Lékař odešel do důchodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.3.23 15:01

Lékař odešel do důchodu

Dobrý den,
zanechala jsem studia na VŠ, co nevidět nastupuji do práce, musím jít na vstupní prohlídku a zrovna přecházím od dětského lékaře k praktikovi. Ale tady je ten problém. Dětský lékař mi řekl, že u něj mohu být do maturity, což jsem taky byla a po nástupu na VŠ jsem si praktika nehledala (já vím, moje blbost, ale měla jsem strašně moc starostí).

Můj dětský lékař ale odešel do důchodu a nezanechal za sebou žádnou náhradu a ordinace je uzavřená, takže nevím jak mám sehnat svou kartu. Nějaké rady prosím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64933
30.3.23 15:14
@Anonymní píše:
Dobrý den,
zanechala jsem studia na VŠ, co nevidět nastupuji do práce, musím jít na vstupní prohlídku a zrovna přecházím od dětského lékaře k praktikovi. Ale tady je ten problém. Dětský lékař mi řekl, že u něj mohu být do maturity, což jsem taky byla a po nástupu na VŠ jsem si praktika nehledala (já vím, moje blbost, ale měla jsem strašně moc starostí).Můj dětský lékař ale odešel do důchodu a nezanechal za sebou žádnou náhradu a ordinace je uzavřená, takže nevím jak mám sehnat svou kartu. Nějaké rady prosím?

karta bude na krajském úřadě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
30.3.23 15:21
@Anonymní píše:
nevím jak mám sehnat svou kartu. Nějaké rady prosím?

Nestarej se o kartu. Ostatně Tobě by ji do ruky nikdo nedal. Hlavně se přihlas k některému lékaři. On dobře ví kde jsou uloženy karty od zrušených poskytovatelů zdravotních služeb.

• Citovat
  • Upravit
35528
30.3.23 15:50

Doktor si najde kde karta je a vyžádá si ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
31.3.23 01:06
@smile_xxx píše:
Několikrát jsem při změně lékaře dostal kartu do ruky, nezalepenou.

No a? Sděluješ nám že lékař porušil zákon. Stává se, že lidé porušují zákony. Tahle informace je ovšem zakladatelce na nic.

Ona nemá možnost vyhledat zemřelého lékaře v márnici o půlnoci a vyškubnout svou zdravotní kartu z jeho ztuhlých a studených prstů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat