Léky na nepravidelnou menstruaci?

Anonymní
29.2.16 19:45

Léky na nepravidelnou menstruaci?

Ahoj, už rok nekojím a pořád mám nepravidelnou menstruaci. Ze začátku se mi opoždovala třeba o 15 dní. Teď je to ale třeba celý měsíc, a naposledy jsem jenom 4 dny špinila a pak nic. U dr. jsem byla, dělala my i ultrazvuk a všechno o. k..Mám si tři měsíce vyplňovat kalendář a pak přijít. Zajímalo by mně jak se to řeší, když nechci antikoncepci? Měla jste to někdo podobný problém, po skončení kojení? Berou se na to léky? Prosím nechat anonym, nemusí každý vědět jaký mám cyklus :oops: Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.2.16 19:59

@JayLee Děkuji. Akorát nechápu proč mám čekat další tři měsíce :nevim: pochybuji, že se mi to srovná samo, když to už je rok. Měla jsem se asi ozvat.

• Citovat
  • Upravit
597
29.2.16 20:16

@JayLee A pozorovala jsi na sobě nějaké vedlejší účinky? Kamarádka mi říkala, že po něm dost přibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
29.2.16 20:20

Jestli nechceš brát léky, zkus bylinky…mě na srovnání pomohl kontryhel… měl by se pít od prvního dne menstruace do ovulace… ale pila jsem celý měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 20:27

@Liliana08 nestraš,snažím se zhubnout. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.16 20:33

@yweta A za jak dlouho se to zlepšilo? A můžu ho začít pít hned nebo musím čekat na další ms?

• Citovat
  • Upravit
4190
29.2.16 21:00

Pila jsme asi 3 měsíce, pak otěhotněla :), myslím, že můžeš klidně začít hned… určitě tím nic nezkazíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.3.16 16:11

Já jsem chodila na injekce. a spravilo se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí