Lehký kočárek/Hartan VIP?

Máte zkušenost s Hartan VIP?

Přidejte zkušenost s Hartan VIP
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5011
9.3.15 21:05

@Barbraaa
Ahoj, já mám Hartan VIP a jsem max. spokojená, mám pevnou korbičku, což mi přijde lepší než ta vkládací taška. Kočárek je maximálně skladný, lehký, lehce ovladatelný, ale není do pořádného terénu - na to jsem si pořídila takový kočár „křápík“ do terénu.
Na VIP se mi moc líbí i sporťák, perfektně se polohuje do vícero poloh :palec:
Kupovala jsem v roce 2012 a riskla jsem zahraniční kup přímo od výrobce Hartan a ušetřila jsem asi 8 tisíc, mám veškeré příslušenství a dostala jsem dárek v podobě termotašky. Jinak taška ke kočáru je luxusní, slušivá, elegantní a hlavně praktická.

Co jsi nakonec za kočár vybrala, půjdeš do Hartanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
9.3.15 23:23

Taky mám Hartan už pátým rokem. teď v tom jezdí druhé dítko a žádný problém s nim doteď nebyl. A jak se píše výše, taky jsem objednala přímo u výrobce v německu a ušetřila jsem 7 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.6.15 16:50
@janulen píše:
@Barbraaa
Ahoj, já mám Hartan VIP a jsem max. spokojená, mám pevnou korbičku, což mi přijde lepší než ta vkládací taška. Kočárek je maximálně skladný, lehký, lehce ovladatelný, ale není do pořádného terénu - na to jsem si pořídila takový kočár „křápík“ do terénu.
Na VIP se mi moc líbí i sporťák, perfektně se polohuje do vícero poloh :palec:
Kupovala jsem v roce 2012 a riskla jsem zahraniční kup přímo od výrobce Hartan a ušetřila jsem asi 8 tisíc, mám veškeré příslušenství a dostala jsem dárek v podobě termotašky. Jinak taška ke kočáru je luxusní, slušivá, elegantní a hlavně praktická.Co jsi nakonec za kočár vybrala, půjdeš do Hartanu?

Ahoj, mohla bys mi prosím poslat kontakt kde si ho kupovala, je to přímo hartan.de?

Děkuji, Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.15 16:11

korbička 2010?

Ahojky, jsem tu nově přihlášená, tak se zatím rozkoukávám. Měla bych na vás dotázek. Není tu někdo, kdo by za rozumnou cenu prodával samotnou korbičku na hartana? Mám podvozek rok 2010, a sháním bílou, šedou, nebo černo-bílou korbičku okolo 2000,–???
Děkuji za případnou reakci :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.8.15 17:58
@ellisabet82 píše:
Ahojky, jsem tu nově přihlášená, tak se zatím rozkoukávám. Měla bych na vás dotázek. Není tu někdo, kdo by za rozumnou cenu prodával samotnou korbičku na hartana? Mám podvozek rok 2010, a sháním bílou, šedou, nebo černo-bílou korbičku okolo 2000,–???
Děkuji za případnou reakci :) :)

Ahoj, já kupovala kočárek v Německu, výhodněji, tak bych to možná zkusila sehnat tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí