Výrobky značky Avent

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
13.8.13 09:02

@hanuli88 Podivej, tady jsou jejich kouzelne hrnecky:-)
 http://www.aventbaby.cz/…elne-hrnecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
13.8.13 09:04

Jinak ja teda jeste poridim ty sberace mlicka, to jsem netusila totiz, ze maji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
13.8.13 09:14

Jinak ja teda jeste poridim ty sberace mlicka, to jsem netusila totiz, ze maji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
15.8.13 10:57

Jooo ještě jsem si vzpomněla na lžičku, ta je také super, koupím ještě jednu sobě :-), protože ovocné přesnídávky pasu zatím jenom já :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmsvobo
15.8.13 15:25

Avent

Ahoj, taky můžu doporučit Avent! Začala jsem s odsávačkou, pak jsem dokoupila lahvičky, štětku na umývání, sterilizátor jsem snad měla k té odsávačce, via pohárků mám hromadu a jsem za ně ráda, je to úžasná věc, misky, talířky, kouzelné hrnečky a teď už i hrníček s brčkem a taky chůvičku…asi se mi nepodaří napsat, co všechno ještě mám, ale všechno co doma mám, je od Aventu a neměnila bych, i když jsou tyto výroky o něco dražší, ale taky hlavně kvalitnější.

• Citovat
  • Upravit
Ytu
15.8.13 21:00

Ahoj :-) také jsem příznivce značky Avent. Máme od téhle značky pořízeno všechno přes sterilizátor, odsávačku ruční, prsní vložky, dudlíky, lahvičky, krém na bradavky…atd…Ráda si připlatím za kvalitu. Jsem opravdu spokojená :palec: a moje dvě dcery také :D

• Citovat
  • Upravit
Silvie Hartošová
16.8.13 14:47

Dlouho jsem uvažovala, komu daruji tento nádherný klip, protože syn šidítka nepoužívá. Ale tak krásný klip mi bylo škoda dát pryč a tak jsme jej začali používat na uchycení hraček v kočárku.:-) Je dost dlouhý, krásný a má jednoduché přichycení. Takže pro děti, které používají dudlíky vřele doporučuji 

• Citovat
  • Upravit
9
18.8.13 12:50

něco podobného od Aventu?

@kaspluc kouzelný hrneček máme doma, je výborný, používáme do kočárku, a bychom nebyli mokří ;-)ale měla jsem na mysli nějaký už klasický dospělácký, a le stále s dětskými motivy hrneček, tak na doma. Náš prcek jak vidí, že pijeme z hrnku, tak chce taky a jeho hrneček prostě nechce, chce to, co máme my. Tak nevím, jestli i Avent má něco podobného??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí