Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, prosím, kolik stojí vstupenka na dva dny? Děkuji
Co vidím na jejich stránkách, tak vstupenky na dva dny nenabízejí, protože od druhého dne se vyplatí celoroční vstupenka (79 eur). Jednodenní stojí teď 47,50 eur a během září se to pak mění na asi 44 eur a koncem září na 39 eur. Platí se od tří let. Platí se i za parkování - na to jsem se nedivala, ale bývalo asi tak za 8 eur na den. Ty celoroční vstupenky mají ještě i rozšířené - právě včetně parkování nebo platné pro všechny partnerské „parky“ v Německu, z nichž stojí za to asi jen Heidepark u Hamburku. Existoval i mezinárodní roční pas, který platil mimo jiné i v dánském Legolandu a v italském Garda cosi, ale ten jsem tam teď nezahlédla. Dívala jsem se ale spíš zběžně.
@Osmanka píše:
Dobrý den, prosím, kolik stojí vstupenka na dva dny? Děkuji
Na 2 dny nenabízejí
Jinak všechno info mají na svém webu.
Nakonec se nám nejlépe vyplatil balíček ubytování + 2dny vstup.
Web jsem viděla. Myslela jsem ze zkušenosti, že tam někdo byl. Údajně na 2.den se to objedná tam někde u východu. Koncem září nejedu, určitě zase vypukne blázinec s názvem covid a odmítám řešit očkování, testování, karanténa 😀.
@Jitul511
Prosím a ten balíček 2 day tickets je myšleno 2denni pro každou osobu nebo jen 2vstupenky?
Ten balíček 2 dny + ubytování stojí OD 114 € za osobu.
Jinak pokud se ti podaří koupit v něm. obchodě „jedlý papír“ (mají třeba v Rewe), tak je na něm teď dárkový poukaz -dítě zdarma. Musíš zadat číslo kódu při koupi dětské vstupenky online. Je to stejné číslo na všech baleních. Ten poukaz se má vzít s sebou pro kontrolu u vstupu, ale po nás ho nikdo nechtěl. Nedá se to kombinovat s jinými slevami nebo balíčky.
Má někdo zkušenost že zápisem co mu napsala securitacka ostraha
Dobry den, byli jsme zatim 2×. Lístky se vyplatí koupit přes internet, jsou o trochu levnější, než kdybyste je kupovali na místě - https://tiqets.tp.st/vDNqMaUD