Lehátko Graco Travel

16694
2.7.11 14:35

lehátko Graco Travel

má někdo TOTO lehátko? Mám možnost ho koupit za moc hezký peníz, ale nevím, jak je tam vyřešené „polohování“, když polohovat nejde. Takhle na skoro sed tam nemůžu dát malé miminko :think:
Pokud někdo máte doma, je to fakt tak blbě řešené, jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1614
2.7.11 14:58

Polohovaci nevypada, ale zda se, ze se da naklopit do jinyho uhlu, ale tezko rict. Jestli mas sanci ho koupit levne, tak ho ber, urcite ho pozdeji uzijes. Podle me je i pro miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hajky
14.6.12 07:07

lehatko graco s vrněním

Takové lehátko mám doma a užila jsem jej na dvě holčičky. Lehátko všeobecně je fajn na krmení, když ještě dítě nesedí (i když praktičtější je to na klíně - dají se lépe pochytat všetečné ručičky :-D ), pak výborná zkušenost je u nelezoucích dětí to vrnění nebo-li vibrace - obě moje děti se skoro pokaždé vykadili, asi ta vibrace a lehce svislá poloha dopomáhá k snadnějšímu vyprázdnění.
Lehatko není polohovací a zachází se s ním asi jako s autosedačkou. Miminka se tam dávají jen na kratký čas (řekla bych tak max. pul hodiny). Pokud dodržujete všechny ostatní pravidla o správném držení dítěte a „neposazování“, tak se ten pololeh v lehatku pro chvilku nezblázní. Miminko má jiný výhled na svět navíc třeba když jsem byla ve sprše, tak nikam neodlezlo.
A když se nad tím zamyslím, tak ležet bude miminko raději na zemi na dece (hlavně žádný chlad od podlahy - pořádně zaizolovat - na to je dobré to pěnové puzzle…to je pane izolace :-) ) a na takovémto prostoru se díte muže začít učit otáčet a postupovat ve vývinu.
Mimochodem, když už tak radím, tak doporučuji všem už od porodnice chovat děti na tygříka (viz knížka Něžná náruč rodičů), chovám tak druhorozené od porodnice a už od porodnice trenuje krční svaly, což jí pak umožnilo brzy zvednout hlavičku a následně nebyla vzteklá na bříšku…naopak se jí tam líbilo. Tím posilovala zádové svaly a v 6.měsící mi lezla a v 7 měsící mi chodila kolem nábytku, dneska v 9.měs už chodí za ruce uplně krásně (pata špička)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix