je to ok a víš co jako to lego výjde na 2000Kč a tohle co chci já stojí 560Kč 110 dílků a za tuhle cenu si myslím, že je to rozumný ![]()
HOlky, děkuji za odpověď, no jsem skoro na 100% rozhodnutá, že to malý k Vánocům koupím, určitě bude mít radost, hlavně z toho jezdícího vláčku, no doufám, že to aspoň chvíli vydrží ![]()
Tak jsme vláček vyzkoušeli v praxi. Vypadá suoer, jezdí super. Kostičky jsou pevné, zespod žádné ostré otřepy. ALE CO MĚ ŠTVE je to, že vláčkům opravdu blbě drží kabina. Stačí vzít ji do ruky a je dole. Už to vidím že vláček bude co nevidět drandit bez kabiny.Taky nedrží ty kostičky s oválnými boky a to ani na origoš Duplu.
@jitkabokule naprosto souhlasím, malej jí také včera dostal a přesně to co píšeš sedí, ale tak jako malej je nadšenej a vláček jezdí bez kabiny on si tam posazuje ty panáčky. No a hlavně za tu cenu je to fakt krásnej dárek ![]()
Malá taky dostala - ten pro princezny, já jsem za ty peníze nadšená a ona taky. A ano, žádné ostré hrany, ale proti Duplu to fakt hůře drží. Ale jak píšu, za ty peníze jsem spokojená. Akorát nám kdoví proč nejezdí na nabíjecí. Jen na normální ![]()
Tak syn dostal ten vláček ale blbne nám vypínání vláčku vůbec se nechce vypnout nebo to neumíme a jestli můžu poprosit jak se vypíná ale jináč je to super za ty peníze
@jája428 no náš evidentně na nabíjecí nejede. Byly nově nabité a nic. Nejsem až tak blbá ![]()