Aktivní stolek včelka

684
17.11.14 13:28

Aktivní stolek včelka

Nemáte někdo zkušenost s tímto stolkem?
http://aukro.cz/…8751224.html
Jaký je rozdíl mezi Včelkou a tímto?

http://pro-nejmensi.heureka.cz/…cek/galerie/

Mám strach, aby nebyly moc nízko. Představuju si, že kolem něj bude prcek obcházet. Je to dost stabilní?
Líbí se mi i profláknutý stoleček od Fisher Price, ale už méně ta cena, přijde mi to zbytečné.
Moc díky za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9754
17.11.14 13:38

@čarodějka1311 Nemam ani jeden z tech stolku z tvych oskazu, ale mam prave ten proflaknuty od fisheru. A musim rict, ze i za tu cenu, to byla vyborna koupe. Nevim jak tyto stolky, zda maji nejake svetylka, ktere blikaji nebo vydavaji jen zvuky, protoze meho syna zaujaly prave prvni ty blikajici svetla a pozdeji zjistil, ze kdyz bude placat do tech klaves okolo, tak ty svetla zanou blikat a vydavat zvuky. Moc se mu libilo otvirat a zavirat notebuk a obracet list v knize. Zkouseli jsme i jiny stolek a tam ho zaujala jen koule uprostred, ze se dala otacet, ale strkani nekam prstiku a pak se ukazuje nejaky obrazek nebo se kolecko otoci zustalo obsolutne bez zajmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
17.11.14 13:39

Jinak ted poradne koukam na ty tvoje stolecky a teda krome barevnosti jsou snad uplne stejnme, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
17.11.14 13:42

Moc díky… Tento by právě měl taky blikat a hrát… Máme už druhé dítě, hraček milion, tak hledám, aby něco pod stromečkem bylo, ale ne za litr… kdybychom nic neměli, pak OK, ale takhle je to fakt zbytečné. Jen nemáme nic, u čeho by se dalo stát, proto mě zaujala tato stolečková forma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
17.11.14 13:46

Já si taky říkám, že rozdíly jsou jen v detailech. Ale třeba je rozdíl v pevnosti, nebo já nevim, třeba je někdo viděl naživo…

Příspěvek upraven 17.11.14 v 13:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
17.11.14 13:48

Já pořídila ten FP na bazaru kolem 400,– v pěkném stavu. MAlá ho měla ráda.. :)

• Citovat
  • Upravit
684
17.11.14 13:49

To mě taky napadlo, hledat v bazarech… Ale nerada bych koupila něco obitého, funkčního tak na měsíc… Sorry za Edity, tablet píše nesmysly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
17.11.14 13:54

@čarodějka1311 já měla teda štěstí, a stoleček jsem prodala zase dál.

• Citovat
  • Upravit
684
17.11.14 13:55
@mončís píše:
@čarodějka1311 já měla teda štěstí, a stoleček jsem prodala zase dál.

Tak to jo :potlesk: pak je to hračka za hubičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí