Lehké dálkové bakalářské studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, můžete některá doporučit nějaké dálkové studium (bakalářské), které hodnotíte jako „ne moc náročné“? Studovala jsem magisterské studium, díky zdravotním komplikacím jsem nestihla udělat poslední dvě SZZ (jednu jsem už měla). Teď jsem na mateřské, až bude dítku cca rok, chtěla bych to zkusit znovu (ale ne tam, co posledně), abych než půjdu do práce měla min. Bc.
Pokud mi doporučíte něco konkrétního, budu vděčná! Humanitní zaměření…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hlavně ať je to lehký, může to být cokoliv, chci mít minimálně Bc. Mě se chce normálně z takovýho uvažování zvracet. A snad za to ani tyhle lidi nemůžou, protože jsou masírovaný dobou, společností a okolím, prostě dneska je to hon za tituly.
Jak jsem již psala, VŠ jsem studovala, splnila si povinných pět let denního studia, úspěšně složila všechny zkoušky včetně jedné SZZ, nadřela jsem se jak kůň (ač mě to jinak bavilo), nakonec mi byly pod nohy hozeny takové klacky, že bys asi nevěřila. Nemám sílu to celé absolvovat znova, ale zůstat bez diplomu nechci. Tolik času jako „bez závazků“ už nemám, proto mi jde aktuálně opravdu jen o to „mít ten papír“ a získat ho nějak jednoduše. Jestli se ti to příčí a nechápeš to, beru to. Ale pokud pro mě nemáš doporučení, bylo by lépe zdržet se komentáře.
Zakladatelka
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Hlavně ať je to lehký, může to být cokoliv, chci mít minimálně Bc. Mě se chce normálně z takovýho uvažování zvracet. A snad za to ani tyhle lidi nemůžou, protože jsou masírovaný dobou, společností a okolím, prostě dneska je to hon za tituly.
Proč anonymně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, co jsi původně studovala za obor? Mnoho předmětů by se Ti dalo na podobné škole uznat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že žádná státní VŠ není lehká.. já mám Bc. v oboru Sociální a charitativní práce, 4 státnice a 2 z toho jsem dělala v 5m, další 2 se synem po roku přerušení a dalo se to - protože po bitvě je každý generál, v době učení jsem říkala, že to v životě nemůžu dát, dneska už říkám, že to zas tak hrozný nebylo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jak jsem již psala, VŠ jsem studovala, splnila si povinných pět let denního studia, úspěšně složila všechny zkoušky včetně jedné SZZ, nadřela jsem se jak kůň (ač mě to jinak bavilo), nakonec mi byly pod nohy hozeny takové klacky, že bys asi nevěřila. Nemám sílu to celé absolvovat znova, ale zůstat bez diplomu nechci. Tolik času jako „bez závazků“ už nemám, proto mi jde aktuálně opravdu jen o to „mít ten papír“ a získat ho nějak jednoduše. Jestli se ti to příčí a nechápeš to, beru to. Ale pokud pro mě nemáš doporučení, bylo by lépe zdržet se komentáře.
Zakladatelka
já tě chápu, stalo se mi to taky že jsem studovala úplně zbytečně 5 let a pak přišla jedna paní a řekla mi že mi tu chemii prostě nedá i kdybych se to nadrtila jak chtěla…a co pak člověk zmůže, doteď mě mrzí že jsem si jí nenahrála na diktafon :-/. teď studuju jazyk ale ten se bohužel dálkově dělat nedá :-/. vím že co mi říkali lidi že je hrozně lehký je pedagogika volného času
- Citovat
- Upravit
Myslím, že UJAK nebude moc náročná škola
. Znám 2 lidi co jej mají. Jeden pravidelně vymetá hospody a je týden co týden pod obraz a druhá je od přírody out of order
. Oba při zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zakladatelka
A co jsi studovala těch pět let? Že to bylo na pět let a nešlo přes bc.? Nebylo by lepší pokračovat v podobném duchu, když jsi toho tolik udělala (téměř vše) než se učit úplně něco jiného zase? ![]()
Jinak mě se naopak od PetiP zdají lehké skoro všechny (až na medinu) i práva, stavebky atd. vystudovali mí spolužáci, kteří měli na zš trojky pár i čtyřky, takže si nemyslím, že by to bylo až tak náročné. Jinak já mezi nejsnazší radím učitelství, vychovatelství, speciální pedagogiky, sociologie, psychologie atd. Ale každý je kopyto na něco jiného, tak třeba pro Tebe by byla snazší třeba nějaká strojárna. Co Ti jde a kde chceš studovat(kraj)? Já mám všekonomickou a též to nebylo nic, co by se udělat nedalo. Pokud jsi prošla až ke státnicím, tak by si přeci neměla mít problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Studovala jsem PF, předměty mi bohužel neuznají (už je to „dlouho“) - měla jsem rovnou magisterské studium, takže (bohužel) to přes Bc. nešlo… ![]()
- Citovat
- Upravit
Třeba teologie nebo pedagogika volného času, opravdu užitečné obory ![]()
Dokonce jsem viděla o obor Výchova ke zdraví.
Pravděpodobně si budeš muset studium platit, ne?
Ale že tady někdo psal, že se mu z toho chce zvracet (navíc anonymně) - lidi, proboha, ne prožívejte to tak, je to jenom internetová diskuse ![]()
Ne, vážně, zakladatelko, jestli chceš studovat a nejde ti matika, chemie ani fyzika, tak se dej na jazyky.
- Citovat
- Upravit
@Kallkapa Co se místa týče, v úvahu přichází Praha, Pardubice… Zaměření humanitní, takže VŠE nepřichází v úvahu
Nemyslím si, že bych byla studijní kopyto, ale nechci šidit rodinu, proto hledám něco…„lehčího“…
- Citovat
- Upravit
Práva v Plzni se prej daj (vtip samozřejmě) Já studovala tři roky germanistiku a nadřela se jak kůň, až jsem se na to vybodla a docela se našla v ekonomii, tak drtim matiku a mikro místo syntaxe a jsem spokojená. Nemyslim, že to dělam jenom kvůli titulu, chci pochopit základní principy logiky, matematiky a ekonomiky a titul ve svojí praxi v podstatě budu používat kosmeticky, plat mi to nezvedne a kvalifikaci taky ne, ale byla bych cvok, kdybych se na to ve třeťáku vybodla a šla do háje, že „titul nepotřebuju“. Bohatě mi stačí ten jeden, co nemám, že… Čili nevím, jaké máš zaměření, ale když koukám, co občas leze od nás z fakulty, tak radím ekonomku.
Ještě se dovolím zeptat, tak jako tak si to zaplatíš, tak proč se „štítíš“ soukromých škol?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adam755 píše:
Třeba teologie nebo pedagogika volného času, opravdu užitečné obory
Dokonce jsem viděla o obor Výchova ke zdraví.
Pravděpodobně si budeš muset studium platit, ne?
Ale že tady někdo psal, že se mu z toho chce zvracet (navíc anonymně) - lidi, proboha, ne prožívejte to tak, je to jenom internetová diskuse
Ne, vážně, zakladatelko, jestli chceš studovat a nejde ti matika, chemie ani fyzika, tak se dej na jazyky.
Zrovna jazyk byl jedním z mých oborů
Ale ten většinou dálkově nejde…
- Citovat
- Upravit
@Já_a_Kačí píše:
Práva v Plzni se prej daj (vtip samozřejmě) Já studovala tři roky germanistiku a nadřela se jak kůň, až jsem se na to vybodla a docela se našla v ekonomii, tak drtim matiku a mikro místo syntaxe a jsem spokojená. Nemyslim, že to dělam jenom kvůli titulu, chci pochopit základní principy logiky, matematiky a ekonomiky a titul ve svojí praxi v podstatě budu používat kosmeticky, plat mi to nezvedne a kvalifikaci taky ne, ale byla bych cvok, kdybych se na to ve třeťáku vybodla a šla do háje, že „titul nepotřebuju“. Bohatě mi stačí ten jeden, co nemám, že… Čili nevím, jaké máš zaměření, ale když koukám, co občas leze od nás z fakulty, tak radím ekonomku.Ještě se dovolím zeptat, tak jako tak si to zaplatíš, tak proč se „štítíš“ soukromých škol?
A kde píšu, že se štítím soukromých škol? ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, můžete některá doporučit nějaké dálkové studium (bakalářské), které hodnotíte jako „ne moc náročné“? Studovala jsem magisterské studium, díky zdravotním komplikacím jsem nestihla udělat poslední dvě SZZ (jednu jsem už měla). Teď jsem na mateřské, až bude dítku cca rok, chtěla bych to zkusit znovu (ale ne tam, co posledně), abych než půjdu do práce měla min. Bc.
Pokud mi doporučíte něco konkrétního, budu vděčná! Humanitní zaměření…