Lehké golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2249
2.4.12 14:05

Lehké golfky

Omlouvám se za další diskusi na toto téma. Prošle jsem všechny podobné diskuse, ale nějak jsem tam nenašla to, co bych potřebovala. Golfky s váhou 7 - 8 kg nepovažuji za lehké. To je normální váha.
Malý začíná chodit a do kočárku ho dostaneme jenom, když už je fakt úplně vyřízený, což není tak hned. Hledáme proto co nejlehčí golfky, které bychom na výletě mohli třeba i složené hodit na záda (popruhy si přidělám). Tzn. váha kolem 5 kg. Nemusí být polohování zad, ale kdyby v té váhové kategorii byly, tak fajn. Spíš jsou pro nás důležité kolečka. Normálně nejezdíme na výlety do nákpních center, takže potřebujeme větší průměr (z toho důvodu nevyhovují Quinny Yezz ani lehké Maclareny). Na ceně nazáleží, ale bylo by fajn vejít se do 5 000 tis. Zatím jsou ve výběru Inglesina Trip, Swift, Pliko mini, Jané Energy, Patron Maars.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
2.4.12 14:59

Jané Energy mám. Jsou vcelku lehké, polohovatelné. Ale furt je to kočár, na záda si to nedovedu představit. Na tyt příležitosti, kdy chci mít něco, včem dítě odvleču domů, až padne vysílením, mi přide nejlepší šátek nebo ergonomické nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30806
2.4.12 15:15

Kamarádka má Inglesinu trip a je superspokojená - myslím, že váží 6,5kg. Já sama jsem na ně koukala, kolečka se mi zdály dobrý, jsou větší a takový měkčí, že nebudou moc rachtat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
2.4.12 15:32

Já jsem si asi před týdnem koupila Patrony, polohovatelné nejsou, ale jsou fakt lehoučké, stříška je taky super, úplně super se skládají, já jsem potřebovala něco, co šoupnu do auta a nebude mi to zabírat místo. myslím, že terén by docela hezky projely, já to mám spíš na výlety (do zoo apod.) nebo na nákupy, doma mám klasický sporťák. Jak jsem je rozbalila, hned mi do nich lezli oba kluci, oběma se v nich sedí fajn, přitom staršímu už je přes 3 roky, ale on je mrňous.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.4.12 20:00

Ergonosítko máme, ale z toho padám vysílení já, malý má už teď v roce 13 kg :-( Ale to samozřejmě využíváme taky. Ale i kočárek má svoje výhody.
Ten patron mi přijde dobrý, jenom mám z té značky trochu strach, někteří lidé dost nadávají, že se kazí a špatně reklamuje. Ale to se týká jinéhotypu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
2.4.12 20:18

Co jsem četla pár recenzí na tyhle golfky, tak si nikdo nestěžoval, jen jedna mamina nějak uvedla, že se jí trošku protáčí jedno kolečko, že je prostě asi o 2 mm menší, ale na jízdě to není znát. Já jsem je koupila proto, že jsou levný, jestli vydrží, nebo ne, to se uvidí, ale já je mám opravdu kvůli výletům a nákupům, takže nehrozí každodenní používání, ani nevim, jestli bych je reklamovala, kdyby se mi třeba za rok rozbily, možná bych koupila zase rovnou nějaký nový, nejsme sice žádní zbohatlíci, ale jedna tisícovka nás nezabije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
2.4.12 20:38
@alviola píše:
Ergonosítko máme, ale z toho padám vysílení já, malý má už teď v roce 13 kg :-( Ale to samozřejmě využíváme taky. Ale i kočárek má svoje výhody.
Ten patron mi přijde dobrý, jenom mám z té značky trochu strach, někteří lidé dost nadávají, že se kazí a špatně reklamuje. Ale to se týká jinéhotypu.

zkoušela jsi to na záda? na dálky to nejde, ale na dovlečení domu 15-20 min. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.4.12 21:04

Jo, jo, už nosím na zádech. Na břiše už to nešlo a navíc se mu to až vůbec nelíbilo. Ale ono se mu v Manduce už vůbec nějak přestalo líbit. Když ho mám na zádech, tak se hrozně zaklání a všelijak vyklání, aby viděl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
2.4.12 21:23

v to je lepší šátek, dítě vid přes rameno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie