Výrobky značky Avent

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
12.8.13 14:19

@paola white Aha diky, tak koupim jeste chuvicky:-) do sbirky…nene lahvicka je temer nerozbitna, mne spadla uz vicekrat jak u toho odsavam, drzim malou a jsem jak chobotnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
12.8.13 14:20

@paola white :lol: nemusíš se bát ty naše lítají furt z gauče, z postýlky a podobně nic na nich nenechalo následky…jen když letěly po těch betonových schodech(celé patro) tak se oddrolil cca 1mm šípaneček na dně flašky z venku(řekla bych že trefila hranu schodu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.8.13 14:21

@petulatko Jojo ty jednorazove vlozky do podprsenky jsou paradni. Maji hezky tvar, ne jak jine znacky, to se muchla a jde to moc videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.8.13 14:24

@kaspluc @cizova díky tak já mu jí koupím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
12.8.13 14:26

Take mam rada Avent, mame od nich lahve, dudliky i chuvicku. Na lahve nedam dopustit, vyzkousela jsem snad vsechny dostupne znacky a aventkam se nic nevyrovna. Dudliky jsou prumerne, na me moc velke a vzory nic moc, ale dcera je ma rada, u dudliku davam ale prednost suavinexu. Chuvicka paradni, ma vse, co je potreba, citlivost velika a jeste mame via poharky, vyuzivam je hodne na prikrmy, drive na mleko, nebo jen tak, kdyz je potreba vzit do tasky UM, susenky atd

Jeste mam rada firmu Medela, ozkoula jsem od nich odsavacku, kloboucky a formovace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.8.13 14:27

Taky máme skoro všechny výrobky od Aventu. Je to opravdu super kvalitní značka, za kterou si stojí připlatit. Používala jsem od nich flašky, ted všechny hrníčky, kouzelný, s brčkem i první skutečný jsou prostě super. Vydrží toho hodně, krásně se čistí a netečou. Dudlíky jsem nejdřív měla Nuk, ale ted jsem taky přešla k Aventu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.8.13 14:27

Ja jeste shanim sberace na mleko. Kdyz kojim, tak druhe prso strika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.8.13 14:31

@kaspluc http://odsavacky. heureka. cz/avent-sberace-materskeho-mleka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo1234
12.8.13 14:44

Přídávám se ke spokojeným maminkám, máme doma taky kde co, sterilizátor, lahvičky, hrnečky atd. Momentálně těžce ujíždím na pohárcích via, super záležitost na nakrájený jabko, piškoty nebo domácí přesnídávky :palec:

• Citovat
  • Upravit
16365
12.8.13 14:46

Dekuju no na to uz kaslu kdyz to nejde kombinovat :oops:
@cizova @kaspluc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.8.13 15:37

Tak ja na Aventu ted u druheho prcka ujizdim jeste vic nez u prvniho…je to pro me proste zaruka kvalitnich veci, ktery vydrzi! Vse se krasne cisti a udzruje:-) ty sklenene lahvicky jsou perfektni…dudlicky, hrnicek s brckem, kouzelny hrnicek, krem na bradavky moooc doporujucu-da se pak vyuzit i na rty, prsni vlozky nemaji chybu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.8.13 16:59

@pajaurbi joooo vidis krem na bradavky je super, kdyz me boli, namazu a pri dalsim kojeni je to dobre:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
12.8.13 20:08

Avent ano, mám taky kde co, ale odsávačku určitě nedoporučuju, leda od Medely - swing nebo mini electric.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.8.13 20:43

Ahoj, u nas take vede Avent a muzu ho vrele doporucit :-)

Mam od nich spoustu veci a jsem maximalne spokojena. Prsni vlozky super, perfektne padnou a nepropousti, lahvicky mame starsi i ted ten novy design a vyhovuji nam, sklenena je super, paradne drzi teplotu :-). Dudliky moc nepouzivame, ale kdyz uz nejaky tak Avent. Talirky name take, pouzivame kazdy den a stale jsou jako nove.
Jedine co prcek moc nechce je netekouci hrnecek, do pitka spis jen kouse a moc nepije, tak jsem poridila Nuk a je to lepsi :-).
Mela jsem i rucni odsavacku, byla naprosto postacujici a lehce pouzitelna :-).
Takze za nas Avent urcite ano :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.8.13 23:13

za nás spokojenost ;-)

Mám dojem, že se u nás používá snad jen značka AVENT ;-) Máme řadu lahviček s hubičkou a doporučuju, oproti jiným opravdu netečou, krásně se dají rozložit a umýt. Skleněné jsem ještě nezaregistrovala, musím mrknout. Akorát náš prcek vidí, jak pijeme z hrníčků a on chce taky, takže snad jediné co momentálně využíváme (od 8 měsíce) a jsem za to ráda je netekoucí hrníček nebo klasický hrníček, co používáme my. Je takový nějaký i u aventu? Nějaký hrníček nebo sklenička s obrázky? Jinak odsávačku jsem od Avent nezkoušela (to ještě na ně nebyla záruka vrácení 100 dní, to bych si ji asi i pořídila), mám Medelu swing dvoufázová a nemůžu si ji vynáchválit, předčila očekávání. Nejspokojenější jsme z lžičky ( i když by mohla být i pro větší děti), mističek dvou průměrů (na oběd, přesnídávku apod.), které mají protiskluzovou podložku a via pohárků. Akorát, když je dáte do myčky, tak už nejsou tak lesklé, pro ty, kdo si na tom třeba zakládá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí