Lehátko pro mimčo

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14309
16.8.13 19:20

Lehatko pro mimco-poradite?

Holky,

mam prosbu.Som uz jelen z citano recenzii na rozne lehatka. :zed:
Chcela by som pre prcka(3 tyzdne),nejake lehatko-ale aby uz bolo trosku,,lepsieˇˇ.
Na cene mi uplne nezalezi.
Prcka by som v tom chcela mat, ked ho trapia prdy,event.na odrihnutie,event.ked nedrichme apod.

Dakujem za Vase nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
16.8.13 19:22

@miisenka No když ho budou trápit prdíky, tak uvidíš že se ti na lehátko vyprdne jako :D
Ale jinak my jsme měli Chicco s hrazdičkou, stačilo úplně bohatě. Podle mě je vcelku jedno jaké vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.8.13 19:24

@lyrica
to mas pravdu..ale ked prdakuje, tak sa chce natrasat, a ono to je treba po hodine vysilujuce..:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
16.8.13 19:25

Na ty prdy prckum pomahaji nekdy vibrace, my mame od fisher price s vibracema a hrazdickou a jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.13 19:26

Tak já poctivě natřásala růčo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
16.8.13 19:26

Taky jsme meli Chicco s hrazdickou na baterky a vibracemi a podle meho super! ale je pravda ze jsme ho moc dlouho nevyuzili… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
16.8.13 19:31

Tak u nas to FP lehatko frci stale, pro mimi se da na houpani a az je vetsi, tak se z toho da udelat kresilko, dcerka si do nej chodi sedat treba s mlickem, nebo kdyz mazli plysaky :)

Jinak kamoska mela tusim od babypointu nejake levnejsi, nehoupaci, bez vibraci, ale taky spokojena, asi dost zalezi i na diteti, jak lehatko prijme, jestli mu staci jen sedet a koukat nebo potrebuje nejakou akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190

Nam se krasne vyprdi v houpacce od fisher price, nejen vyprdi, ale nekdy mi tam i usne a ja si muzu jit delat svy veci.mame i lehatko od fisher price, ale houpu je houpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369

Tak ja budu kupovat toto. Ty vibrace mi prijdou silene
 http://www.nuna4u.cz/…ko-NUNA-LEAF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.13 19:32

@kačka25 mám Nunu kočárek a kdybych předtím znala tohle lehátko, tak bych ho musela mít taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak třeba teď na druhé :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17464
16.8.13 19:34

Tak my měli tohle a naprostá spokojenost :pankac: Hrazdička hraje a tančí tam ty postavičky tak ho to hodně zajímalo. Kámoška měla jen s pověšenýma hračkama to lehátko/křesílko FP a rychle se ho zbavovali, protože ho tam nic nelákalo jak to nehrálo a pak už z něj vylézal.
Ale každému sedí něco jiného, tak snad koupíte dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
16.8.13 19:36

@kačka25 uf, je krasne, ale ta cena je silena. Mas z okoli nejake reference?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
16.8.13 19:44

@Anushka - cena silena, ale chci to do obýváku a přece jenom chci, aby se to tam trochu hodilo. A reference nemám, ale viděla jsem ho v reálu a přijde mi dokonale. Budu porizovat ještě do pokojicku, tam jsem chtěla něco od bright stars a nechci to ani náhodou. To je jenom hadr, ty zada nejsou vůbec vystuzena. Ta nuna je takova pevná, ze se v tom člověk nebojí mimo nechat. A to houpani je takový přirozený pohyb a ne to šílené drnceni, kteremu říkají vybrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.8.13 19:46

@CokeLady

@CokeLady píše:
Měla jsme tohle, bylo úžasné http://www.kocarky-matous.cz/…bracemi.html při každém pohybu miminka se samo rozhoupalo(speciální tenké nožky), mělo také vibrace. Ale chápu, že jako prvorodička se budeš řídit cenou, že čím dražší, tím lepší, takže je tohle možná pro Tebe moc levné :D

:-)))))
tak tou poučkou sa neriadim, ale chcela som sa vyvarovať toho, aby mi nieto ponukal,,ojetinyˇˇ..skorej dam na nazor matiek, ktore si vyskusali.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.8.13 19:47
@kačka25 píše:
Tak ja budu kupovat toto. Ty vibrace mi prijdou silene
http://www.nuna4u.cz/…ko-NUNA-LEAF

na to som tiez pozerala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit