Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Avrun ona ti řekne, že ne, stejně jako plno doktorů, jenže mně se to nezdávalo, proč furt na mě lezou zánětty i přes vyléčení. Měla jsem také bezpříznakové záněty a dostávala Macmiror globule a poslední gynekolog řekl, že je chyba, že doktoři nepředepisují i pro muže, no a několik kultivací mám už v pořádku po vyléčení partnera, jen streptokok občas se mi v kultivaci objeví, ale to je prý normální. Být tebou tak na léčbě partnera trvám
@Anonymní píše:
@Avrun ona ti řekne, že ne, stejně jako plno doktorů, jenže mně se to nezdávalo, proč furt na mě lezou zánětty i přes vyléčení. Měla jsem také bezpříznakové záněty a dostávala Macmiror globule a poslední gynekolog řekl, že je chyba, že doktoři nepředepisují i pro muže, no a několik kultivací mám už v pořádku po vyléčení partnera, jen streptokok občas se mi v kultivaci objeví, ale to je prý normální. Být tebou tak na léčbě partnera trvám
Neumím si dupnout, ale na tomhle se budu snažit trvat, přece jen jde o zdraví
On to partner přece jen zvládne se párkrát namazat krémem, léčba by vždy měla být na obou stranách. Bohužel jsem zažila nedbalé gynekology. I když jsem měla kvasinky, plno lékařů říkalo, že léčba není nutná u partnera, ale byla, jinak bych se z toho nikdy nedostala, léčbu jsem mu naordninovala sama a světe div se, kvasinky zmizely
@misa.859 No jo, jenže když doktorka nic nenapíše, tak nevim, co mu poradim ![]()
@Anonymní píše:macmiror jsou antibiotika a ty musí předepsat doktor. Já měla proti kvasinkám, takže ty jsou bez receptu. Řekni, že na léčbě partnera trváš a ať ti pro něj napíše nějakou mast nebo prášky. Ono je to i logický, sexem sdílíš stejné bakterie jako přítel, takže to má i on. Tak nechápu, proč lékaři s léčbou muže tak otálejí
@misa.859 No jo, jenže když doktorka nic nenapíše, tak nevim, co mu poradim
@Anonymní píše:
@misa.859 Dobře, dupnu si a to by bylo, aby nebylo
tak se pak ozvi, jak jsi dopadla ![]()
Už aby to bylo
@Avrun