Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevíte kde bych koupila vláčkodráhu od Jixinu, líbí se mi ta farma s vláčkem, XXL 110 ks, ale nikde není skladem ![]()
A zkoušela jsi mimibazar? Já tam kupovala před Vánocema, paní neměla, ale jezdívá pro to pravidelně..
Koupila jsem na mimibazaru od tohohle prodejce Krzysztof K. (rktrade) ID 473252
mrkni na ně určitě ji budou mít a dodání bylo velmi rychlé
@petrikaaa díky moc, já to včera procházela a nikde jsem tu co jsem chtěla nenašla
odeslala jsem pár prodejců a naskladnění vidí až tak v dubnu
a jsi s touto stavebnicí spokojená? Sousedka má ty vláčky od Lega dupla, ale skoro za 3 tis., což mě teda připadá šílený
ne že bych si za kvalitu nepřiplatila, ale tohle mi přijde vyloženě zlodějna a nechci skoro 4× tolik platit jen značku, za hračku co za 2 roky půjde dál…
@Terezm já mám pro holku vláček s princeznou - kvalita odpovídá ceně. Tudíž kostky na sobě moc nedrží, vláček už nehouká a nesvítí. Známý kluk má originál, opravdu drží skvělě u sebe, snadno se nacvakává. No ale ty peníze jsou šílený
Malá je spokojená, tak to je hlavní
Hraje si s tím hodně. A to že přestal houkat jsem přivítala, protože se to fakt už nedalo poslouchat ![]()
@Sibyla0 od Jixinu jsem ještě nic nekupovala, takže kvalitu posoudit nemůžu, ale za duplo tolik peněz fakt nedám. Staršímu synovi jsem na vánoce kupovala policejní stanici a farmu, taky jiná značka než Lego a můžu říct, že kostky drží krásně u sebe, jsou plně kompatibilní s legem (mám vyzkoušeno) a kamarádky co by domu nic než lego nepřinesli, fakt koukali a nepoznali rozdíl. Takže vybrat se levněji dá a nemusí to být vždycky šunt…
NO, já mám sice od Jixinu taky ten vláček pro princezny, ale moc spokojená nejsem.Sice kostky s Legem Duplem na sebe pasují, ale některé jdou opravdu dost ztuha, okna špatně drží, no vláček, malá teda už o něj nemá zájem, nějak jí nebaví, kostky jo, máme je smíchané s Legem a nejvíc si hraje od Jixinu s těma zvířátkama, posazuje na ně jiné postavičky, to se jí moc líbí, ale fakt ta kvalita nic moc, máme ho od Vánoc a už nám praskl ten jeden dílek u kolejí a teď minulý týden i kousek plotu, já už teda radši nic jiného než Lego nekoupím, nemůžu si pomoct, ale prostě to Lego je fakt kvalita, máme už 3sady a malou to hrozně baví a je to pořád skoro jako nové, akorát kočička v jedné sadě má odřený nos, ale to jen proto, že malá s ní jezdila po zdi
ale fakt na Lego nedám dopustit ![]()
@Jenny83 nejvíc mě bere čert když chci narovnat vláček na kolejích a střecha mi zůstane v ruce
naprosto nechápu proč když kostky drží normálně tak zrovna střecha je tam jen jako když je posazená.
Já teda jsem se stavebnicí spokojená máme jí od Vánoc a stále jezdí houká a svítí a to jí malej pouští každej den, je teda fakt, že ta střecha opravdu na vláčku blbě drží a některé kostky jdou na sebe blbě nasadit, ale musím říct, že za tu cenu jsem spokojená, protože za lego 3000 bych nedala… Myslím si, že je to dobrá hračka, ale kdo je zvyklej na lego a kupuje si jen lego tak může být třeba trošku zklamanej, ale já a syn teda jsme spokojený
mám i další stavebnice lego a pasují do sebe, takže je to ok
@Terezm http://www. xxlhracky. cz/stavebnice-pro-deti/stavebnice-jixin-farma-s-vlakem-na-baterie-6188a- tady jí mají skladem
@petrikaaa díky, na tyto jsem koukala, když to rozklikneš, píšou že není skladem a u druhé nejde vložit do košíku ![]()
@Terezm tak zkus ještě tohle
http://deti.bazos.cz/…-COUNTRY.php