Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky
Jsem v 27.tydnu tehu a tento tyden jak jsem již psala budeme kupovat vybavičku postylku kosmetiku vecičky atd.,
V zaří kočarek… Říjen si nechame na peřinku a veci do porodnice pro miminko i pro mne… Co už mate nakoupeno vy? A jak se cítite? Já musim řict že zatím dobře jen se nějak hrozně přejídam
, Do 5.mesice jsem mněla jen břísko, ale ted mi to jde hodně do stehen a zadku
Začínam jíst už rano v 6.00 protože mi kruči v břise a malej kope až dokud se nenajim, proste mi nic nestaci když se hodně najim a myslim si že už prasknu za pul hodky mam zase hladdd hruza no
![]()
@renita ahoj
tak ja uz neco malo mam doma, ale i kdyz mam seznam, tak mi jednu chvili pripada ze nic nemam nebo ze toho mam moc. Jakou znacku kosmetiky budes kupovat?
Jsem 29tt a mam vsechno po prvnim. prat zacnu tak pristi tyden at mam hotovo.
S prvni jsem taky mela kolem 30tt vsechno koupene
Jsem ve 29/30 tt, a taky mám všechno po synovi.
Už mám i vypráno a poskládáno oblečení, to jsem dělala v těch vedrech, aby se to vybělilo na sluníčku. (Teď už 14 dní nemůžu skoro chodit, tak ještě, že tak).
U syna jsem vše kupovala od 20tt zhruba do 36tt. Kočárek jsme měli měsíc před porodem.
Jo peřinku a polštářek včetně povlečení jsem měla taky nachystané. Synovi jsou dva roky a ještě jsme to nepoužili. ![]()
@paola white píše:
Jsem 29tt a mam vsechno po prvnim. prat zacnu tak pristi tyden at mam hotovo.
S prvni jsem taky mela kolem 30tt vsechno koupene
tak to mas vyhodu a druhe bude taky chlapecek?
@beruska29 no to nevím. nechceme vědět pohlaví, čímž se mi vyhýbá touha nakupovat další věci ![]()
@Clarkia ty si těhule jo? mi to nějak uniklo ty tajnůstkářko! kdy máš termín?
@renita Ahoj,jsem 28tt a už mám většinu pokoupenou, postýlka, vanička, koš na mimčo i kočárek už mám doma, oblečení po většině už taky, příští týden začnu prát oblečky a deky apod. pro mimčo, akorát mi chybí povlečení, nebesa, plynky a nějaký ostatní detaily, ale to koupím až příští měsíc všechno naráz. Dnes jsem nakoupila vše do porodnice jako vložky, jednor. kalhotky, bepanthen apod. a taky kosmetiku pro mimi. Takže za mě asi tak
ale jsem na to asi moc rychlá, pač jsem pořád doma a nudím se
jo a ted ve středu jdem na matriku vyřídit otcovství, to taky furt odkládáme ![]()
@renita píše:
Ahuj klasika johnson baby a ty?
hele Johnoson je ta největší srač*a jakou na trhu seženeš. šílený množství dětí je na to alergických
@paola white píše:
@beruska29 no to nevím. nechceme vědět pohlaví, čímž se mi vyhýbá touha nakupovat další věci@Clarkia ty si těhule jo? mi to nějak uniklo ty tajnůstkářko! kdy máš termín?
26.10. (nebo 1.11.).
Heleď já nevím, ale rozhodně to nikde netajím. ![]()
My teď čekáme (asi) holčičku, a je fakt, že skoro pokaždý, když můžu, čumím po holčičích věcech, aby aspoň něco měla nový (a holčičí). ![]()
@Clarkia Mně bude prat a žehlit manžel…mam strašne natekle nohy nemužu dloho stat na nohach
Tak to máš super že maš veci po synovi ![]()
@Angelak Tak to jsi šikulka už maš skoro všechno připravene…zavidímmm ![]()
@paola white Opravdu
? krasně voní a jinou kosmetiku ani neznám tak něco porad…
@Clarkia no tak to budeme rodit společně
já to právě tentokrát vědět ani nijak nechci. je fakt, že taky okukuju holčičí, ale mám toho po synovi tolik, že jsem si nakupovat zakázala ![]()
@renita já slyšela že je dobrá dětská kosmetika Mixa a nestojí ani moc..