Lego hidden side

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11923
24.2.20 17:49

@Cr88 já se zamislím, hluboce, děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.2.20 18:28
@Šáruší píše:
@Cr88 já se zamislím, hluboce, děkuji za radu

Děkuji za upozornění na hrubku, jsem rád že jako dyslektik sem jich nenasekal více :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.3.20 06:57

Apple iphone SE

Krásné ráno chci se zeptat zkoušeli jste někdo aplikaci na Applu iphone SE? Zvažuji koupi telefonu a tento jsem nasla ze se dá pořídit za rozumnou cenu, ale nevim zda bude aplikace funkční. Díky za info ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
24.3.20 07:42

@Poliiinko na strankach lega mas vsechny kompatibilni zařízení. S timhle neporadim, apple nemam, ale mame doma 6 různých mobilů a ani na jeden to nefunguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.7.20 03:47

Zdravím všechny. Takže po menší odmlce přihodím drobný poznatek. Před měsícem jsem si pořídil z hidden side i ten školní autobus protože se mi prostě líbil, ale důvod proč to píšu je protože jsem pak trochu zapátral a povedlo se mi nainstalovat tu hru, přesto že múj telefon není s hrou kompatibilní. Hra je dost zábavná a určitě ji s trochou cviku zvládnou i menší děti, ale u mě je samozřejmě stále hlavní to co všechno se dá z toho Lega postavit. Takže jak na instalaci? Jak tu už někdo psal musí se to z jiného zdroje než je klasický Google obchod. Takže si někde na internetu stáhněte APKPure (něco jako Google obchod), tuhle „aplikaci“ musíte nainstalovat ale telefon vám to nejspíš nebude chtít dovolit. Budete muset v nastavení telefonu povolit instalaci aplikací z jiných než „oficiálních“ zdrojů. Poté půjde nainstalovat. Po instalaci APKPure spusťte (funguje stejně jako Google obchod) a vyhledejte lego hidden side, a nainstalujte (je možné že i tam budete muset povolit instalaci aplikace z tohoto zdroje). Po instalaci hru spusťte ale na poprvé budete muset povolit používání této aplikace. APKPure pak můžete normálně odinstalovat, hra je normálně propojena s Google obchodem tak ji ani už nebudete potřebovat. Snad to alespoň někomu pomůže, přeju příjemnou zábavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí