27.týden těhotenství, co máte nakoupeno?

52
12.8.13 16:30

27.tyden tehotenství co mate nakoupeno?

Ahoj maminky :srdce: :srdce: Jsem v 27.tydnu tehu a tento tyden jak jsem již psala budeme kupovat vybavičku postylku kosmetiku vecičky atd., :srdce: V zaří kočarek… Říjen si nechame na peřinku a veci do porodnice pro miminko i pro mne… Co už mate nakoupeno vy? A jak se cítite? Já musim řict že zatím dobře jen se nějak hrozně přejídam :think:, Do 5.mesice jsem mněla jen břísko, ale ted mi to jde hodně do stehen a zadku :( Začínam jíst už rano v 6.00 protože mi kruči v břise a malej kope až dokud se nenajim, proste mi nic nestaci když se hodně najim a myslim si že už prasknu za pul hodky mam zase hladdd hruza no :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3480
12.8.13 16:36

@renita ahoj :mavam: tak ja uz neco malo mam doma, ale i kdyz mam seznam, tak mi jednu chvili pripada ze nic nemam nebo ze toho mam moc. Jakou znacku kosmetiky budes kupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.8.13 16:38

Jsem 29tt a mam vsechno po prvnim. prat zacnu tak pristi tyden at mam hotovo.
S prvni jsem taky mela kolem 30tt vsechno koupene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.8.13 16:43

Jsem ve 29/30 tt, a taky mám všechno po synovi. :mrgreen: Už mám i vypráno a poskládáno oblečení, to jsem dělala v těch vedrech, aby se to vybělilo na sluníčku. (Teď už 14 dní nemůžu skoro chodit, tak ještě, že tak).

U syna jsem vše kupovala od 20tt zhruba do 36tt. Kočárek jsme měli měsíc před porodem.

Jo peřinku a polštářek včetně povlečení jsem měla taky nachystané. Synovi jsou dva roky a ještě jsme to nepoužili. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
12.8.13 16:43
@paola white píše:
Jsem 29tt a mam vsechno po prvnim. prat zacnu tak pristi tyden at mam hotovo.
S prvni jsem taky mela kolem 30tt vsechno koupene

tak to mas vyhodu a druhe bude taky chlapecek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.8.13 16:45

@beruska29 Ahuj klasika johnson baby a ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.8.13 16:46

@beruska29 no to nevím. nechceme vědět pohlaví, čímž se mi vyhýbá touha nakupovat další věci :lol:

@Clarkia ty si těhule jo? mi to nějak uniklo ty tajnůstkářko! kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
12.8.13 16:47

@renita Ahoj,jsem 28tt a už mám většinu pokoupenou, postýlka, vanička, koš na mimčo i kočárek už mám doma, oblečení po většině už taky, příští týden začnu prát oblečky a deky apod. pro mimčo, akorát mi chybí povlečení, nebesa, plynky a nějaký ostatní detaily, ale to koupím až příští měsíc všechno naráz. Dnes jsem nakoupila vše do porodnice jako vložky, jednor. kalhotky, bepanthen apod. a taky kosmetiku pro mimi. Takže za mě asi tak :) ale jsem na to asi moc rychlá, pač jsem pořád doma a nudím se :roll: jo a ted ve středu jdem na matriku vyřídit otcovství, to taky furt odkládáme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.8.13 16:47
@renita píše:
Ahuj klasika johnson baby a ty? :)

hele Johnoson je ta největší srač*a jakou na trhu seženeš. šílený množství dětí je na to alergických

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.8.13 16:49
@paola white píše:
@beruska29 no to nevím. nechceme vědět pohlaví, čímž se mi vyhýbá touha nakupovat další věci :lol:@Clarkia ty si těhule jo? mi to nějak uniklo ty tajnůstkářko! kdy máš termín?

:mrgreen: 26.10. (nebo 1.11.). ;) Heleď já nevím, ale rozhodně to nikde netajím. :lol:

My teď čekáme (asi) holčičku, a je fakt, že skoro pokaždý, když můžu, čumím po holčičích věcech, aby aspoň něco měla nový (a holčičí). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.8.13 16:50

@Clarkia Mně bude prat a žehlit manžel…mam strašne natekle nohy nemužu dloho stat na nohach :( Tak to máš super že maš veci po synovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.8.13 16:51

@Angelak Tak to jsi šikulka už maš skoro všechno připravene…zavidímmm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.8.13 16:52

@paola white Opravdu :(? krasně voní a jinou kosmetiku ani neznám tak něco porad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.8.13 16:53

@Clarkia no tak to budeme rodit společně :lol: já to právě tentokrát vědět ani nijak nechci. je fakt, že taky okukuju holčičí, ale mám toho po synovi tolik, že jsem si nakupovat zakázala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
12.8.13 16:57

@renita já slyšela že je dobrá dětská kosmetika Mixa a nestojí ani moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí