Stavebnice Jixin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
15.1.14 14:31

Jojo, to máte holky pravdu, ta střecha u vláčku je opravdu naprd, furt padá, bohužel u nás byl vláček jen pár dní v kurzu, teď si ho dcerka nevšimne, navíc dochází baterky, tak spíš skřípe než jezdí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
15.1.14 15:15
@petrikaaa píše:
@Terezm tak zkus ještě tohle
http://deti.bazos.cz/…-COUNTRY.php

díky moc, ještě zkusím. od jedné paní mám už přislíbenou, až bude naskladňovat, ale bude to tak v březnu, ale je krapet dražší… ale zase o dost levnější než to duplo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
11.11.14 13:06

Zdravim a zeptam se, jak jste s touhle stavebnici od Jixinu spokojeni dnes? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.11.14 14:46

Vláček super, sice přestal hned houkat, ale jinak jezdí pořád. Ale co se týče kostiček, tak ty jdou k sobě hůře než Duplo, ale pořád za ty prachy super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
14.11.14 22:16

Já teda nejsem se stavebnicí vůbec spokojená, už nám tady půl roku leží, dcerka si s ní vůbec nehraje, jak jsem psala prve, vláček hrozný, furt padala střecha, baterky vydržely jen chviličku, dávaly jsme nový a stejně po chvilce se zas zasekávaly a vláček spíš skřípal než jezdil, kostičky jdou hůře na sebe, ale když se spojí s legem, tak to není skoro poznat, takže já už bych příště do takový stavebnice vůbec nešla, radši jsem měla investovat do lega :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
15.11.14 18:46

Dekuji za info, premyslim ze koupim vlacek k vanocum a pujdu do lega. Je to teda palka, co si budem povidat, ale nez byt zklamana, radsi priplatim. Mame vice stavebnic lega a tak zustanem pri nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí