Legoland DE cena vstupenky 2dny

4243
4.8.22 22:24

Legoland Německo cena vstupenky 2dny

Dobrý den, prosím, kolik stojí vstupenka na dva dny? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
4.8.22 22:51

Podívej se na Slevomat. Tam bývají vstupenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
4.8.22 23:18

Co vidím na jejich stránkách, tak vstupenky na dva dny nenabízejí, protože od druhého dne se vyplatí celoroční vstupenka (79 eur). Jednodenní stojí teď 47,50 eur a během září se to pak mění na asi 44 eur a koncem září na 39 eur. Platí se od tří let. Platí se i za parkování - na to jsem se nedivala, ale bývalo asi tak za 8 eur na den. Ty celoroční vstupenky mají ještě i rozšířené - právě včetně parkování nebo platné pro všechny partnerské „parky“ v Německu, z nichž stojí za to asi jen Heidepark u Hamburku. Existoval i mezinárodní roční pas, který platil mimo jiné i v dánském Legolandu a v italském Garda cosi, ale ten jsem tam teď nezahlédla. Dívala jsem se ale spíš zběžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
5.8.22 07:26
@Osmanka píše:
Dobrý den, prosím, kolik stojí vstupenka na dva dny? Děkuji

Na 2 dny nenabízejí ;) Jinak všechno info mají na svém webu.

• Citovat
  • Upravit
79
5.8.22 19:53

Nakonec se nám nejlépe vyplatil balíček ubytování + 2dny vstup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
6.8.22 16:05

Web jsem viděla. Myslela jsem ze zkušenosti, že tam někdo byl. Údajně na 2.den se to objedná tam někde u východu. Koncem září nejedu, určitě zase vypukne blázinec s názvem covid a odmítám řešit očkování, testování, karanténa 😀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
9.8.22 19:51

@Jitul511
Prosím a ten balíček 2 day tickets je myšleno 2denni pro každou osobu nebo jen 2vstupenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
9.8.22 20:28

Ten balíček 2 dny + ubytování stojí OD 114 € za osobu.
Jinak pokud se ti podaří koupit v něm. obchodě „jedlý papír“ (mají třeba v Rewe), tak je na něm teď dárkový poukaz -dítě zdarma. Musíš zadat číslo kódu při koupi dětské vstupenky online. Je to stejné číslo na všech baleních. Ten poukaz se má vzít s sebou pro kontrolu u vstupu, ale po nás ho nikdo nechtěl. Nedá se to kombinovat s jinými slevami nebo balíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.22 17:31

Penny Market

Má někdo zkušenost že zápisem co mu napsala securitacka ostraha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.24 16:35

Dobry den, byli jsme zatim 2×. Lístky se vyplatí koupit přes internet, jsou o trochu levnější, než kdybyste je kupovali na místě - https://tiqets.tp.st/vDNqMaUD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí