Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
sháním pro kamarádku tip na lehký kočár do menšího auta (kufr Fabie). Klasický kočár mají, jenže mají druhé dítko, a pokud chtějí někam vyrazit, zabere jim kočár celý kufr. Hledají něco lehkého a skladného. Já osobně mám takové lehké golfky (Chicco CT 01) , které by parametry splňovaly, jenže ona má představu o něčem sportovním (děsí se zimy, takže aby to jezdilo i ve sněhu, náročné terény dělat nebude, ale od parkoviště k doktorce by to snad dorazit mohlo:-). Předpokládám, že na sporťák budou tipy od 6 měsíců…(malý má 2 měsíce), pokud ale máte něco s polohováním až do lehu, tak by to bylo ideální (dokoupila by si vložnou tašku - tohle ale není nutné, oni to do zimy nějak přežijí)
Finančně tak do 7 tisíc…(ale za golfky je vysolit nechce, navrhovala jsem ji jané carerru). Díky
pet
Jane nomad
koupila jsem starsi za 6tis. a do auta je super a jeste jako bonus ma nomad super prostorne luzko. Lucka
Lucko, a když jej složíš, dá se do kufru ještě narvat nějaké tašky? Mě to třeba bez problémů s mými golfkami jde… A co v zimě sníh?
pet
Pet do snehu je naprosto v pohode, stravili jsme s nim v harrachove 14dni a byly zaveje.....jinak s tim mistem…ja ho skladam k rodicum do felicie, myslim, ze to bude podobne jako fabie a tasky se vlezou…byli jsme loni na dovce, tri dospeli a dve deti, s feldou
a narvali jsme se. On ten kocar se da totiz pekne postavit, kdyz vyndas to horni plato v kufru a to je pak mista hafo…