Výrobky značky Avent

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3Lu
14272
12.8.13 14:01

Vyrobky znacky Avent

Ahoj vsem, mnoho maminek se potyka s rozhodovanim, jakou znacku ruznych pomucek koupit. Tak zakladam diskuzi s radami pro ne. Ja osobne tedy mohu vrele doporucit vyrobky znacky Avent. Mam osobni zkusenost s odsavackou rucni, elektrickou, s via poharky, lzickou, sterilizatorem parnim, jelikoz dokrmuji tak s lahvickami a savickami…pomoci Aventovych lahvicek se i uspesne dari kojit a soucasne dokrmovat. Lahvicky umyvam stetkou Avent :-), pouzivam take prsni vlozky od teto znacky… Jake mate zkusenosti vy, nebo doporucite jeste jine jejich vyrobky?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
12.8.13 14:05

@kaspluc Taky jsme měly od Aventu plno výrobků a mužu jen doporučit :palec:

• Citovat
  • Upravit
12743
12.8.13 14:05

Máme prakticky všechno od Aventu. Mimo to co si vyjmenovala ještě chůvičku, misky, hrnečky, dudlíky…

Jediné co používám ještě od jiné značky jsou dudlíky MAM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
12.8.13 14:09

Na avent sem nikdy nedala dopustit a teď co dělají skleněné láhve tak neměním ani za milion :palec: kdykoli sem zkusila něco jiného tak to teklo, nebo neseděly děckám dudle(ale spíš návyk na aventové…kdyby měli od začátku jiné tak věřím že pro změnu nechcou aventové), hlavně mi sedí že mají široké hrdla(dobře se díky tomu umývají a dobře se do nich připravuje UM)…já ještě používala u obou do 6tého měsíce šidítka avent. jen ty ceny :cert: ale tak za zrovna skleněné láhve si ráda připlatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.8.13 14:09

@paola white Vidis, chuvicka… my mame monitor s chuvickou od jine znacky a tyhle chceme do kocarku jen jako chuvicku kdyz je mala na zahrade venku.. jde to? Nemusi byt v elektrice stale?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.8.13 14:10

@cizova fakt delaji sklo 8o ukazat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.8.13 14:11

Ja jsem jeste jako zachranu kojeni koupila lahvicku od Medely a mala ji nechce :-(…Takze pije z Aventovych a ja uspesne u toho uz tri mesice kojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
12.8.13 14:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.8.13 14:12

@quinny http://detske-lahve. heureka. cz/lahev-avent-natural-sklenena-240ml/
A delaji i mensi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.8.13 14:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
12.8.13 14:14

Akorát teda otvor na dudle v těch skleněných je jiný takže mají na ně i spešl dudle(naturally) takže se nedají kombinovat s klasickými láhvemi…ale viděla sem už i plastové v tom samém tvaru které sedí…já stejně používám jen to sklo plastové už nepoužívám vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
12.8.13 14:16

Jo a ta menší skleněná už jednou letěla po venkovních schodech…vydržela 8o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.8.13 14:16

@kaspluc jj jde to. tu dětskou čast máme na baterky a ta rodičovská má vlastní akumulátor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.8.13 14:17

@cizova hele a když s ní dítě majzne o zem? já bych jí pro syna hrozně chtěla, ale mám strach aby jí nerozbil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
12.8.13 14:18

My taky mame od Aventu chuvicku a dudliky a parada, jeste jsem pouzivala vlozky do podprsenky, ty byly snad nejlepsi. Zbytek jsme meli od Medely a taky spoojenost.
Jo a jeste mame lahvicku od Tomee teepee 0-3 mes, takovou tu prsni. A moje rocni dcera se odmita napit z cehokoliv jineho :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí