Autosedačka Easy Bob Maxi 0-13 kg

2
29.6.11 08:07

Easy Bob Maxi 0-13 kg

Prosím o názory na autosedačku Easy Bob Maxi, vajíčko, 0-13 kg, měla by být cca 5 let stará. Nikde v diskusi jsem k ní nic nenašla. Mohu ji „podědit“, tak by mě zajímalo, jestli je použitelná. Samozřejmě chápu, že koupit novou a kvalitní by bylo nejlepší.. Předem moc díky za názory. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
29.6.11 08:53
fiestela píše:
Prosím o názory na autosedačku Easy Bob Maxi, vajíčko, 0-13 kg, měla by být cca 5 let stará. Nikde v diskusi jsem k ní nic nenašla. Mohu ji „podědit“, tak by mě zajímalo, jestli je použitelná. Samozřejmě chápu, že koupit novou a kvalitní by bylo nejlepší.. Předem moc díky za názory. :cry:

v testech Adac asi nikdy nebyla, takže jak je bezpečná nikdo neví…
navíc 5 let stará autosedačka už je na konci životnosti, takže doporučit určitě nelze :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
29.6.11 09:02

Easy Bob Maxi byla v testech, v roce 2003 dostala 3, a v letech 2006 a 2007 vylepšená verze Easy Bob Maxi SPP dokonce 4, takže z bezpečnosti je slušná, ale to stáří 5ti let je již na hraně, pokud ji máte podědit po někom z rodiny, kde opravdu znáte stáří sedačky a jak s ní bylo zacházeno, tak by to šlo, ale pokud to nevíte tak jděte raději do nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.6.11 09:42

Steeve moc děkuji za reakci, právě jsem nic o testování nemohla najít. „Podědění“ je skutečně v rámci rodiny, a teď jsem zjistila, že je stará 4 roky, takže snad neudělám chybu :roll: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí