Casualplay Livi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
22.5.12 10:38
@ondas píše:
Fakt se bavím :lol: asi mají jen jedny jediný a pučujou si je po celé republice čí co? :nevim:
No a jaký další máš v merku Ty?

zatím jsem se rozhodla, že si nechám sporťák Casual S4…na golfky se prozatím vykašlu, mně všechny přijdu jako strašné chrastítka a ty které se mi líbí, tak jsou skoro jako sporťák :-) takže to nemá cenu kupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
22.5.12 11:07

V postatě ten Casual je jako sport´ák není to klasický velký kočár.Mně by vadila ta zádová opěrka,ale nevím,jak ti tam malej sedí jestli mu je ještě dobře.Sousedka ho dávala pryč,když měl malej 1.5 roku to už pak fakt nešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
22.5.12 11:25

no náš má 15 měsíců a nějakých 75 cm, takže zatím je tam v pohodě…jde o to, kolik povyroste :-( ale to budu asi řešit, až povyroste a třeba už LIVI bude k mání, nebo už nebudeme kočár potřebovat vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
22.5.12 12:07

Já mám pocit že si z nás dělají opravdu blázny nikde nejsou k mání a ještě ke všemu dodání až v srpnu :cert:
Ondas ten je taky pěkný, ale ta váha už je na mně dost jde mi o to aby to byly golfky a co nejlehčí a pokud možno tak aby měly spojenou rukojeť jsem náročná :D tak já nevim holky to jsou škrty přes rozpočet já už sháním golfky asi 2-3 měsíce a nic tak jaké máte ještě tip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.7.12 09:59

Holky, už je to sice dýl, co jste to tu řešily, ale hlásím, že Livi už je k vidění na prodejně ve Zlíně, vtip ovšem spočívá v tom, že ke koupi budou až v srpnu :-D mě se, ale převelice líbil, úžasná stříška, navíc s okýnkem, kolečka se mi taky zdála dobrá, hned bych do něj šla, ale odrazuje mě, že nemá polohovací rukojeť a já jsem dost malá, takže se mi zdá vysoká :? ale nevim, hodně mě láká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
4.7.12 11:14

Hihi…a zase tam přijedu a zrovna ho odvezou do Prahy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale tak zajet bych tam mohla, stejně nemám co na práci a je to kousek…díky za info…a v jaké barvě tam byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.7.12 12:54

Šárko, my jsme tam byli včera, takže měl by tam být :-) ale můžeš si tam pro jistotu zavolat…a taky si nejsem jistá jestli to měli přímo vystavaný, paní ho odněkud přivezla (možná jen ze zadu jak tam jsou taky kočárky) tak se na něj rači ptej :-) mají ho tam v černé barvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
4.7.12 17:08

No já už jsem si tamprávě volala a paní říkala, že ho mají… pak jsem přijela a zrovna ho prý odvezli do Prahy…pak tady paní z diskuze byla teda v Praze a řekli jí, že ho mají ve Zlíně… :mrgreen: ale když budu mít cestu, tak se tam mrknu a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.7.12 17:47

Tak snad teď budeš mít štěstí :-) dej pak vědět jak se ti pozdával… já nad ním docela vážně uvažuju… kdyby jen tak měl tu polohovací rukojeť, to by byla asi tutovka… no vážně není žádný kočár ideální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.7.12 10:55

Dostala se ke mě velmi vtipná informace, že bude zřejmě opět přesunuta dostupnost kočáru na říjen… jako já osobně už jsem z toho dostala záchvat smíchu :lol: :lol: :zed: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kathyy23
20.7.12 13:42

dotaz

Ahoj holky potrebuju radu chci si koupit casualplay livi ty hnede a zajima me jestli maji polohovani nozicek a jestli je k tomu original plastenka tu nemuzu nikde najit a jestli jde dokoupit nejake madlo? zajimave je ze kamaradka ho uz i s madlem koupila pritom na prodejne ke kocarku ho nedavaji dekuji za rady

• Citovat
  • Upravit
39
20.7.12 18:04

Kathy, polohování nožiček nemá o tom ostatním nevím… a kde ho prosímtě kamarádka koupila, když má být v prodeji až od října? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kathyy23
20.7.12 18:56

Ona si ho privezla z italie tam uz ho maji asi pul roku a z malviku mi dneska psali ze ho budou mit druhy tyden v srpnu

• Citovat
  • Upravit
4476
24.7.12 20:53

Teda podle videa se mi zda, ze nemaji moc kvalitni sed. Je to spis takovy pololeh… :think: V te nejvyssi poloze to kopiruje sklon rukojeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lila09
6.8.12 17:43

livi

Vsem maminkam, ktere chcou livi…dnes jsme byla v malenovicich u vyhradniho dovozce casualplay a pani mi rikala, ze uz jsem z tech golfek nestastne, protoze nejdriv budou v lednu 2013, je o ne prej siiileny zajem a oni musi rikat kazdemu, ze proste nejsou k mani. Jinak jsou ale naprosto bomba, polohovani temer leh, jako u vetsiny sportaku, bude k nim madlo, jsou naprosto lehoucke a super skladne, jen teda nejsou a hned tak nebudou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Coz mi prijde stejen uplne mimo, kdyz chci kocar tak hned a ne za rok ze? :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4