Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Inglesina Magnum…jo, to neni troj, jen dvoj, ale sla bych do nej vzdy znovu.
Já chci v podstatě to stejné, akorát mi stačí dvojkombinace (takže zas problémy, kam pasuje autosedačka, co už máme). Tak si s dovolením taky počkám na odpovědi.
Internet jsem projela už stokrát a mám pocit, že nic dle mých představ neexistuje. Já krom nízké váhy a terénních koleček ještě potřebuju, aby byl kočár dost velkej (korba aspoň 80 cm, sporťák přes 90 cm), a to asi fakt mám smůlu. Naštěstí mám ještě spoustu času.
@jizvíková Žádná trojkombinace nesplní tyto požadavky. Za mě taky baby jogger, buď summit nebo elite.
@chaela Jak píšete, aby byl velký. Ty baby joggery jsou fakt super, je tam dlouhá zadova operka, takže vydrží dlouho.
@Zuzanice011 Už na něj koukám, vypadá fakt dobře, akorát je to trojkolka, to já nechci, neumím a nezvládnu
ale díky za tip, třeba objevím od nich i nějaký 4 kolový.
@chaela 4kolovy je od baby joggeru versa a premier. A už jsi někdy trojkolku zkoušela?
Když ony ty stabilní podvozky s velkými koly bývají bohužel dost těžké
Je to vždy něco za něco. Já mám Tako Accoustic, projede všude, ale jakože VŠUDE
A ačkoliv ten kočár miluju a mluvím o něm všude jen hezky
, bohužel je to těžká neskladná kráva a když jedu někam autem bez manžela, beru si jen golfky, který dám do kufru auta jednou rukou, případně je uzvednu a zaparkuju do hromadné dopravy. Ale taky jsem se s nimi nedávno rozčilovala na mírně rozbitém betonovém městském chodníku ![]()
@chaela A co máte za trojkolku? Ono je taky totiž trojkolka a trojkolka. Já měla na prvního quinny speedy a co se týče jízdy, tak luxus. Nikdy žádný problém, že bych neprojela nebo že by se špatně ovládal. Proto na druhé už vybíráme jen trojkolku.
Mám tfk 3kolku, řídí se lépe než 4, měla jsem moon nuova,– hodně kvalitní kočárek i jsem S ním běhala, U 3kolky obávala jsem se stability, záleží jAkou má konstrukci, a kola, tato je dobré odpruzena boucham ji do schodů a v pohodě.
stabilní kočár na sport a lehký, to bude asi oříšek ![]()
Určitě bych polevila s trojkombinací, stačí bohatě dvoj. Navíc autosedačka je kvalitnější a lepší koupit zvlášť, u většiny se to vyřeší adaptéry.
tady diskuze o kočárku a sportování:
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
Jinak tedy neznám žádný kočár na běh nebo inline, který by nebyl trojkolka… (to neznamená, že neexistuje, ale takhle z hlavy fakt nevím).
to si také myslím, už jen kvůli tomu řízení, je to logické, hodně si chválí Jané slalom s brzdou , je to prostorný kočár