Römer King Plus 2011 Cowmooflage

75
28.6.11 23:31

Romer King plus 2011 COWMOOFLAGE

Dobrý den maminky,

ráda bych se zeptala zda nemáte někdo zkušenost s touto autosedačkou a hlavně s tímto kravičkovým potahem cowmooflage. Zajímalo by mne, jak se udržuje a jestli se moc nešpiní a tak celkově jaký máte názor, zda koupit či ne. Děkuji. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
28.6.11 23:56

Ahoj, zkušenosti nemám, ale měla jsem ji vybranou. Je prostě boží :mrgreen: Manžel ale nakonec koupil jinou od kolegy :cry: Ale romery jsou jedny z nejbezpečnějších sedaček, takže já bych do toho šla… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.6.11 00:08

Tahle se mi taky moc líbí. Z více stran jsem slyšela jen chválu,…tak pouvažuji a možná taky pořídíme.
O údržbě moc nevím, jen snad, jak už bylo zmíněno, že patří mezi ty dobré, bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.6.11 05:32

Ahoj,
ja Romera nechci,budeme kupovat prostornejsi BeSafe IZI-ale bezpecny je jiste velice :palec:
Ale k tomu potahu: co jsem tady cetla,desne se Romerky kradou z aut a mnoho majitelek techto sedacek si i na normalni potah nechava usit nejaky vybledly nehezky prave proto,aby nebylo poznat,ze je sedacka nova Romerka 8-o Dokonce tady byla primo i diskuze nekde..
Tak mne napadlo,jestli tahle kravickova Romerka nebude fungovat na zlodeje jako magnet a nedopadli ta jedna mainka,co mela vykradene sedacky / a vymlacene okno/ dvakrat za jeden mesic… :-? :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
29.6.11 06:21
farska píše:Tak mne napadlo,jestli tahle kravickova Romerka nebude fungovat na zlodeje jako magnet a nedopadli ta jedna mainka,co mela vykradene sedacky / a vymlacene okno/ dvakrat za jeden mesic… :-? :-? :-?

Ahoj. Uvažuju zrovna tak - atraktivní potah a ještě značka Romer … Romerku mají obě holky, obě v barvě Ellen, mladší bude přesedlávat na velkou - a ačkoliv se mi kravičková neskutečně líbí, tak s největší pravděpodobností vyberu nějakou co nejmíň nápadnou (kvůli materiálovému složení mě láká ta natur - bavlna s něčím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
29.6.11 06:31

Ahoj, tak tenhle potah je semišový.Příjemný na omak ,ale nevím jestli se v něm nebude dítě více potit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.6.11 06:42

Přesně tak, já souhlasím s holkama. Na pohled je sedačka krásná a vtipná, ale nekoupila bych ji. Tedy Romera určitě ano, ale jiný potah. Právě kvůli možnosti krádeže.

My jsme ten případ, co píše farska, koupili jsme k sedačce originál letní potah, který skryje nápisy Romer a je teď těžko identifikovatelná. Sedačka nás stála spoustu peněz a tak rozhodně nechceme provokovat okolí :-D Ale nekupovali jsme to jen proto, potah je froté, syn se tam tolik nepotí jako kdyby seděl jen na samotné sedačce.

• Citovat
  • Upravit
4536
29.6.11 07:36

My do ní půjdeme určitě…romerky jsou skvělý, mají úspěchy v testech a ta kravičková je prostě k sežrání :huban:
O krádežích jsem četla, chápu, že se budou maminky bát, ale beru to tak, že co se má stát, stane se :-) Ještě je určitě rozdíl v tom,kde člověk žije-parkuje (vesnice-velkoměsto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.6.11 07:47

Tak to s těmi krádežemi, to memě vlastně ani nenapadlo, děkuji za podnět. My bydlíme na vesnici a parkujeme v garáži. Zadní okna u auta máme zatónovaná na tmavo, tak nevím jestli to pomůže. Kde by snad autesadačka mohla být v ohrožení, to je tak jednou za týden parkování před supermarketem, když jedeme na nákup, to je tak hodina. Jinak jezdíme jednou za čas delší trasy k rodičům, prarodičům a tak. Tak to si myslím, že by se sedačka dala z auta vytáhnout na tu jednu noc na parkovišti. Určitě je to jiné, když člověk parkuje třeba někde na sídlišti ve větším městě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
29.6.11 08:15

potah Cowmooflage je ze semiše, takže se dá čistit vlhkým hadrem, a dá se i celý sundat a hodit do pračky. Ten kravičkový potah je letos docela hit.

S těmi krádežemi je to nafouknutá bublina, ročně se vykrade v ČR dle policejních statistik cca 300000 aut, a co já vím zde z diskuzí, tak za poslední 3 roky si tu stěžovali asi 3 maminky, že jim ukradli sedačku, a min. u jedné vykradly všechny aut v ulici, takže to je jen náhoda a určitě nešli na ty auta jen kvůli Römerům. Zloději půjdou spíše po rádiích, navigacích, airbagách, co se dá jednoduše schovat pod bundu, než utíkat s 12kg sedačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
29.6.11 08:29
steeve píše:
Zloději půjdou spíše po rádiích, navigacích, airbagách, co se dá jednoduše schovat pod bundu, než utíkat s 12kg sedačkou.

:mrgreen: no byla by to podívaná :mrgreen:

My kupovali romera v černé a budu používat froté potah. Nebudu ho ale kupovat, ale ušiju si ho. Je to celkem jednoduché a za 700,– mi příjde dost drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
29.6.11 08:58

Mishko, jo, ono to vypadá jednoduše ušít potah, ale bohužel v té ceně 700,– za originál potah je velká částka za homologaci- ono každá součástka co se dá do auta musí projít homologací, pokud neprojde nesmí na silnici, a platí to i u potahů a dlašího příslušenství sedaček. Výrobci by rádi dali nižší cenu, ale když platí staršné peníze za homologaci a testy, tak se to mus někde promítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
29.6.11 09:41

mi ji koupili nedavno ale ne tuhle kravickovou ale NOAH a je luxusni ma tam uz i ten letni potah na kterem by se nemel tolik potit…taky bydlime sice na vesnici ale k rodicum jezdim do mesta :nevim: a urcite jak tu holky psaly ji nebudu tahat…uff :roll:

jinak si myslim ze na te kravickove nepujde videt tolik bordelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.6.11 10:36

No my bydlíme taky na vesnici, ale občas jezdíme do krajského města, tam parkujeme v parkovacím domě u jednoho obchodního centra… a tam tedy obavy celkem mám. Ono když ten zloděj je tam autem, tak není problém sedačku přendat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
300
29.6.11 12:46

Ahoj, my ji máme, potah je semišový hrozně příjemný na omak, akorát na ten černý semiš se docela chytá prach, ale jde to normálně setřít vlhkým hadříkem, když bylo horko, tak v tom teda malá měla trochu spocený záda, ale to mívala ve vajíčku taky, možná by to chtělo na léto ten froté potah, jinak vzhledově je krásná malá z ní byla unešená, měli jsme ji asi týden doma než jsme ji dali do auta, tak si do ní pořád chodila sedat a tahala za ty uši:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí