Casualplay Livi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
173
28.3.12 19:58

Casualplay Livi

Ahoj nemáte někdo tyhle golfky? Nemůžu se o nich nikde dohledat nějaké recenze nebo videa. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6814
28.3.12 20:42

Myslím,že budou v prodeji až od května,psali to v několika eshopech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
28.3.12 20:55

JJ, to jsem se taky dočetla. Nenašla jsem o nich ale nic ani na stránkách casualplay.com. Přitom Kudu už tam ukazujou a taky má být v prodeji až od května. Tak nic. Škoda. Díky za odpověď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
28.3.12 21:31

Není za co,mě se taky moc líbí a hlavně ta jejich váha je super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romča28
10.4.12 16:32

Já jsem je objevila v prodejně dovozce a kromě váhy je super ta neuvěřitelná skladnost, líbily se mi moc, navíc jsou v porovnání s jinýma golfkama celkem široké a dlouhé (osobně jsem přeměřovala), bylo mi řečeno, že skladné jsou kvůli tomu, aby se daly vzít na palubu letadla a nemusely se dávat do zavazadlového prostoru, kde kočárky hodně trpí. Pro mě navíc ještě obrovská výhoda jedna rukojeť (řídím neustále jednou rukou, protože často telefonuju a to u klasických golfek opravdu nejde)navíc jsem opravdu chtěla široké a dlouhé golfky, protože máme celkem přerostlé dítě, které nechce samo udělat ani krok i když už to skoro rok umí :-D
takže jsem si je hned objednala a už se na ně strašně těším

• Citovat
  • Upravit
3142
10.4.12 21:33

Romčo - takže jsou prostorné? Já jsem se do nich zamilovala, ale na obrázku se mi zdají být hodně malé a naživo jsem je ještě neviděla :-(

v prodejně Casual se na ně můžu jít podívat? Tady je nejbližší v Holešově (u Zlína) - nevím, odkud jste Vy a kde jste se dívala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romča28
11.4.12 07:15

Zajeď si do Malenovic, tam má dovozce prodejnu v „domusu“ - jinak já jsem na něho narazila úplnou náhodou, když jsem objížděla obchody a hledala nejširší golfky se spojenou rukojetí… normální rozpětí na sezení je 30 cm, 35 už je opravdu nadstandard a u Livi jsem naměřila skoro 39…

• Citovat
  • Upravit
3142
11.4.12 11:24

Romčo - super, díky za odpověď, do Malenovic je to kousek :palec: a nenapadlo by mě, že je tam prodejna…takže to vyzkoušíme osobně…my máme Casual S4 a jsem strašně spokojená, takže bych ráda zůstala věrná této značce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
11.4.12 20:41

Romčo,chci se zeptat,protože si je asi jediná viděla naživo,nejsou nějak mohutné,jsou velké jako golfky? Myslím ta konstrukce,aby to nebylo spíš jako sporták,ten doma mám. Já řeším jestli callisto nebo livi? Jo a asi by mi vadilo,že nemá madlo před dítě,nedá se dokoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romca28
11.4.12 21:31

Právě ze vůbec nevypadají mohutně,mají jen čtyři kolečka a když jsem se ptala,jestli by se dál koupit už ten kočár na prodejně,tak prý ne,protože je to prototyp a ostrá verze prý mimo jiné bude mít i to madlo…mě na sportaku akorát zavazi,tak na něm netrvam…vypadají fakt nádherně,na prodejně měli černé,jsem zvědavá na jiné barvy.už striham metr…

• Citovat
  • Upravit
173
11.4.12 21:34

Ahoj, děkuju za popis. Ještě by mě zajímalo, jak jsou hluboké. Na obrázku se mi právě zdají docela mělké, vypadá to, že bude dítě hodně vystrčené. A co polohování? A dá se dokoupit madlo? Děkuju..

@Romča28 píše:
Já jsem je objevila v prodejně dovozce a kromě váhy je super ta neuvěřitelná skladnost, líbily se mi moc, navíc jsou v porovnání s jinýma golfkama celkem široké a dlouhé (osobně jsem přeměřovala), bylo mi řečeno, že skladné jsou kvůli tomu, aby se daly vzít na palubu letadla a nemusely se dávat do zavazadlového prostoru, kde kočárky hodně trpí. Pro mě navíc ještě obrovská výhoda jedna rukojeť (řídím neustále jednou rukou, protože často telefonuju a to u klasických golfek opravdu nejde)navíc jsem opravdu chtěla široké a dlouhé golfky, protože máme celkem přerostlé dítě, které nechce samo udělat ani krok i když už to skoro rok umí :-D
takže jsem si je hned objednala a už se na ně strašně těším
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
11.4.12 21:36
@romca28 píše:
Právě ze vůbec nevypadají mohutně,mají jen čtyři kolečka a když jsem se ptala,jestli by se dál koupit už ten kočár na prodejně,tak prý ne,protože je to prototyp a ostrá verze prý mimo jiné bude mít i to madlo…mě na sportaku akorát zavazi,tak na něm netrvam…vypadají fakt nádherně,na prodejně měli černé,jsem zvědavá na jiné barvy.už striham metr…

Takže v květnu by měli být v prodeji i s madlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
11.4.12 21:42

Díky za odpověd, já teda vydržím do května a pojedu je okouknout :mrgreen: Já zase to madlo potřebuji,protože synek je nerad připoutaný,takže madlo je nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romca28
11.4.12 22:06

Nás malý zas nerad chodí,takže ani poutat nemusím…

• Citovat
  • Upravit
pokymar
12.4.12 08:34

Nevíte jestli půjde dát do pořádného lehu? Potřebovala bych je pro nesedícího.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4