Stavebnice Jixin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
25.12.13 09:41

@evista U našeho je tlačítko za komínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.12.13 13:10

Nabíjecí baterky mají nižší napětí, nemusí fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
25.12.13 14:59

Holky, tak my máme taky ten vláček pro princezny, je super, akorát teda nevím jak vám, ale jak ten vláček jezdí po kolejích, tak hrozně drncá, kromě normálního houkání ještě skřípe :nevim: ale jinak je super, ty kostky nejsou špatný, samozřejmě lego je lego, navíc i ty kostky lega mají výraznější a lesklejší barvy, některý kostičky od Jixinu jdou hůře na sebe, ale jinak super, nejvíc je v kurzu vláček, furt v něm vozíme panáčky nebo na kabince zvířátka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
25.12.13 16:00

Holky, ten vlak pro princezny, to myslite tohle?
 http://www.mimibazicek.cz/…o-LEGO-DUPLO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.12.13 17:10

@Majdula83 Jo ten ;)
@Jenny83 Máme koleje v obýváku, na dost vysokém koberci, kupodivu jede hladce. Neskřípe, občas zavrže, ale přes ten randál co vydává to není zas tak moc slyšet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.12.13 17:13

@Jenny83 Hele a jak jsou tam ty tři větší kostky s prohlubněma na boku (ve stejné barvě jako koleje) chápeš na co jsou? Na zvednutí kolejí? Mě to tam teda moc nepasuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
25.12.13 19:52

@Sibyla0 Taky nevím, na co jsou ty tři kostky :nevim: Holky, ale mám náladu pod psa, jako kvalita Jixinu je fakt na…kdybych to věděla, tak rozhodně koupím Lego Duplo ten menší vláček, zrovna teď malý na ty koleje spadlo koloodrážedlo a už máme tu jednu výhybku u kolejí rozštíplou, tak jsem pěkně nasr… :cert: :cert: U Dupla by se to určitě nestalo, lituju, že jsem si spíš nekoupila to Duplo :zed: Navíc ten vláček tak šíleně skřípe, že se to nedá poslouchat :roll: Už bych do toho Jixinu příště nešla, lego je prostě nejlepší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.12.13 08:28

@Jenny83 Nám teda už ani nevrže, už jezdí naprosto hladce. Ale chvílema už moc nehraje, ale protože jezdil mnoho hodin, jsou už spíš slabé baterky. No a zatím drží, mašinka už několikrát spadla, koleje přežily přejezd velké Tatry. Jo a ty tři kostky plus pár malých bílých ti koleje zvednou a i tak to jezdí. Já jsem zatím stále spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.12.13 08:44
@Jenny83 píše:
@Sibyla0 Taky nevím, na co jsou ty tři kostky :nevim: Holky, ale mám náladu pod psa, jako kvalita Jixinu je fakt na…kdybych to věděla, tak rozhodně koupím Lego Duplo ten menší vláček, zrovna teď malý na ty koleje spadlo koloodrážedlo a už máme tu jednu výhybku u kolejí rozštíplou, tak jsem pěkně nasr… :cert: :cert: U Dupla by se to určitě nestalo, lituju, že jsem si spíš nekoupila to Duplo :zed: Navíc ten vláček tak šíleně skřípe, že se to nedá poslouchat :roll: Už bych do toho Jixinu příště nešla, lego je prostě nejlepší :?

Tak ono se s tím dá počítat, že ty materiály nebudou „ono“… Ale koupit to za 700, když za tisícovku máš ten menší Duplo vláček… :nevim: navíc proovzem na obyč baterky se to prodraží, takže nakonec se člověk dostane na podobnou cenu.. :nevim: My frčíme v duplo vláčkách a za mě super, jsou to fakt držáci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
26.12.13 09:02

@kate02 Já vím, měla jsem koupit ten duplo vláček, jenže tady v té sadě bylo víc dílků, naštěstí šikovný tatínek to spravil a už zase drandíme a slíbil mi, že ty kolečka i promaže, už to naštěstí vrže míň. ;) Ale fakt s Duplem se to nedá vůbec srovnávat, máme 3sady od Dupla o to je fakt paráda, jen kočička má trošku odřený nos, to jak jí dcerka šoupala po zdi, ale malý se teda ten vláček od Jixinu líbí, furt tady jezdí, tak věřím, že to tak špatná koupě nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
26.12.13 09:59

Nám teda ten vláček jezdí hladce, vůbec nevrže a já jsem spokojená moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
26.12.13 11:17

Nám už taky nevrže a krásně jezdí, přítel namazal kolečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
26.12.13 21:29

@Majdula83 Jojo,myslíme tento ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
14.1.14 15:42

Ahoj, nevíte kde bych koupila vláčkodráhu od Jixinu, líbí se mi ta farma s vláčkem, XXL 110 ks, ale nikde není skladem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.1.14 15:44

A zkoušela jsi mimibazar? Já tam kupovala před Vánocema, paní neměla, ale jezdívá pro to pravidelně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí