Koupit dětskou kuchyňku pro 2letou, nebo více drobných hraček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Everyone
18.11.14 21:41

Nevzala jsem ji, byla fakt plastová a těch 1500 pro mě bylo opravdu dost..
Koupím ještě pár drobností, nějakou hru a pak nějaké dřevěné hračky třeba od woody kráječ ovoce. A bude vymalováno.

• Citovat
  • Upravit
3681
18.11.14 21:49
@Markéta80 píše:
@Gorlami dřevěná neni určitě ale patří k těm dražším ;) @Everyone to je asi tahle ne http://www.hawaj.cz/…nka-433.html :think: což by 1500 bylo ok jen aby to malou tak zaujalo :roll:

Aha, na te fotce mi prisla drevena :think:. Ja jsem ujeta na dreveny hracky, umelohmotny, krome lega, se mi vubec nelibi :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
18.11.14 21:54

@Gorlami mě se právě kuchynky taky líbí dřevěné ale ta cena je pak jinde, já mam vyhlídnutou za 5000 :jazyk: a nejsem si jistá jestli to malou bude bavit, ta skoro od mimina miluje miminka takže u ní je jasná volba a najít celogumové mimino taky nebylo tak jednoduché :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
18.11.14 22:04

@Everyone No škoda, že jsi z daleka, nabídla bych ti sporák, co mám u sebe na bazárku, já ho koupila dětem, jen jestli je to bude bavit, jsou nadšený a snad víc i kluk než holka, takže bude k vánocům kuchyňka z ikea a toto posíláme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
19.11.14 07:14

@Everyone Tak jestli kuchyňku má a nehrála si s ní, tak bych nedávala takové peníze za další…myslím, že takto malému dítěti je jkedno, jestli je hračka malá, nebo velká, zelená nebo červená. Prostě ho buď baví nebo ne. Koupila bych něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
19.11.14 09:15
@Gorlami píše:
Aha, na te fotce mi prisla drevena :think:. Ja jsem ujeta na dreveny hracky, umelohmotny, krome lega, se mi vubec nelibi :).

my máme teda taky umělou, ale zamilovala jsem si dřevěnou kuchyňku z Ikey, akorát stojí 2500,–, tak to je už moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
19.11.14 09:19

@Everyone ahoj, pokud si malá kuchyňku přeje, tak bych ji koupila a něco k tomu. Kuchyňka s vybavením za 1500 není ale žádné terno. Dá se koupit někde na bazaru, kuchyňky nebývají zničené. Já sama jsem kuchyňku s vybavením prodávala asi za 400,–. Pak se dají na bazaru koupit i zachovalé třeba dřevěné hračky, puzzle, panenky… chce to prolézt ty nejznámější bazary, tam se snad nedá nesehnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí