Koupit dětskou kuchyňku pro 2letou, nebo více drobných hraček?

Everyone
18.11.14 21:00

koupit dětskou kuchyňku pro 2r nebo více drobných hraček?

Zdravím,
jsem s malou sama, nemám moc peněz a blží se Vánoce.
Mám možnost koupit pěknou kuchyňku s vybavením za 1500. Jenže nemám moc peněz, tak váhám, jestli nekoupit spíš více drobných hraček.

Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
18.11.14 21:03

Já bych se rozhodovala podle toho, jestli dostane ještě např. od babiček nějaké další hračky. Pokud ne, koupila bych asi více drobných hraček. :nevim: I když dvouleté to bude ještě celkem fuk… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155

Moje dcera byla loni téměř dvouletá, taky dostala kuchyňku a zasekla se u ní, takže další dárky už ani moc nepobírala, radost měla a vaří pořád. Můžeš jí k tomu dát 1-2 drobnosti - knížku, modelínu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830

@Everyone kuchynka se da koupit i obyc za par stovek, osobne bych volila radsi vic drobnosti, ale ne zase moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154

Na netu je spousta fotek moc hezkých kuchyněk např. ze starých skříněk. Nemáte třeba šikovného dědečka nebo kamaráda, který by ji vyrobil? Zbylo by tak ještě na nějaké další dárky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
18.11.14 21:04

Já můžu říct akorát sama za sebe, že si naše holky 7,5 a 5,5 a 2 roky s kuchyňkou stále hrají a i děti, co přijdou na návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830

.

Příspěvek upraven 18.11.14 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

@Everyone koupila.. takto malé dítě, ještě nehledí na množství.. a ke kuchyňce můžeš pár drobnosti koupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405

Za 1500,–?? A co třeba tohle? Máš v tom i nádobí http://www.zbozi.cz/…rt-kuchynka/?…
Nebo tady jich je sposty za pár kaček teda http://www.zbozi.cz/…ke-kuchynky/?…

Pokud nemáš peníze, tak bych kuchyňku za 1500,– nekoupila, také o ní přemýšlím. Koupila jsme pár hraček ( drobnosti) a kuchynku dám asi k narozeninám v lednu :-) Nemaj z toho ještě rozum :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
18.11.14 21:05

Dostane od našich lego a od svého tatínka koloodrážedlo no a já pro ni mám dřevěné kuželky berušky s koulí.
Kuchyňku měla menší, ale moc si s ní nehrála.
No a po pravdě 1500 co za ni paní chce, je pro mě dost, ale co bych pro dcerku neudělala, že

• Citovat
  • Upravit
5037
18.11.14 21:05

My koupili dvouleté dceři taky kuchyňku, ale popravdě si s ní moc nevyhrála. Zajímala jí až tak ve tří letech. Ale je pravda, že k tomu dostala ještě pár hraček a to jí pak táhne jinam. Třeba když dostane jen kuchyňku (čím méně hraček, tím lépe), tak u ní vydrží celý den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.11.14 21:07

Já bych ji koupila, ale přijde mi že ta cena je docela velká- psala si pani, to je použité?? Jestli jo, tak bych to nekupovala, koupíš nové levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.11.14 21:08
@Everyone píše:
Dostane od našich lego a od svého tatínka koloodrážedlo no a já pro ni mám dřevěné kuželky berušky s koulí.
No a po pravdě 1500 co za ni paní chce, je pro mě dost, ale co bych pro dcerku neudělala, že

Tak když si s menší kuchyňkou moc nehrála, myslíš, že s větší si hrát bude? :nevim: Koupila bych teda víc drobností. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
18.11.14 21:10

kuchynka

Jsem taky sama, proto už od září kupuju každý měsíc aspoň jeden dárek ať toho pak nemám najednou moc..kuchyňku mám ted objednanou za 400kč úplně parádní a zbývající vybavení dokoupím později když někde uvidím za levno.. kuchyňka za 1500kč mi příjde zbytečná..
kuchynka

Příspěvek upraven 18.11.14 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
18.11.14 21:11
@Everyone píše:
No a po pravdě 1500 co za ni paní chce, je pro mě dost, ale co bych pro dcerku neudělala, že

Já přehlídla cenu 8o To je dost za kuchyňku s vybavením :think: Osobně bych koupila nějakou obyč, třeba s elektrickou plotýnkou apod., a k tomu jí nakoupit potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí