Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, taky jsem to brala na zánět a na manžela jsem se ptala, ničím se přeléčit nemusel
samozřejmě, pokud by měl nějaký problém, je to o nečem jiném ![]()
@zusaf Vrtá mi to hlavou právě
Byla bych nerada, abychom si to dál předávali ![]()
Také jsem se tímhle léčila na zánět už několikrát a přítel nikdy nic užívat nemusel. ![]()
Pánové ale dost často fungují jako přenašeči a přitom žádné obtíže nemají ![]()
Málo který doktor předepíše i pro partnera, ale dělat by se to mělo, vystřídala jsem x gynekologů, než konečně jeden předepsal i pro partnera a od té doby jsem bez obtíží, doktor mi řekl, že chlapi jsou přenašeči, přestože obtíže nikdy nemají, takže jsi měla chtít přeléčení i pro partnera, jinak se ti záněty budou opakovat.
Nema cenu se vecne lecit, kdyz neprelecis partnera, on ani nemusi mit potize. Mast by mel normalne predepsat tvuj doktor
Takže myslíte, že si tam mám zavolat a poptat se doktorky, jestli by mi napsala něco pro přítele? ![]()
@Anonymní píše:
Takže myslíte, že si tam mám zavolat a poptat se doktorky, jestli by mi napsala něco pro přítele?
Ano
dělala ti i stěr nebo jen koukla a řekla, co to je? Macmimror jsou takový ty žlutý globule, tuším na smíšenou infekci?
@Anonymní píše:
@Avrun Koukla, udělala test na ph a predepsala. Přesne tak
Ok
Raději tam zavolej, ona se opravdu valná část doktorů chlapem vůbec nezabívá ![]()
@Anonymní píše:
@Avrun Je tam ve čtvrtek, tak pak hned zavolám
ok, tak ať jste brzy v pořádku ![]()
Ahoj, dostala jsem od dr. Macmimor na zánět. Má se necim prelecit i přítel? Nezminovala se a ja se v tu chvilku zapomněla zeptat