Vložka nebo prostěradlo do autosedačky - vajíčka ?

Housátko
14.8.13 18:30

vložka nebo prostěradlo do autosedačky - vajíčka ?

Hezký den :). Nevíte prosím nakolik je potřeba vložka do autosedačky – vajíčka? Myslela jsem, že koupím jen bavlněný potah, ale pak jsem našla, že emitex vyrábí zmenšovací vložku…Autosedačku si budeme teprve půjčovat, tak nemám ponětí jestli je pro novorozence tak velká, že se musí zmenšovat…Auto nemáme, takže ji použijeme hlavně na odnos z porodnice…Co se týká využití jako lehátka, dá se do ní občas dávat i úplně malé mimčo? Nebo je to spíš až pro trochu větší třeba na krmení a tak? Jestli až pro větší, pak by se ta vložka asi moc neuplatnila…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
14.8.13 18:44

Novorozenecká vložka je součástí každé (minimálně lepší) autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.8.13 19:10

Na převoz z porodnice stačí autosedačka tak, jak je, pokud to nemáte nějak extra daleko. Zmenšovací vložka je na to, aby se dítěti trošku zvedl zadeček, má pak záda víc narovno, bez vložky v sedačce víc sedí. Protože vložku nemůžu po starších dětech najít, zatím dávám pod zadeček deku, ostatně jezdíme velmi málo, takže i tak to jde vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.8.13 20:07

@Housátko nikdy jsem žádnou bavlněnou vložku do vajíčka neměla. záleží na tom, jakou si budete půjčovat., ale většinou jsou uzpůsobené i novorozenci, tj. součástí je nějaká odnímatelná vložka, která ten prostor zmenší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 21:12

Ta vložka je výborná že udrží i hlavičku miminka hlavně v autě nebo s kočárem na hrbolech. Mimčo tu hlavičku ještě neudrží a s tou vložkou ji má stabilnější, za mě určitě pořídit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.8.13 09:14
@ježourek x.x.x píše:
Ta vložka je výborná že udrží i hlavičku miminka hlavně v autě nebo s kočárem na hrbolech. Mimčo tu hlavičku ještě neudrží a s tou vložkou ji má stabilnější, za mě určitě pořídit :palec:

to jo, jenže kvalitní autosedačky mají tohle už svoje. proto nesmírně záleží na tom, jakou sedačku si půjčí. A proto bych to řešila až poté, co jí uvidím. když to bude jen skořepina bez dalších vložek, koupila bych určitě tu emitex, protože souhlasím, že novorozenec musí mít sedačku uzpůsobenou jinak. když to bude mít svoje, nic bych nekupovala, zbytečná investice.

moje sedačka mela takový klín a ještě zvýšený okraj kolem hlavy,.. žádnou vložku bych tam ani nedala.

deku ani nic podobného na vyrovnání zadečku bych nepoužívala, raději bych koupila vložku, která drží i hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 10:10

@Nataša My jsme také kupovali vajíčko i s tou vložkou dohromady, zřejmě stejná jak vy popisujete, vyvýšený zadeček a kolem hlavy zmenšený. Určitě až ji uvidí pak bych se rozhodla, třeba v tom vajíčku vložka už je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.8.13 10:27

@ježourek x.x.x maxi cosi cabriofix? :) před 6 lety byl v téhle kategorii opravdu a ověřitelně bezpečný snad tak akorát roemer a MC :) to teď je mnohem větší výběr. :palec:
Určitě až ji uvidí pak bych se rozhodla, třeba v tom vajíčku vložka už je - právě. aby nekupovala zbytečně něco, co už sedačka má v sobě. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 10:47

@Nataša Kupovali jsme kočár trojkombinaci. Pravda že v dnešní době toho všude je že člověk neví co si má vybrat.Jen mě štve že u trojkombinace jsou malý sporťáky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.8.13 11:14

@ježourek x.x.x spíš bych řekla korby 8). tohle už dovedli bohužel k dokonalosti :( kočár s korbou délky 80cm abys hledala lupou :zed: sporťák mi nikdy malý nepřišel, ještě teď v něm mladej chrní na chalupě.. :) a to moc malej není (2r7m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 11:18

@Nataša Korby si myslím že byla akorát než jsme malou dali do sporťáku, ted ji je 10 měsíců a budu ráda když nám vydrží přes zimu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.8.13 11:21

@ježourek x.x.x fakt? ježiš, co máte za kočár? v tom mém se fakt vozí i 2r7m dítě, velikost skoro 98!! 8o 8o a druhý kočár pojme i 6leté dítě :D (holt americká výroba :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 11:35

@Nataša Tako Captiva, budu se muset poohlédnout po jiném. Zlatý starý kočáry tam bylo prostoru i pro dospělýho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí