Macmiror a přítel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.2.16 20:03

Už aby to bylo :D @Avrun

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.16 20:04

@Avrun ona ti řekne, že ne, stejně jako plno doktorů, jenže mně se to nezdávalo, proč furt na mě lezou zánětty i přes vyléčení. Měla jsem také bezpříznakové záněty a dostávala Macmiror globule a poslední gynekolog řekl, že je chyba, že doktoři nepředepisují i pro muže, no a několik kultivací mám už v pořádku po vyléčení partnera, jen streptokok občas se mi v kultivaci objeví, ale to je prý normální. Být tebou tak na léčbě partnera trvám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.16 20:06
@Anonymní píše:
@Avrun ona ti řekne, že ne, stejně jako plno doktorů, jenže mně se to nezdávalo, proč furt na mě lezou zánětty i přes vyléčení. Měla jsem také bezpříznakové záněty a dostávala Macmiror globule a poslední gynekolog řekl, že je chyba, že doktoři nepředepisují i pro muže, no a několik kultivací mám už v pořádku po vyléčení partnera, jen streptokok občas se mi v kultivaci objeví, ale to je prý normální. Být tebou tak na léčbě partnera trvám

Neumím si dupnout, ale na tomhle se budu snažit trvat, přece jen jde o zdraví

• Citovat
  • Upravit
854
29.2.16 20:09

On to partner přece jen zvládne se párkrát namazat krémem, léčba by vždy měla být na obou stranách. Bohužel jsem zažila nedbalé gynekology. I když jsem měla kvasinky, plno lékařů říkalo, že léčba není nutná u partnera, ale byla, jinak bych se z toho nikdy nedostala, léčbu jsem mu naordninovala sama a světe div se, kvasinky zmizely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 20:11

@misa.859 No jo, jenže když doktorka nic nenapíše, tak nevim, co mu poradim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
854
29.2.16 20:13
@Anonymní píše:
@misa.859 No jo, jenže když doktorka nic nenapíše, tak nevim, co mu poradim :nevim:
macmiror jsou antibiotika a ty musí předepsat doktor. Já měla proti kvasinkám, takže ty jsou bez receptu. Řekni, že na léčbě partnera trváš a ať ti pro něj napíše nějakou mast nebo prášky. Ono je to i logický, sexem sdílíš stejné bakterie jako přítel, takže to má i on. Tak nechápu, proč lékaři s léčbou muže tak otálejí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 20:15

@misa.859 Dobře, dupnu si a to by bylo, aby nebylo :D

• Citovat
  • Upravit
854
29.2.16 20:16
@Anonymní píše:
@misa.859 Dobře, dupnu si a to by bylo, aby nebylo :D