Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jdu pro radu, prosím, nemá někdo lego city hasičskou stanici č. 7945?Mám možnost koupit tento starší tip a váhám jestli pořídit synovi tuto nebo raději novej tip a to číslo 60004?Poradí někdo? Nebo to vyjde nastejno a mám se řídit jen podle ceny? Děkuji všem za rady.
Ahoj. My máme tu 60004 a jsme s ní spokojení
Ale asi bych se řídila podle ceny. Lego má super věci, ať ty starší nebo nové. Pokud si syn rád hraje s legem, tak neuděláš chybu ani s jednou
. Moc jsem nepomohla, že ![]()
To nevadí. Já jsem ráda za každý názor
my původně měli též vybranou tu co máte vy, ale ted nevím. Ten co to prodává mi říkal že novější stavebnice jsou horší kvalita a mini dílečky. Ale nevím jestli to neříká jen aby prodal.Mezi stavebnicemi je rozdíl 300kč takže né až tak moc velký. Mě se líbí obě i když ta novější má vrtuník. Fakt nevím
.musím se dnes rozhodnout.
@Edita27 Nová není horší kvalita, u starší budou trošku jiné barvy, ano u těch nových je víc takzvaných speciálních dílků. Ale ty mě také baví. Takže bych se rozhodla čistě pocitově.
Já bych klidně koupila tu starší, je to prostě jen jiný model, kvalitou to bude nastejno… taky jsem to měla v plánu, než syn změnil názor a chce od ježíška polární stanici, což je novinka… jsme se pěkně prohli ![]()
Jinak z těch, co si psala, se mi subjektivně líbí víc ten starší model
Já dnes ukázu synovi-má to jako dárek k narozeninám, ale snad to nebude vadit a on rozhodne co se mu víc bude líbit ![]()