Lego Duplo vs. Creator

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.3.11 13:14

Lego duplo vs. creator

Ahoj,jak velký je rozdíl ve velikosti kostiček duplo a creator?Myslíte,že by s s creatorem vyhráli i 2-leté děti?Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
15.3.11 13:15

Pro dvouleté děti rozhodně duplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.11 13:18

Ten creator je o dost levnější,proto mě to láká.

• Citovat
  • Upravit
58830
15.3.11 13:21

Pro dvouleté Duplo, lego je dost malé
Tady je jedna fotka, jaký je velikostní rozdíl mezi Duplem a legem - kostičky jsou „stejně“ velké tzn 2×4 výystupky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.3.11 13:23

Klasická „kostka“ s 2×2 čudlíkama nahoře - Z 8mi creator kostek bys postavila jednu duplo (pro porovnání velikosti)
Pro dva roky určitě Duplo. Hraje si s ním i 6ti letý synovec, který má domy hory klasického malého lega…
Přinejhorším to prodáš s minimální ztrátou.

(Fakt osobní a citlivé téma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468

Já bych řekla, že klasické lego pro dvouleťáka není… jen když si předtavím, kolik těch kostiček by ztratil :roll: . A podle mě by s tím neuměl, to duplo je tak akorát.
Ale pokud tě to tak strašně láká, tak si prostě jednu menší sadu domů pořiďte a uvidíš… prostě vám zbyde na později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830

A ještě jedna fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
15.3.11 13:24

Creator opravdu obsahuje už malinkaté kostičky, vyžaduje to větší dovednost na stavění a taky přeci jen hrozí, že dvouleťák něco zbaští…
My už pro staršího doma klasické lego máme a mladšího s tím raději bez dozoru moc nenechávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.11 13:26

Díky za vaše názory. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1814
15.3.11 13:41

Duplo mě moc neoslovilo (a řekla bych, že děti taky ne). Vojta dostal k Vánocům ve 3 letech creatora a s tím si teda vyhraje maximálně, teď už mu slušně sekunduje Šárka (ve smyslu braní autíček a bourání výtvorů :lol: ), rozhodně se neobávám, že by něco snědla, tyhle tendence nemá (nebo už je má za sebou).

Ale jestli něco mermomocí chceš dvouleťákovi pořídit, tak spíš to duplo. Creatora bych viděla tak od tří let nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí