Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky
Chtěla jsem se zeptat jestli nemáte doma některá toto lehátko a houpátko
a jestli to je jen na baterie,nebo to má i adaptér do zásuvky.Nikde jsem to u popisu nenašla.Ajestliže to je pouze na baterie tak jak dlouho vydží provoz
Moc děkuji za info
![]()
Ahoj
, máme přesně toto houpátko a je super!!! Teda my z něj už začínáme pomalu ale jistě vyrůstat, ale i teď když je malé 6,5 měs. a máme vel. oblečení 80, se v něm ještě houpe. Nožičky jí už dost vyčuhují ale hlavně - jak je už přeci jen živější, tak si tu houpačku nožičkama zastavuje
. Jinak je pouze na baterky, ale ať vzpomínám, jak vzpomínám, myslím, že tam jsou snad ještě pořád první baterie, takže vydrží dost dlouho
![]()
Od tentýž firmy máme lehátko. Vibruje a hraje. Malá má cca 11 měsíců a baterky jsem zatím neměnila. Byla jsem s ním hodně spokojená, ale již budeme prodávat, protože malá chce zkoumat okolí svým lezoplazením
A ještě přidám poznatek co se týká materiálu. Odolné plasty a kovová konstrukce. Látka je pevná a velice příjemná ![]()
Jo ještě takové upozornění. To lehátko a tuším, že to bude i u té houpačky se nepřenáší za tu hrazdičku. Nemá funkci úchytu. Ulomilo by se to. Když potřebuji lehátko přemístit, tak vezmu za tu kovovou konstrukci. Píšu ti proto aby ti houpačku někdo nepoškodil, hodně návštěv u nás tohle mělo tendence dělat
![]()
Trojlístek píše:
Od tentýž firmy máme lehátko. Vibruje a hraje. Malá má cca 11 měsíců a baterky jsem zatím neměnila. Byla jsem s ním hodně spokojená, ale již budeme prodávat, protože malá chce zkoumat okolí svým lezoplazenímA ještě přidám poznatek co se týká materiálu. Odolné plasty a kovová konstrukce. Látka je pevná a velice příjemná
Muzu se zeptat na typ lehatka? Mne se moc libi Biscotti baby, planuji zakoupeni.
A jeste dotaz - kdy jste zacali lehatko vyuzivat? Je dobre ho mit doma uz od porodu nebo staci dokoupit pozdeji?
Malé je zatím 2,5 měsíce ale furt chce nosit,puhupovat atd…tak jsem myslela že jí houpátkem trochu zabavím
je to takovej rarach
![]()
jane-e píše:Trojlístek píše:Muzu se zeptat na typ lehatka? Mne se moc libi Biscotti baby, planuji zakoupeni.
Od tentýž firmy máme lehátko. Vibruje a hraje. Malá má cca 11 měsíců a baterky jsem zatím neměnila. Byla jsem s ním hodně spokojená, ale již budeme prodávat, protože malá chce zkoumat okolí svým lezoplazenímA ještě přidám poznatek co se týká materiálu. Odolné plasty a kovová konstrukce. Látka je pevná a velice příjemná
A jeste dotaz - kdy jste zacali lehatko vyuzivat? Je dobre ho mit doma uz od porodu nebo staci dokoupit pozdeji?
Máme toto:
http://www.malvik.cz/…ntage-Garden
dokupovali jsme později, protože jsem původně žádné lehátko nechtěla
skrz málo místa a jak jsem za něj nakonec byla vděčná se slovy nedá popsat
To co se ti líbí bude taky parádní (mně by neprošlo skrz tu cenu). Jinak celkově se mi ty jejich sedátka zdají být lepší než třeba od FP. Pořídila jsem asi v cca dvou měsících a měla jsem to udělat dříve
Ale zase to bude dítko od dítka. Některé v něm nebude chtít být jiné ano.
Jo a mám zkušenost, že všechna ta lehátka vypadají stejně v reálu jako na fotu, s čímž jsem se dlouho nesetkala. Barvy jsou opravdu pastelové, nejsou bledé. Za mě jsou super všechny ![]()
Tak to ja vim, ze chci, urcite prijde vhod mit malyho kam upichnout a aspon na chvili zabavit
To vase je taky moc pekne, no, asi nebude otalet a zakoupime, cena mi prijde tak nejak prumerna a kdyz dobre slouzi, tak ty penize rada dam
diky za radu ![]()
Trojlístek píše:jane-e píše:Trojlístek píše:Muzu se zeptat na typ lehatka? Mne se moc libi Biscotti baby, planuji zakoupeni.
A jeste dotaz - kdy jste zacali lehatko vyuzivat? Je dobre ho mit doma uz od porodu nebo staci dokoupit pozdeji?Máme toto:
http://www.malvik.cz/…ntage-Gardenskrz málo místa a jak jsem za něj nakonec byla vděčná se slovy nedá popsat
To co se ti líbí bude taky parádní (mně by neprošlo skrz tu cenu). Jinak celkově se mi ty jejich sedátka zdají být lepší než třeba od FP. Pořídila jsem asi v cca dvou měsících a měla jsem to udělat dříve
Na toto lehátko jsem taky koukala je moc pěkné,ale já potřebuji skládací na cestování a hlavně aby nezabíralo moc místa v autě
jak jsem vybrala to Bella Vista tak také není moc levné
ale co by člověk neudělal pro malého miláčka
![]()
Trojlístek píše:
Jo ještě takové upozornění. To lehátko a tuším, že to bude i u té houpačky se nepřenáší za tu hrazdičku. Nemá funkci úchytu. Ulomilo by se to. Když potřebuji lehátko přemístit, tak vezmu za tu kovovou konstrukci. Píšu ti proto aby ti houpačku někdo nepoškodil, hodně návštěv u nás tohle mělo tendence dělat![]()
Děkujem za info ![]()
Drago77 píše:Trojlístek píše:Na toto lehátko jsem taky koukala je moc pěkné,ale já potřebuji skládací na cestování a hlavně aby nezabíralo moc místa v autějane-e píše:Trojlístek píše:Muzu se zeptat na typ lehatka? Mne se moc libi Biscotti baby, planuji zakoupeni.
A jeste dotaz - kdy jste zacali lehatko vyuzivat? Je dobre ho mit doma uz od porodu nebo staci dokoupit pozdeji?Máme toto:
http://www.malvik.cz/…ntage-Gardenskrz málo místa a jak jsem za něj nakonec byla vděčná se slovy nedá popsat
jak jsem vybrala to Bella Vista tak také není moc levné
ale co by člověk neudělal pro malého miláčka
![]()
![]()
Naše lehátko jde rozložit, úplně na placičku
Seskládat, jakoby zaklapnout nejde, ale ono je tak rychle smontovatelné, že by mi to asi nevadilo (pokud bych chtěla skládací), ale je pravda, že jsme s ním nikde necestovali. Přišlo v krabici tak cca 15 cm na výšku a cca 45 cm na délku.
Drago77 píše:Trojlístek píše:Děkujem za info
Jo ještě takové upozornění. To lehátko a tuším, že to bude i u té houpačky se nepřenáší za tu hrazdičku. Nemá funkci úchytu. Ulomilo by se to. Když potřebuji lehátko přemístit, tak vezmu za tu kovovou konstrukci. Píšu ti proto aby ti houpačku někdo nepoškodil, hodně návštěv u nás tohle mělo tendence dělat![]()
Není zač
podělím se ráda, když mám zkušenost ![]()