Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Pet08 nechápu, proč se tak rozčiluješ. Nechceš na tom vydělat, tak si to prostě necháš, o nic nejde.
@Pet08 píše:
@Janli jasně prekupnik. Bože.. Ty máš dost.. Všichni jsou prekupnici a podvodníci. Ještě jendou opakuju, že tu ty diskuse jsou běžně a nejen zde, a že jsem chtěla jen pomoct.. Ale lidi jako ty v tom zase hledají buh vi co.. Takze to vyhodím.. Tady to smažu a jdu dělat něco smysluplného… Nebudu se tu hádat… Nazdar
Děkuji. Jinak nejsem nevychovaná slečinka, ale máma dvou dětí po IVF. Reaguju stejně vždy, pokud něco takového zjistím. Až se uklidníš, tak se nad celou věcí zamysli a ve chvilce volného času si přečti něco o problematice černého trhu s léčivy…možná ti to pak dojde. A mimochodem, tohle je obvyklý trik, vydávat se za ženu, které zbyly léky po ivf a dodat padělek. Tak se nediv…
Bohužel se přidám a léky bych si takhle od nikoho nevzala. A to to nemyslím špatně. V dnešní době člověk bohužel nemůže věřit nikomu a ničemu.
@Janli tak já holt takove triky fakt neznám. A ne každý má štěstí, že má po ivf děti.. Někdo na to chodí leta a pokud nema velmi slibný plat, tak si to těžko může dovolit. Ne každému se poštěstí hned. Tak jsem chtěla pomoci. Dal už to nechci rozebírat.. Tečka
@vokishka ja je ale nepotrebuju. Mám na dalším Ivf jiný léky. A od každého mi něco zbylo. Chtěla jsem to jen někomu dát.. To je celý. Rozčiluju se nad tím, jak paní jedná a nazývá lidi idioty.
@Pet08 píše:
@vokishka ja je ale nepotrebuju. Mám na dalším Ivf jiný léky. A od každého mi něco zbylo. Chtěla jsem to jen někomu dát.. To je celý. Rozčiluju se nad tím, jak paní jedná a nazývá lidi idioty.
Fakt nedokážeš pochopit, že je to nelegální a že těžko někdo pozná, jestli jsi nebo nejsi podvodník? Je to prostě ochrana ostatních. Tak nevím, proč kolem toho děláš pořád takové cavyky.
@Pet08 Já tě rozumím. Taky mám pár neotevřených balení femary a utrogestanu a chtěla jsem to někomu dát, ale nikdo nechce. Tak to nejspíš půjdu vrátit do lékárny…
I když nevím, asi bych sama od nikoho cizího léky nevzala…
@vokishka jestli je nebo není někdo podvodník nemůžeš poznat vůbec u nikoho, kdyz třeba něco prodává na bazaru apod. Chápu, že se to nesmi prodávat, ale jelikož to tu daruje kde kdo, tak jsem to sem prostě dala. Kdyby jsem věděla, co se stane, tak to sem nedám a rovnou vyhodím. Nicméně už jsem psala adminovi, ať to smaže. Takže nemusíme snad dále diskutovat. Už mě to fakt neba…
@Pet08 píše:
@Janli přestante mě laskavě urážet. Nejsem idiot, abych někomu nabízela něco špatného, když by si tím mohl ublížitVše je zabaleno a neotevřeno. Nejsou jen lidi co chtějí druhého oskubat, ale chtějí i pomoct. S tím vy máte zjevně problém. Já doufám, že jste si tím nahlášením zlepšila den. Nikde to problém není, nikde se nenašla rejpava chodící encyklopedie, která ví vše.. Ale jak říkám, nahlášením jste si určitě zprijmenila den. Jste ubohá…
Idiot rozhodně jsi, když nevíš, jak se má nakládat s nespotřebovanými léky. Tvoje sterilita je lék pro další vývoj lidstva.
@Pet08 Přestaňte se rozčilovat. Nesmí se to a hotovo. Nevěděla jste to, udělala jste chybu, tak mlčtě a je klid. A jen pěkný tele si to od vás vezme. leda by si to vzala nějaká „samoléčitelka“, co ani do CAR nepůjde. Prostě důvodů, proč se to nesmí je fakt hodně, lidi si můžou ublížit ať jsou léky pravé nebo falešné.
Dobrý den.
Zakladatelka si přeje diskusi smazat, což bychom učinily i bez jejího přání (je proti pravidlům) ![]()
Diskusi tedy zamykám a bude brzy smazána…
Hezký den.
Petra
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.