Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@hanuli88 Podivej, tady jsou jejich kouzelne hrnecky:-)
http://www.aventbaby.cz/…elne-hrnecky
Jinak ja teda jeste poridim ty sberace mlicka, to jsem netusila totiz, ze maji…
Jinak ja teda jeste poridim ty sberace mlicka, to jsem netusila totiz, ze maji…
Jooo ještě jsem si vzpomněla na lžičku, ta je také super, koupím ještě jednu sobě
, protože ovocné přesnídávky pasu zatím jenom já
.
Ahoj, taky můžu doporučit Avent! Začala jsem s odsávačkou, pak jsem dokoupila lahvičky, štětku na umývání, sterilizátor jsem snad měla k té odsávačce, via pohárků mám hromadu a jsem za ně ráda, je to úžasná věc, misky, talířky, kouzelné hrnečky a teď už i hrníček s brčkem a taky chůvičku…asi se mi nepodaří napsat, co všechno ještě mám, ale všechno co doma mám, je od Aventu a neměnila bych, i když jsou tyto výroky o něco dražší, ale taky hlavně kvalitnější.
Ahoj
také jsem příznivce značky Avent. Máme od téhle značky pořízeno všechno přes sterilizátor, odsávačku ruční, prsní vložky, dudlíky, lahvičky, krém na bradavky…atd…Ráda si připlatím za kvalitu. Jsem opravdu spokojená
a moje dvě dcery také ![]()
Dlouho jsem uvažovala, komu daruji tento nádherný klip, protože syn šidítka nepoužívá. Ale tak krásný klip mi bylo škoda dát pryč a tak jsme jej začali používat na uchycení hraček v kočárku.:-) Je dost dlouhý, krásný a má jednoduché přichycení. Takže pro děti, které používají dudlíky vřele doporučuji
@kaspluc kouzelný hrneček máme doma, je výborný, používáme do kočárku, a bychom nebyli mokří
ale měla jsem na mysli nějaký už klasický dospělácký, a le stále s dětskými motivy hrneček, tak na doma. Náš prcek jak vidí, že pijeme z hrnku, tak chce taky a jeho hrneček prostě nechce, chce to, co máme my. Tak nevím, jestli i Avent má něco podobného??