Lego hasiči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2231
19.11.14 11:09

Lego hasiči

Jdu pro radu, prosím, nemá někdo lego city hasičskou stanici č. 7945?Mám možnost koupit tento starší tip a váhám jestli pořídit synovi tuto nebo raději novej tip a to číslo 60004?Poradí někdo? Nebo to vyjde nastejno a mám se řídit jen podle ceny? Děkuji všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1059
19.11.14 11:30

Ahoj. My máme tu 60004 a jsme s ní spokojení :) Ale asi bych se řídila podle ceny. Lego má super věci, ať ty starší nebo nové. Pokud si syn rád hraje s legem, tak neuděláš chybu ani s jednou :). Moc jsem nepomohla, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
19.11.14 11:38

To nevadí. Já jsem ráda za každý názor :-) my původně měli též vybranou tu co máte vy, ale ted nevím. Ten co to prodává mi říkal že novější stavebnice jsou horší kvalita a mini dílečky. Ale nevím jestli to neříká jen aby prodal.Mezi stavebnicemi je rozdíl 300kč takže né až tak moc velký. Mě se líbí obě i když ta novější má vrtuník. Fakt nevím :-(.musím se dnes rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
19.11.14 11:48

@Edita27 Nová není horší kvalita, u starší budou trošku jiné barvy, ano u těch nových je víc takzvaných speciálních dílků. Ale ty mě také baví. Takže bych se rozhodla čistě pocitově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
19.11.14 14:41

Já bych klidně koupila tu starší, je to prostě jen jiný model, kvalitou to bude nastejno… taky jsem to měla v plánu, než syn změnil názor a chce od ježíška polární stanici, což je novinka… jsme se pěkně prohli :zed:
Jinak z těch, co si psala, se mi subjektivně líbí víc ten starší model

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
19.11.14 14:51

Já dnes ukázu synovi-má to jako dárek k narozeninám, ale snad to nebude vadit a on rozhodne co se mu víc bude líbit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí